labai originalus ir įdomus tortas, reikės ir man pabandyti, bet aš manau darysiu malkas su skirtingais įdarais kaip kažkas minėjo.
Užvakar kepiau.... Nuostabiai skanus ir geras tortas.... Ačiū, nnilka....
kaip tik pamačiau receptą šitą, taip ir ant kiekvienos šventės kepu - man gaunasi visuomet gerai (išskyrus vieną kartą kai buvo labai karšta, tai grietinė sukrito gabalais, bet ir tas suėjo.. ).
turiu tik vieną problem - labai nepatogu pjauti... kartais išbyra ir bardakas gaunasi. kai tarp savų tai nieko, bet kai kartą oficialiai buvo pjaunamas, tai biškį ne kas. gal kas žino kokių gudrybių, o gal čia man vienai jis bardakėlis gaunasi supjaustytas.
turiu tik vieną problem - labai nepatogu pjauti... kartais išbyra ir bardakas gaunasi. kai tarp savų tai nieko, bet kai kartą oficialiai buvo pjaunamas, tai biškį ne kas. gal kas žino kokių gudrybių, o gal čia man vienai jis bardakėlis gaunasi supjaustytas.
BANDYSIU IR AS JI KEPTI TURETU BUTI SKANU
Kepiau šį torčiuką jau kelis kartus - gaunasi super super super... ir namiškiams, ir kolegoms labai patiko ir skonis, ir išvaizda
tik vienas minusas bent jau man, kad jis labai riebus gaunasi - cholesterolio bomba
tik vienas minusas bent jau man, kad jis labai riebus gaunasi - cholesterolio bomba
Oi,kaip originalu!!!!Begu pirkti vysniu!
[quote=Deta_,2007 11 07, 15:59]
Kepiau šį torčiuką jau kelis kartus - gaunasi super super super... ir namiškiams, ir kolegoms labai patiko ir skonis, ir išvaizda
tik vienas minusas bent jau man, kad jis labai riebus gaunasi - cholesterolio bomba
[/quo
gal pertepimui tiktu jogurtas??? jis kiek liesesnis nei grietine... as torta "pensininka"(panasus i meduti) pertepu jogurtu ir dar kokiu nors priedu idedu ir gaunasi super
Kepiau šį torčiuką jau kelis kartus - gaunasi super super super... ir namiškiams, ir kolegoms labai patiko ir skonis, ir išvaizda
tik vienas minusas bent jau man, kad jis labai riebus gaunasi - cholesterolio bomba
[/quo
gal pertepimui tiktu jogurtas??? jis kiek liesesnis nei grietine... as torta "pensininka"(panasus i meduti) pertepu jogurtu ir dar kokiu nors priedu idedu ir gaunasi super
QUOTE(marvaida @ 2007 11 07, 19:35)
gal pertepimui tiktu jogurtas??? jis kiek liesesnis nei grietine...
reiks pabandyti su jogurtu, bet tuomet, turbūt teks daugiau grietinėlės standiklio įberti
I jogurta galima det zelatinos. Ir nereiks jokio grietineles standiklio
QUOTE(drakosa @ 2007 11 03, 18:55)
turiu tik vieną problem - labai nepatogu pjauti... kartais išbyra ir bardakas gaunasi. gal kas žino kokių gudrybių, o gal čia man vienai jis bardakėlis gaunasi supjaustytas.
Na man pjaustėsi labai gerai, niekas netrupėjo gal pabandyk labiau malkas suspausti? ir pjauti platesniais ruoželiais aš pjausčiau dviejų pirštų storumu ir viskas buvo
malkos tokios superines ,kad net nespejau net torto padaryti,suvalgem malkas ,o torta darysiu kita karta. receptukas
pamaciau ir as kepsiu butinai ji labai skanei atrodo