Nu atrodo tai labai skaniai, ir pavadinimas
Sekančiam savaitgaliui ir aš gaminsiu. Papuoš gimtadienio stalą Pasirodysiu kaip gavosi. Aišku, jei gausis
QUOTE(Sandriuks @ 2007 12 06, 16:27)
Labu. Ryt turim gimtadieny namuose,tai ir as susigundziau padaryt 'malkas'. Tesla pasidariau is vakaro,sian iskepiau. Man pabego truputy uogu y skarda ir dejau avietes,o y kt.uogu misiny,vysniu neradau. Labai ydomu kas gausis. Kai sutepiau man truputy pasiskleide,gal paskubejau sutept,bet lyg ir atvesusios jau malkos buvo. Kada dedat citrina y grietine?
kartu su cukrumi ir standikliu. einu kept klasė tampa mano firm,iniu ženklu - ačiū įdėjusiajai
Viskas gavosi super,bet mum truputy rugstoka. Tai kai valgem biski barstem cukraus pudra,tai buvo pats tas
klausykit merginos iskilo man klausimas o jus kiek naudojot saldytas uogas kilograma ar du? nes dabar nezinau nesinori perdaug ju atsisaldyti kad nesugestu ir nesinori kad mazai ju but prasau pasidalinkit patirtimi
Du pirktiniai pakeliai-800g. Man kelios uogos liko, bet, manau, galima buvo ir susispausti, tuomet viskas butu "sueje".
QUOTE(DinaR @ 2007 12 18, 15:33)
Du pirktiniai pakeliai-800g. Man kelios uogos liko, bet, manau, galima buvo ir susispausti, tuomet viskas butu "sueje".
a viskas aisku pas mus yra po kilograma tao desiu pusntro pakelio
Jaaaazau kas per skaniai atrodantis skanumynas
Kokia tešla šaldyta geriausiai naudoti? Ir koks jos pirkti reik?
QUOTE(Gyncė @ 2007 12 21, 00:20)
Jaaaazau kas per skaniai atrodantis skanumynas
as tai paskaiciavau kad viena malka dingus kazkur
na pasijuokiau o dabar laukiu kol mano malkos ataus ziuresiu kas cia man gausis tik man tos malkos kazkaip ilgai kepa
Ryt darysiu šitą stebuklą, tikiuos, bus skanu . Tik galvoju, ar saldumo užtenka, nes į tešlą cukraus nesideda, vyšnios šaldytos irgi juk be cukraus, tai tik grietinėje tas saldumas