ir vėl kepiau
niam, niam...
Laukiu kito savaitgalio, tada gaminsiu ir parasysiu, kaip sekesi:)
Laukiu kito savaitgalio, tada gaminsiu ir parasysiu, kaip sekesi:)
QUOTE(Larissa @ 2008 04 11, 22:13)
ir vėl kepiau
Larissa O ar čia puse normos? mano labai jau išsiplėtęs gaunas, o tavo toks gražus
QUOTE(Larissa @ 2008 04 11, 21:13)
ir vėl kepiau
Labai gražiai atrodo
QUOTE(uzniukas @ 2008 04 12, 13:30)
Larissa O ar čia puse normos? mano labai jau išsiplėtęs gaunas, o tavo toks gražus
taip,nuotraukoje pusė normos kepiau jau du kartus,per abu iš visos normos dariau 12 malkų ilgu ir iš jų lipdžiau 2 tortus,nes man pasirodė,kad vienas būtų per didelis labai patogu ir pjaustyti ir šaldytuve laikyti o konkrečiai šitą dariau per gimtadienį-vieną į darbą nešiau,kitą namuose palikau svečiams
MB jau klausineja, kada vel tas malkas valgysim Sako, gal uosvele reiketu pakviest i svecius, bet neturim nieko skanaus, tai reiketu tortuka sita suorganizuot
turiu klausimeli kepusioms si torta arba autorei. Ar sviesta teslai butina pertarkuoti per burokine tarka, ar tiesiog galima atsildzius su visais produktais pertrinti
QUOTE(Salvi @ 2008 04 18, 14:12)
turiu klausimeli kepusioms si torta arba autorei. Ar sviesta teslai butina pertarkuoti per burokine tarka, ar tiesiog galima atsildzius su visais produktais pertrinti
jei islydysi, tai miltu daugiau reikes, nes skystesne mase gausis.
Negaminau šio gardėsio, bet ir aš pasisakysiu O kam daugiau miltų reik tada? Dėl to, kad ištirpęs sviestas suskystina tešlą? Įdėjus daugiau miltų keičiasi receptas, tad ir skonis. Paprasčiausiai galima tada kelioms minutėms dėt į kamerą ar bent į šaldytuvą, kad išlydytas sviestas sustingtų ir kartu nebebus skysta tešla. Tada išeina taip pat, kaip ir sviestą sutarkavus ir gerai įmaišius į tešla.
aciu jums uz atsakymus, as gal neaiskiai issireiskiau, turejau omenyje, ne islydyti, o tiesiog kambario temperaturos atsildyta pertrinti su kitais produktais. na viskas man jau aisku.
Einu teslos gaminti, o kepsiu rytoj
Einu teslos gaminti, o kepsiu rytoj
Na va, kepiau ir as si tortuka. Apie pasisekimus skaitykite kulinariniuose anekdotuose Kremui dejau 400 g grietines ir 200 g jogurto, cukraus stikline (kaip recepte) ir zelatinos. Dar norejau paklausti gaminusiu, kaip susukti vysnias, kad kepant neisteketu skycio, bo pribego man pilna skarda.... gal per mazai privyniojau?
Visiems patiko, tik saldumynu megejams norejosi saldziau.
Visiems patiko, tik saldumynu megejams norejosi saldziau.
Na va padariau as ta tortuka. Siaip labai lengvai viskas gavosi, tik i gala pritrukau vysniu, nes is pradziu labai dosniai dejau, tai i paskutinius 2 pagaliukus idejau abrikosu dzemu, ir normaliai iskepe, nieks man kazkaip neisbego. Tiesa man neisikociojo taip graziai kaip paveiksleliuose, bet is esmes tai gerai. Kreman pridejau per daug grietineles standiklio tai biski per tirstas gavosi, bet pats kremas skanus. Kita karta maziau desiu.
Nuotraukos neturiu, skoni ziuresiu vakare ragausime
Nuotraukos neturiu, skoni ziuresiu vakare ragausime