Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai- 1 dalis

Prie vaikiškų rūbelių buvo įdėta nuoroda (neprisimenu, kuri mamytė įdėjo blush2.gif ), tai išsirinkau 3 megztukus, tik nežinau, kurį pirma megzti - visi labai gražūs.
Atsakyti
daug grazaus keliu modeliuku yra vertimai i rusu kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 20 sausio 2005 - 11:38
user posted image man laaaabai grazu wub.gif bet vel ta pati tema - kad taip ir tokia figura blush2.gif
aprasymas su schemom
Atsakyti
user posted image
o gal tokias bliuskutes verciau deti i tema ruosiames vasarai ?
aprasymas
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 01 20, 10:03)
user posted image noreciau tokio vasarai wink.gif

ir man sitas labai grazus. tik niekaip neikertu nuo kurio galo pradet megzt???? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As tai bandyciau megzti ta skraiste is dvieju daliu. Na tokiu kaip trikampiu, is shono mazinant akiu skaiciu, o virshuje ishkirpte galvai formuojant. O paskui tas abi dalis sujunciau.... kazi pavyktu kas? blush2.gif
Atsakyti
[attachmentid=9322]

manau kad megzti reikai dvi dalis, nuo apacios, bet viduryje ir leisti tas akis, nu sumegzti 3 i viena. smile.gif

man atrodo lengviau skara su vaseliu nerti, ania?

[attachmentid=9322]
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2005 01 23, 21:18)
O shitas baltas man labai tiks  thumbup.gif . Tas kiaurarashtis labai matytas, bet schemos neturiu. Reikes knygose ieskot. O gal kas nors kur nors mate?

Bandau įdėti to balto megztuko raštelį, nes išsaugojau savo kompe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 23 sausio 2005 - 21:30
QUOTE(Jurgana @ 2005 01 25, 00:20)
Na, prancūzų ne mano duona, bet kažkada mokiausi, tai, mano supratimu, prancūziškas ir saitas, ir aprašymai  biggrin.gif Tik aš nedrįsiu versti, nes tos mezgimo santrumpos ir terminai tai  blink.gif

Jurgana, nereikia taip juodai suvarinėt. Juk aš ne veltui 7 metus mokykloje ir dar 5 metus universitete tą kalbą mokiausi ir jau 10 metų dėstau šią kalbą kitiems. Jei būtų aprašymas, išversčiau. Nueik va čia ir pažiūrėk. Jei buvai nebloga mokinė, turėtum bent atskitri, kad ne prancūziškai parašyta.

Prancūziški tik 2 sakiniai virš aprašymo:

Les explications n'étaient pas en français, mais je les mets tout de même au cas où cela interesse quelqu'un
Sinon les grilles ci dessus devraient suffir.

Išverčiu, jei ką:

Nebuvo paaiškinimų prancūzų kalba, bet aš juos visgi įdedu, jei kas nors susidomėtų.
Turėtų pakakti ir schemų, esančių aukščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesilija: 25 sausio 2005 - 09:51
QUOTE(Sesilija @ 2005 01 25, 09:44)
Jurgana, nereikia taip juodai suvarinėt. Juk aš ne veltui 7 metus mokykloje ir dar 5 metus universitete tą kalbą mokiausi ir jau 10 metų dėstau šią kalbą kitiems. Jei būtų aprašymas, išversčiau. Nueik va čia ir pažiūrėk. Jei buvai nebloga mokinė, turėtum bent atskitri, kad ne prancūziškai parašyta.

Prancūziški  tik 2 sakiniai virš aprašymo:

Les explications n'étaient pas en français, mais je les mets tout de même au cas où cela interesse quelqu'un
Sinon les grilles ci dessus devraient suffir.

Išverčiu, jei ką:

Nebuvo paaiškinimų prancūzų kalba, bet aš juos visgi įdedu, jei kas nors susidomėtų.
Turėtų pakakti ir schemų, esančių aukščiau.

Sesilija, gal mes po skirtingas "erdves" vaikščiojom, aš va Čia, ir žiūrėjau aprašymus, tad gal ne ten nuklydau sad.gif

Tūkstantį kartų atsiprašau, tikrai nenorėjau "suvarinėti", nepyk, gerai? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 01 26, 21:44)
gal turit radusios koki modeliuka toki koki idomesni, ir lengva pavasariui? nu tipo kaip megztinukas, bet kaklu nuogesniu,ar rankovem 3/4?? labai reiktu. aciu 4u.gif

O kaip tau sitas????

My Webpage
Atsakyti
labai patiko sita palaidine http://sylfe.free.fr...deleshabits.htm , jos pacios nerodo kazkodel iskarto, ziurekite: adultes, po to NR 9(Gilet n9)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutak: 28 sausio 2005 - 17:43