nzn, gal kas kada ir afišavo, bet aš tik šiandien radau, panaršykit - labai daug gražių dalykų, verta ir giliau "pasiknisti"
Va, pvz., pakaitalas COSMO palaidinukei
Va, pvz., pakaitalas COSMO palaidinukei
Del tos Cosmo bliuzeles (turiu zurnala), tai man atrodo, kad juosteles megztos virbalais, o tos kiaurymes - vaseliu ir dar is kitokiu siulu. Kai geriau isiziuri, tai tos eglute megztos juostos is tokiu truputi puresniu siulu, o tie kiauri intarpai is tokiu truputi su blizgesiu.
Gal dar turit kokiu vaseliu nertu bliuzku pavyzdeliu? Turiu lininiu siulu daug, galvoju, gal iki vasaros ka nors nusiknerbciau...
Gal dar turit kokiu vaseliu nertu bliuzku pavyzdeliu? Turiu lininiu siulu daug, galvoju, gal iki vasaros ka nors nusiknerbciau...
Idomu kas cia per rastas labai originaliai atrodo
Studijavau studijavau tą COSMO palaidinę ir nusprendžiau, kad ji visi megzta virbalais.
Galimi jos mezgimo variantai:
1. Tie patys siūlai, tik skirtingo storio virbalai.
2. Tie patys virbalai, tik skirtingi siūlai.
Ale liemenėlės dalis irgi megzta virbalais, o petnešėlės tai jau, manyčiau, vąšeliu (nors visai įmanoma, kad irgi virbalais). Beje, ar pastebėjote, kad petnešėlės - reguliuojamo ilgio.
Bet, įtariu, nieko naujo nepasakiau
Galimi jos mezgimo variantai:
1. Tie patys siūlai, tik skirtingo storio virbalai.
2. Tie patys virbalai, tik skirtingi siūlai.
Ale liemenėlės dalis irgi megzta virbalais, o petnešėlės tai jau, manyčiau, vąšeliu (nors visai įmanoma, kad irgi virbalais). Beje, ar pastebėjote, kad petnešėlės - reguliuojamo ilgio.
Bet, įtariu, nieko naujo nepasakiau
QUOTE(mamulia @ 2005 01 09, 23:06)
manau, kad toks
QUOTE(vilma Liu @ 2005 01 10, 18:37)
Buvau ten pasizvalgyti Eina sau kol viska perziurejau, bet modeliuku tikrai geru yra
Jooo, jau kiekis tai ten žiaurus - aš dar visko neperžiūrėjau, nes pasirodo ten jų dar yra, tik labai jau gudriai valdosi tas puslapis. Pabandysiu įmesti nuorodų:
Vaikams
Moterims
Pončo
Moterims
Vaikams
Suaugusiems
Vaikams
Vaikams
vasarai pats tas
schemos nera
schemos nera