Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 12:25)
As tai esu kiek nusivylusi AVENT produkcija, todel noreciau isbandyti ka naujo... tikrai idomu kaip tas Lovi  smile.gif  kur galima rasti informacijos ar nusipirkti sios produkcijos, vaistinese, ar kur kitur? smile.gif

man labai nepatiko
kiek supratau cia tas pats canpol baby doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 13:25)
As tai esu kiek nusivylusi AVENT produkcija, todel noreciau isbandyti ka naujo... tikrai idomu kaip tas Lovi  smile.gif  kur galima rasti informacijos ar nusipirkti sios produkcijos, vaistinese, ar kur kitur? smile.gif

Tai jo jeigu cia kolege rado Cipoline, tai LOVI produkcijos manau rasi ir kitose Kotrynos tinklo pardese, kaip mazylio pasaulis, vaiku miestas ir ta pati Kotryna, nebent as klystu ax.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo naudojam Avent ciulptukus ir zindukus,gera produkcija.
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 06 30, 09:42)
Nuo pat gimimo naudojam Avent ciulptukus ir zindukus,gera produkcija.

pas mus irgi viskas AVENT
esam labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
as naudoju saldymo indelius,nezinau ar man jie reikalingi,tik zinau,kad brangus smile.gif
Atsakyti
na Avent'as nieko blogo negaliu pasakyti.. aisku rekomendavo ji man gydytoja, avent siuo klausimu dirba blush2.gif , bet produktu nenusivyliau.. Esu isbandzius ir lovi, ypac mums patiko neisipilantys puodeliai, toks minkstas silikoninis buteliukas su sauksteliu, tai faini
Atsakyti
mes apskritai viska naudojome sios firmos, buteliukus, soskes ir ten visokius sildytuvus pientraukius ir pan. labai gerai, tikrai nenusivyliau, nors tiesa sakant kitu net nebandem blush2.gif
Atsakyti
Na mes viską Avent naudojam. Tikrai viskas tinka:buteliukai,pientraukis,šildytuvas,čiulptukai,higienos pr.. Nepatinka tik vienas-neišipilantis puodelis. Kai pakratai,tikrai bėga ir geriant bėga. Nežinau ar brokas,ar aš ką blogai darau.
Atsakyti
as dabar pradejau dometis tais pientraukiais,ciulptukais ir buteliukais,tai ju yra visokiu. kokius pientraukus naudojat elektrinius ar rankinius? kokius ciulptukus pirkote 0-3 ar 0-6? kaip ten tie indeliai pienui laikyti?

user posted image
Atsakyti
Aš čiulptukus pirkau 2 nuo 0-3m, ir 2nuo 3-6men.Na jie po 2pakuotej.Ir užtenka.Pientraukį pirkau rankinį.Visai tiko.Buteliukus 2mažiausius,2didesnius.Irgi užtenka.Tik soskytes naujas vėliau dasipirkau.Šildytuvai dabar naujoviški su kažkokiu termometru. Turėjau senesnės laidos.Pravertė nutrauktam pienui šildyt ir tyrelėm.Tik nereikia iškart visko pirkt.Kai prireiks,tada.
Papildyta:
Dar pamiršau,dovanų gavau Avent termosinę tašytę. Liuksusinis daiktas kelionėn.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 08, 21:59)
Aš čiulptukus pirkau 2 nuo 0-3m, ir 2nuo 3-6men.Na jie po 2pakuotej.Ir užtenka.Pientraukį pirkau rankinį.Visai tiko.Buteliukus 2mažiausius,2didesnius.Irgi užtenka.Tik soskytes naujas vėliau dasipirkau.Šildytuvai dabar naujoviški su kažkokiu termometru. Turėjau senesnės laidos.Pravertė nutrauktam pienui šildyt ir tyrelėm.Tik nereikia iškart visko pirkt.Kai prireiks,tada.
Papildyta:
Dar pamiršau,dovanų gavau Avent termosinę tašytę. Liuksusinis daiktas kelionėn.

o kur visa tai geriausia pirkti?

user posted image
Atsakyti
Aš pirkau Eurovaistinej. Jei del kainos,tai reik sekt visokias akcijas. Arba vaikų prekių parduotuvėse. Ten duoda nuolaidų neblogų pirmam apsipirkimui. Kokybė visur vienoda. Viskas iš to pačio sandėlio. Smagaus apsipirkimo smile.gif
Atsakyti