Dar prisiminiau, kas man labai patinka AVENT produkcijoje. Viskas labai tvarkinga!
Ciulptukai su dangtukais ir dar papildomai ideti i plastmasine dezute. Pientraukyje visos detales uzsisuka, uzsidengia (kas turi supras apie ka as cia). Viskas sterilu. Kai veziesi su savimi pientrauki ar soskiu desanta, tai gali buti tikras, kad viskas isliks svaru.
Tik nezinau, ar tie ciulptukai yra ortodontiniai. Ju tokia forma neaiski.
As irgi naudojau šios firmos pientraukį, labai geras, prieš tai bandžiau kitos firmos (gerai jau nebepamenu, kurios)- išmečiau . Ir buteliukus su dideliais čiulptukais pripažino tik šiuos nes labiausiai panašūs į krūties f. Nors apskritai seniai tai buvo- jau prieš 7 metus. Bet dabar apžiūrėjau parduotuvėj- įvarovė didesnė, bet principas tas pats. Nieko naujo.
Man patinka tai kad ju detales dera tarpusavi ,Magic buteliuko snapiuka gali jei reik uzsukt ant paprasto buteliuko ,taip pat ir su rankenelem ir zundukais . Gali naudot magic puodeli o det iznduka pradzioje vietoj ciulptuko
Vienu zodziu yra vietos fantazijai .O kas liecia kaina pas mus ji yra labai ispusta

del AVENT buteliuku. mes juos naudojam jau daugiau nei menesi. Paskutiniu metu reikia kazkaip labai specifiskai uzsukti soske, kad kratant ar valgant misinukas neisbegtu per krastus
sakau, gal soskes susidevejo

as sios produkcijos naudoju tik pieno surinkejus ir labai patenkinta. Manau ateityje naudosiu ir daugiau produkcijos. Esu girdejusi, kad buteliuku ciulptukai (ar kaip juos pavadinti) geriausiai atkartoja naturalu mamos speniali. todel vaikutis gali ir is buteliuko traukti ir kruti ciulpti.
as naudoju avent isis pientrauki ir tikrai galiu pasakyti, kad tai laaaaabai geras dalykelis, o del buteliuku, tai mano panele irgi ju nepripazino, sakau, gal per kietas ciulptukas? Nors ji apskritai jokiu ciulptuku nepripazista, tai gal ir ne buteliuko kalte.
o siaip manau kad si firma yra ganetinai patikima.

Mes buteliukus naudojam nuo gimimo (tai jau metai su puse). Ir labai patenkinti. Taip pat turim puoduka, kur vaikui mokytis gerti. As esu girdejusi, kad jei vaikas yra is pradziu geres is paprasto buteliuko, tai po to is Avent negeria, nes ten reikia gerokai traukti, kaip is kruties. Del to geriausia siuo buteliukus duoti is karto, ir vaikas nuo kruties neatpranta. Be to ten yra taip padaryta, kad i buteliuko vidu patenka oras, taigi vaikas kai geria neprisitraukia ora ir maziau pucia pilva.
Ten kazkas rase (atleiskit, kad neprisimenu ir tingiu paziureti), kad kratant prabega pro sali misinys. Tai ir man dabar prasidejo ta pati problema. Bet ne visada. Ir cia ne nuo ciulptuku. Nes mes irgi galvojom, kad nuo ciulptuku, ar kad pats buteliukas issikraipe, tai nupirkom nauja ir tas pats. Bet taip prabega tik is dideliu buteliuku, is mazu mums niekada taip nebuvo. Bet dabar nuo vasaros geria kita misini ir vel niekas neisbega. As galvoju, gal misinys tirstesnis. Zodziu, del sitos kartais atsirandancios problemos as dar neissiaiskinau. Bet kokius metus mums sitos problemos nebuvo, gal daugiau naudodavom mazus buteliukus. Ir dabar vel nebera, gal del to kad naudojam kita misini. Mums tik Similacas prabegdavo.
Siaip sitie buteliukai tikrai patvarus, mes kaip nusipirke nuo gimimo, taip ir naudojam tuos pacius. Man drauge parekomendavo dar kai nescia buvau ir as jai uz tai labai dekinga, nes tikrai nebloga produkcija.
Ten kazkas rase (atleiskit, kad neprisimenu ir tingiu paziureti), kad kratant prabega pro sali misinys. Tai ir man dabar prasidejo ta pati problema. Bet ne visada. Ir cia ne nuo ciulptuku. Nes mes irgi galvojom, kad nuo ciulptuku, ar kad pats buteliukas issikraipe, tai nupirkom nauja ir tas pats. Bet taip prabega tik is dideliu buteliuku, is mazu mums niekada taip nebuvo. Bet dabar nuo vasaros geria kita misini ir vel niekas neisbega. As galvoju, gal misinys tirstesnis. Zodziu, del sitos kartais atsirandancios problemos as dar neissiaiskinau. Bet kokius metus mums sitos problemos nebuvo, gal daugiau naudodavom mazus buteliukus. Ir dabar vel nebera, gal del to kad naudojam kita misini. Mums tik Similacas prabegdavo.
Siaip sitie buteliukai tikrai patvarus, mes kaip nusipirke nuo gimimo, taip ir naudojam tuos pacius. Man drauge parekomendavo dar kai nescia buvau ir as jai uz tai labai dekinga, nes tikrai nebloga produkcija.
as naudoju avent isizis pientrauki, buteliuku avent maze nebepripazysta, nors kazkada gere is ju. dabar nebeima, tai evenflo turiu. dar turiu avent puoduka su specialiu snapeliu, tikiuosi is to gers veliau

QUOTE (TauRe @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 5:17) |
buteliuku avent maze nebepripazysta, nors kazkada gere is ju. dabar nebeima, tai evenflo turiu. dar turiu avent puoduka su specialiu snapeliu, tikiuosi is to gers veliau ![]() |
Mano maže irgi buvo nustojus iš avent buteliuko gert. O iš snapelio tai iškarto puikiai!

QUOTE (alfa @ 2003 11 28, 14:54) |
O nescia naudojau Avent krema nuo striju liuks- nei vienos strijos. |
aš irgi naudojau bet man atsirado

as irgi turiu avent isis pientrauki, kelis kartus pabandziau - nu super liux dalykas! tai pat turim antspenius avent irgi liux, nieko nera geriau, ypac kai speneliai ploksti, nereikai mazei vargt kol pritrauks... ir dar soske turim bet nelabai jos megsta, o is avent buteliuko tai gere...bet kai pilnos krutys tai nelabai dabar naudojam.