Sugalvojau Velykoms pagaminti.
Turiu porą klausimų
Aš tešloje ir pertepime galima VISĄ grietinę pakeisti jogurtu? Ir jei dėčiau jogurtą su skoniu Niekas nebandėt?
Cukrų keisiu splenda, tai nebus tokia bomba
QUOTE(Cinside @ 2008 03 21, 09:52)
Sugalvojau Velykoms pagaminti.
Turiu porą klausimų
Aš tešloje ir pertepime galima VISĄ grietinę pakeisti jogurtu? Ir jei dėčiau jogurtą su skoniu Niekas nebandėt?
Cukrų keisiu splenda, tai nebus tokia bomba
Turiu porą klausimų
Aš tešloje ir pertepime galima VISĄ grietinę pakeisti jogurtu? Ir jei dėčiau jogurtą su skoniu Niekas nebandėt?
Cukrų keisiu splenda, tai nebus tokia bomba
aš dėjau tik trečdalį natūralaus jogurto,irgi bandžiau sumažinti kalorijų kiekį prieš porą puslapių smulkiau parašiau
kremas turi būti toks tirštesnis,kad nenuplauktų nuo viršaus.tau teks dėti želatinos kokius 10-15 g manau ir netepti iškart,o laukti kol sutirštės pakankamai.bet patarčiau į kremą įdėti bent 200 g kreminės varškės,"patirštins" konsistenciją
QUOTE(Larissa @ 2008 03 21, 11:50)
aš dėjau tik trečdalį natūralaus jogurto,irgi bandžiau sumažinti kalorijų kiekį prieš porą puslapių smulkiau parašiau
kremas turi būti toks tirštesnis,kad nenuplauktų nuo viršaus.tau teks dėti želatinos kokius 10-15 g manau ir netepti iškart,o laukti kol sutirštės pakankamai.bet patarčiau į kremą įdėti bent 200 g kreminės varškės,"patirštins" konsistenciją
kremas turi būti toks tirštesnis,kad nenuplauktų nuo viršaus.tau teks dėti želatinos kokius 10-15 g manau ir netepti iškart,o laukti kol sutirštės pakankamai.bet patarčiau į kremą įdėti bent 200 g kreminės varškės,"patirštins" konsistenciją
Ačiū, skaičiau. Visgi jogurto nusipirkau, tai mėginsiu. Bus kas bus. Pradžiai pusę porcijos darysiu, valgytojų mažai
Naktineju. Kaip tik dabar kepu sita torta. Jau antra karta darau ji. Pastebejimas: darykite kuo kietesne tesla, nes truputi per minksta padariau, kepdami pagaliukai visai istyzo. Vaizdelis ne koks. Net nzn kaip reikes sutept. Beje, dejau saldytas vysnias ir marinuotus abrikosus . Ziuresiu kas gausis
Aš tešlą pasidariau dieną, iki dabar šaldytuve gulėjo, kaupiuosi eiti daryti. Baisu kažkaip Tešla lipni kažkokia, kažin kaip seksis kočioti
Taigi va, pasigirsiu. Labai skanu buvo ir liesasis variantas. Sniegas - 0 proc. riebumo jogurtas, cukrus - splenda, tešloje grietinę taip pat keičiau jogurtu. Na, tik sviesto nekeičiau niekuo, nes nesugalvojau
Kadangi bedarant pritrūkau vyšnių, teko suktis iš padėties su konservuotais ananasais. Puikiai tiko ir skanu buvo Gal iš vienų net dar skaniau
Ir kadangi neturėjau tinkamos formos, užpylus viskas kiek "pabėgo", tai forma nelabai kokia. Bet kitą kartą iš šonų prispausiu, kad gerai būtų
Kitą kartą jau iš pilno kiekio darysiu
Ačiū už puikų receptą, kuris tikrai įtraukiamas į mėgstamų sąrašą
Kadangi bedarant pritrūkau vyšnių, teko suktis iš padėties su konservuotais ananasais. Puikiai tiko ir skanu buvo Gal iš vienų net dar skaniau
Ir kadangi neturėjau tinkamos formos, užpylus viskas kiek "pabėgo", tai forma nelabai kokia. Bet kitą kartą iš šonų prispausiu, kad gerai būtų
Kitą kartą jau iš pilno kiekio darysiu
Ačiū už puikų receptą, kuris tikrai įtraukiamas į mėgstamų sąrašą
Ir aš gaminau
Pagaminti nebuvo labai sunku, nors šiek tiek laiko reikėjo.Tikrai gražiai atrodė ir skonis puikus. Mama sakė, kad jai saldumo trūksta, o man kaip tik labai patiko toks gaivus variantas.
Ačiū už puikų receptą
Tik kitą kartą gamindama kremą, bent jau dalį grietinės pakeisiu jogurtu. Manau skonis dėl to tikrai nenukentės.
Pagaminti nebuvo labai sunku, nors šiek tiek laiko reikėjo.Tikrai gražiai atrodė ir skonis puikus. Mama sakė, kad jai saldumo trūksta, o man kaip tik labai patiko toks gaivus variantas.
Ačiū už puikų receptą
Tik kitą kartą gamindama kremą, bent jau dalį grietinės pakeisiu jogurtu. Manau skonis dėl to tikrai nenukentės.
Velykos buvo puiki proga pasigirti kepiniais
o sis receptas kaip tik, nera labai sudetingas
tik kita karta reikes palaukti truputi su kremu kol sutirstes arba daugiau zelatinos deti, bet labai skanus.
o sis receptas kaip tik, nera labai sudetingas
tik kita karta reikes palaukti truputi su kremu kol sutirstes arba daugiau zelatinos deti, bet labai skanus.
pyragiukas. Kaip ir žadėjau kepiau jį velykoms. Viskas puikiai gaunasi ir labai skanu. Mano šeimynėliai saldumo trūko, bet čia jau skonio reikalas. Man netrūko nieko Kadangi vyšnių pritrūkau tai dėjau konservuotus persikus, irgi skanu buvo. Bet manau, kad vien su persikais būtų nebe tas aromatas ir grožis. Juk vyšnių tokia gera spalva. Puikus, ryškus akcentas an stalo
nu ir grozis... pasiskaicius komentarus reiks ir man susikaupti ir pabandyti padaryti