Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:43)
O man nepavyko, deja  verysad.gif , gerai, kad ne svečiams gaminau. Kremas kažko nesustingo, dėjau ir standiklį, po to ir želatiną... Iškeliavo šiukšlių dėžėn  verysad.gif

gaila 4u.gif ,kad nepavyko
Atsakyti
O man pavyko, tik gavos biški sukritęs toks, bet taip tai skaniai smile.gif
Dėkui autorei 4u.gif
Atsakyti
nu kepiau ir as sita grozi,vakar kapojom biggrin.gif man irgi toks biski pakrites isejo g.gif pradzioj visi paragavo,tai vieniem rugstus,tai kitiems saldus,bet visiems buvo keistas ir idomus biggrin.gif paskui tik valge ir valge lotuliukas.gif mazas gabaliukas tik liko tongue.gif
ir dar as naudojau DAWCY firmos vysnias du pakiukus po 400g ir man pritruko uogu lygiai viema pagaliukui doh.gif g.gif tai buvo tik 14 ju...
Atsakyti
Turiu klausimą, o žalatiną prieš dedant į kremą tirpinat kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 06 27, 15:36)
Turiu klausimą, o žalatiną prieš dedant į kremą tirpinat kaip nors?

taip,aš palaikau vandenyje kol išbrinksta,o po to dapilu pieno biškį,į mikrobangę kad ištirptų ir atvesinus maišau su jogurtais-grietinėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 27 birželio 2008 - 14:41
QUOTE(Larissa @ 2008 06 27, 15:40)
taip,aš palaikau vandenyje kol išbrinksta,o po to dapilu pieno biškį,į mikrobangę kad ištirptų ir atvesinus maišau su jogurtais-grietinėm

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as smile.gif Desiu sviezias vysnias, tik kaip is ju namu salygom isimti kauliukus? Jokiu prietaisu tam neturiu unsure.gif Ar kiekviena uoga pjaustyti pusiau...? blink.gif
Atsakyti
Vaikystėj kauliukus išiminėdavome su užsegtu žiogeliu (grafke). Duri i vyšnios skylę, užkabini kaulą ir ištrauki lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 27 birželio 2008 - 15:24
QUOTE(Makarska @ 2008 06 27, 15:24)
Vaikystėj kauliukus išiminėdavome su užsegtu žiogeliu (grafke).  Duri i vyšnios skylę, užkabini kaulą ir ištrauki  lotuliukas.gif .

O duri su ta puse, kur neatsisegineja, ta prasme su desinej pusej esancia? (zr.foto biggrin.gif truputi kitoks ziogelis, prabangesnis, bet esme ta pati biggrin.gif ) Ir tada gal pasuki ji...Na bandysiu si metoda cool.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Aš išiminėju su peiliuku nediduku, duriu į skylutę uogos ir ištraukiu kauliuką ax.gif Šaldosi mano malkos, tiksliau lentos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 06 27, 14:04)
O duri su ta puse, kur neatsisegineja, ta prasme su desinej pusej esancia? (zr.foto biggrin.gif truputi kitoks ziogelis, prabangesnis, bet esme ta pati biggrin.gif ) Ir tada gal pasuki ji...Na bandysiu si metoda cool.gif  4u.gif

user posted image

Taip, ta puse kuri neatsiseginėja.
Atsakyti
Na va ir mano šedevras rolleyes.gif Tik nepuoštas, nes skirtas tik vietiniam vartojimui, tai tingėjau peckiotis, suvalgysim ir taip ax.gif Dėl skonio... pasakysiu kai suvalgysim tongue.gif

user posted image
Atsakyti