ir as kepiau, laaaaaaaaaaabai patiko
dariau ir as- super
Ir zymiai paprasciau kepti, nei atrode is pirmpo zvilgsnio
Ir zymiai paprasciau kepti, nei atrode is pirmpo zvilgsnio
nu bet atrodo, tai tikrai labai skaniai
Sveikutes, mb gimtadieniui kepiau ta torta, gavosi labai skanus Sveciai liko suzaveti, jau vien isvaizda savo daro
Ikeliu fotke [QUOTE]
Ikeliu fotke [QUOTE]
[quote=lincevokietija,2008 05 01, 19:48]
Sveikutes, mb gimtadieniui kepiau ta torta, gavosi labai skanus Sveciai liko suzaveti, jau vien isvaizda savo daro
Ikeliu fotke [QUOTE]
[/quote]
Kokios lygios malkytes man tokios nesigauna siaip gimtadieniams nedariau, tai ne per labiausiai stengiausi, matyt, del to
Ikeliu fotke [QUOTE]
[/quote]
Kokios lygios malkytes man tokios nesigauna siaip gimtadieniams nedariau, tai ne per labiausiai stengiausi, matyt, del to
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 01, 20:41)
as abu galus nupjoviau
QUOTE(lincevokietija @ 2008 05 02, 17:25)
as abu galus nupjoviau
Stai kur slypi paslaptis
Kepiau ir rezultatu likau patenkinta. Kita karta sakiau pabandysiu ne grietines krema daryti o jogurto, kad liesiau butu, nes pyragas yra ir taip sotus, juk tesla vien is sviesto ir grietines... Bet visumoj tai labai skanu ir graziai atrodo.
Ai, dar vienas toks niuansas, man tie pagaliukai gavosi tokie ne apvalus o ploksti, tai kai visus sudejau, pats tortas gavosi platus, skersai atpjovus ta gabaliuka dar dalinau per puse. Zodziu man gavosi "Lentos po sniegu"
Ai, dar vienas toks niuansas, man tie pagaliukai gavosi tokie ne apvalus o ploksti, tai kai visus sudejau, pats tortas gavosi platus, skersai atpjovus ta gabaliuka dar dalinau per puse. Zodziu man gavosi "Lentos po sniegu"
dariau ir as visu isgirta torta...
skaniai gavosi, neziurint i tai, kad
man siek tiek kietokos malkos gavosi, kazkurios mamytes paklausiau ir padariau kietesne tesla
krema dariau is namines grietines + jogurtas, bet vis tiek pertirsta gavosi, skanus saldus, riebus kremas, bet pertirstas
o siaip labai skanus ir grazus dariau is puse porcijos ir visai nemazai gavosi
skaniai gavosi, neziurint i tai, kad
man siek tiek kietokos malkos gavosi, kazkurios mamytes paklausiau ir padariau kietesne tesla
krema dariau is namines grietines + jogurtas, bet vis tiek pertirsta gavosi, skanus saldus, riebus kremas, bet pertirstas
o siaip labai skanus ir grazus dariau is puse porcijos ir visai nemazai gavosi
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 08, 16:35)
tikrai kad Skaniai atrodo
QUOTE(diora @ 2008 05 08, 19:56)
tikrai kad Skaniai atrodo
Skanus buvo, bet kad nevykes kremas gavosi, pas visas jis toks apibeges, o pas mane tepte uzteptas jei butu skystesnis tai butu geriau ir i tesla isigeres