Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Mamytės reikia patarimų dėl buteliukų ir kitų priemonių maitinančioms kūdikius įvairiu maisteliu ir iš buteliuko. Ar tikrai Avent produkcija tokia gera? Gal kas galite patarti kokios kitos firmos primones naudoti?

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Naudojau Avento kosmetiką mažylei, buteliukus su soske, po to su snapeliu. Negaliu pasakyt nė minuso. Liuks produkcija. Rekomenduoju išbandyt - nenusivilsi wink.gif .
Atsakyti
O kaip kainos? Aš parodoje Litexspo mačiau jų produkciją, o kur kažin parduodama Kaune?Kokių buteliukų labiausiai reikia? Ar būtina pirkti komplektus, ar užtenka po vieną vienos rūšies buteliuką?
Atsakyti
Pirkti yra Eurovaistinėse. O buteliukų kiekis priklauso nuo to kaip maitinsi.. Aš kadangi dirbu ir darbe nusitraukinėju pieną (beje, su Avent pientraukiu), tai turiu 6 mažus ir 1 didesnį buteliuką. Man jie tikrai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (IngaM @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 14:07)
O kaip kainos? Aš parodoje Litexspo mačiau jų produkciją, o kur kažin parduodama Kaune?Kokių buteliukų labiausiai reikia? Ar būtina pirkti komplektus, ar užtenka po vieną vienos rūšies buteliuką?

manau kiekvienoj vaistinej ju rasi.kainos nera dideles.as komplekto nepirkau.turejom viena arbatelei, kita kosei ir dar viena atsargini.dabar nusipirkom puodeli su snapeliu.
Atsakyti

Tikrai nėr pigu. Kosmetiką pradžioj pirkau rinkinuką - ten mažesni kiekiai ir, aišku, gaunasi pigiau wink.gif . O beto galėsi išmėginusi nusipirkti (ko labiausiai reiks) didesnį buteliuką. Pirkt mačiau Eurovaistinėse, Nuke.
Atsakyti
O buteliukų maitinimui gali ir visai neprireikt. Bet kokį vieną geriau turėt. Maža ką.
Atsakyti
Mes sampuna naudojam smile.gif Brangus velnias, bet tikrai geras smile.gif Tik butelis nepatogus.. Pastoviai prateka pro dangteli.. Daugiau minusu nerandu- fantastiskas dalykas.
O dabar toki saunu puodeli nusiziurejom wub.gif
Atsakyti
Iš pradžių naudojom Avent Isis pientrauki, visai neseniai padovanojom jį kitai mamytei, jis iš tiesų buvo nepamainomas, o dabar naudojam (jau keturis mėnesius) Avent Magic Cup - buteliukus su snapukais (mes uzaugom be čiulptuko, tad ir buteliukai mums tinka tik su snapeliais), turim 3 vnt. Keičiame tik snapelius, kuriuos perkam Eurovaistineje, 2 snapukai kainuoja apie 11,59 lt. Juos kartas nuo karto reikia keisti, nes jie yra ilgi ir siauri, o giliai per ilga laika kaupiasi apnašos, kurių plovimo metu šepetėlis nepasiekia, o kai ir pavirinimas nebepadeda, tada metam lauk ir dedam naują snapelį. Dar naudojam Avent plastikinius šaukštelius tyrelėms valgyti, irgi pirkom Eurovaistinėj, apie 12 lt - 2 vnt. - man jie patiko todėl, kad jie yra siauručiai, mažuliukai, negilūs ir telpa į mažą mažą burnytę neišmozojant žandų ir t.t. - visi kiti šaukšteliai (įv. firmų bandėm) mums buvo per dideli, per gilūs. Aš abiem rankom už AVENT, tikrai nenusivyliau ir negaila išleistų pinigėlių.
Atsakyti

Litexpo vykusioje parodoje, as buvau apakusi, kad jie patys pardavineja Avent produkcija brangiau nei Eurovaistineje. Ten uz pientrauki jie paprase 147 litu, o Eurovaistines bazeje as ji pirkau uz ~ 132 litus. Ir siaip Eurovaistinese perkant uz didesne suma is karto gauni nuolaida.
O siaip as jau kuri laika maitinu vaika nutraukinedama piena su Avent pientraukiu. Jokiu trukumu nera. Pientraukis nuostabus. Nezinau, ar be jo buciau isgalejusi iki siol maitinti savo pienu.
Naudoju Avent buteliukus, zindukus, ciulptukus. O nescia naudojau Avent krema nuo striju liuks- nei vienos strijos.
Vienintelis dalykas- man negrazus Avent-o ciulptukai. Bet cia jau "delo vkusa".
Atsakyti
Vienintelis dalykas- man negrazus Avent-o ciulptukai. Bet cia jau "delo vkusa".

Bet mums jie vieninteliai tiko. Jokiu kitu mazoji neeme. Buteliuku tikrai esame patenkintos. O dabar ruosiames pirkti ir taip visu isgirta pientrauki. Tikiuosi nenusivilsime. tongue.gif
Atsakyti
Na va, o mano kavalierius AVENT buteliuko nepripazino... dry.gif Negere is jo misinuko visiskai, tai nupirkau NUK buteliuka, is kurio pliumpia net uzsimerkes sleep.gif Sakau, gal del to, kad nuo gimimo su NUK ciulptuku "draugauja"?...
Nestumo metu naudojau AVENT krema nuo striju - labai patiko. O siuo metu naudoju AVENT ideklus i liemenele, tai irgi kol kas nieko blogo negaliu pasakyti. Aisku, dabar ir pienas jau nebesilieja fontanais, tai sunku spresti, kaip sie atlaikytu, bet siaip tai patogus, svelnus, panasus i NUK, kuriuos anksciau ir naudojau... Tai ne "Pussy cat" ar kaip ten kazkokie, kur idejus atrodo, kad su lekstutemis liemenuke vaikstai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti