nu kepiau ir as sita grozi,vakar kapojom man irgi toks biski pakrites isejo pradzioj visi paragavo,tai vieniem rugstus,tai kitiems saldus,bet visiems buvo keistas ir idomus paskui tik valge ir valge mazas gabaliukas tik liko ir dar as naudojau DAWCY firmos vysnias du pakiukus po 400g ir man pritruko uogu lygiai viema pagaliukui tai buvo tik 14 ju...
Bandysiu ir as Desiu sviezias vysnias, tik kaip is ju namu salygom isimti kauliukus? Jokiu prietaisu tam neturiu Ar kiekviena uoga pjaustyti pusiau...?
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end! Kelionės
O duri su ta puse, kur neatsisegineja, ta prasme su desinej pusej esancia? (zr.foto truputi kitoks ziogelis, prabangesnis, bet esme ta pati ) Ir tada gal pasuki ji...Na bandysiu si metoda
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end! Kelionės
O duri su ta puse, kur neatsisegineja, ta prasme su desinej pusej esancia? (zr.foto truputi kitoks ziogelis, prabangesnis, bet esme ta pati ) Ir tada gal pasuki ji...Na bandysiu si metoda
Na va ir mano šedevras Tik nepuoštas, nes skirtas tik vietiniam vartojimui, tai tingėjau peckiotis, suvalgysim ir taip Dėl skonio... pasakysiu kai suvalgysim