QUOTE(locked @ 2012 05 12, 21:10)
Laikykites, jei tai tie priepuoliai, jie baigsis augant
Manau kad butent jie, jau anksciau pastebejau, kad kai jis supyksta ir pradeda klykti pamirsta kvepuoti, del to pradeda melynuoti. Vakar as zaidziau su juo ir uzsimaniau i wc, nunesiau i manieza ir padejau pakalbinus, pamaciau kaip jis supyko ir lyg pradejo verkti, prie wc duru, isgirdau jo klyksma ir tyla, galvojau nusiramino ka pamates, bet kai atejau, jis buvo apsivertes keturiom ant pilvuko ir visas issiziojas melynas, paemiau ant ranku,o jis vis dar issiziojas buvo, pradejau purtyti, akys apsiverte ir tapo baltos, visas isitempe ir as sokau begti pas savo teti i lauka, vaikas jau buvo suglebes ir nerode jokiu gyvybes zenklu, tikrai ta minute mano pasamone, jau galvojo, kad viskas mire maziukas, pati pradejau drebeti, islekiau i lauka ir saukiu savo teciui, benui blogai kvieciam greitaja, kol tetis issitrauke telefona, maziukas jau buvo atsigaves ir i mane ziurejo tokiu idomiu zvilgsniu " mama gal tu durna, man viskas gerai", pradejo juoktis, kalbinti zaisti su mano teciu, o as stovejau ir derebejau kaip nzn kas.Man keisciausia, kad jis lyg niekur nieko po to bendravo, juokesi, lyg nieko nebutu nutike, kazkokia mistika blembacki, bet gyvenima patrumpino man tikrai. Kai mamai papasakojau, mama sake, kad ir mano broliui taip budavo, bet as jau to nepamenu. Dar lig siol sunku atsigauti po tokiu vaizdu ir dbr. saugau ji kaip koki porcelianini, kad tik kur nesusimustu ar nesupyktu, bet jei jau pyksta, nesu kur nors ka nors parodyti. Kad jis koks lb. jautrus tai tikrai ne, bet kad judrus tai taip, jis dbr. 8 men. ir jau mokinasi vaikscioti, jis nepasedi nei minutei ramiai ir daznai viskas nusibosta