Dar du nuosaikesni - "sumetami"/surišami priekyje.
Pirmas
gal galit paaiskinti kas tas getbotas?
gal galetu kas kokia schemele imesti kaip megzti va tiokia skraiste(cia piesta, nes nezinau kaip paaiskinti) labai aciu
gal galetu kas kokia schemele imesti kaip megzti va tiokia skraiste(cia piesta, nes nezinau kaip paaiskinti) labai aciu
Mielos mezgėjėlės, kaip manot, ar čia visa palaidinė megzta virbalais, ar virbalais megztos juostelės sujungtos vąšeliu?
būkit geros - padėkit! Nu tikrai žinau, kad buvo kažkur šito megzstinio schema - jau sapnuot jį pradėjau... Ir siūlus išsirinkau... O vat schemos jau 2 dienas ieškau - nu nerandu... Gal kuri turit išsisaugojus?
p.s. jau radau...
p.s. jau radau...
Ir dar čia iš tų "gėlių ant pilvo" serijos...
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 07, 13:54)
Kaip noreciau tokios bliuskutes savo sventei.Ji megsta ar nerta ir gal kartais turi jos aprasyma.Labai labai buciau dekinga
Tai va, kad neturiu... Jinai puikavosi ant gruodžio "Cosmopolitano" numerio... Šiaip tai didžioji dalis tai tikrai virbalais... Ten toks paprastas rąštas (aš jį vadinu "eglute") tik va pats biustas dar neišsiaiškinau kaip darosi.
Bet svarbiausia niekaip neįkertu, kaip tie sujungimai padaryti - ar vąšeliu, ar virbalais yra koks būdas...
Dar gali pažiūrėti čia:Cosmo
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 01 07, 22:03)
Aš irgi svaigstu dėl tos bliuzės, kur ant COSMO viršelio. Mano manymu, kad juostos rašto megztos virbalais o sujungta nėriniu nertu vašeliu.
Jo aš irgi taip manau, kad ten pusė virbalais - pusė vąšeliu. Jinai visa iš detalių - o biustas padarytas iš numegztų atskirai trikampių, kurie irgi paskui prikabinti vąšeliu.... Bet koks ten tas raštas - neįmanoma įkirst, labai nesimato ant to balto fono. Bet manau, kad kažkas panašaus kaip tos juostelės - eglutė - tik, kad didesnė...
o as galvoju kad ta bliuskele daryta ne is fragmentu. eglutei naudojamas storesnis siulas , o tarpams tarp eglutes imamas viosai plonas siulas ir mezgam,a rasteliu dvi sumezgi , viena uzmeti-ir gaunasi kazkokios kilputes. gal ir ne taip ei ta nuotrauka imestumet didele tai man rodos paprasta butu isskaityt rasteli
siandie nusipirkau papigiaja siuliuku, apie kuriuos svaigau jau keli menesiai-megztinis man iseis uz mazdaug 25 lt
tik is kur laijko paimti?
siandie nusipirkau papigiaja siuliuku, apie kuriuos svaigau jau keli menesiai-megztinis man iseis uz mazdaug 25 lt
tik is kur laijko paimti?
QUOTE(astapetra @ 2005 01 08, 16:27)
Auge X, gal tu turi tokios ar panašios beretkos brėžinius ar schemas - nu susvaigau juodai - o niekur nerandu....
turiu tik panasios vaikiskos megztos ,, bet turetu ir sios kepures aprasyma ideti tada as irgi cia idesiu ,beje yra nerta kepure panasi gal patiks
aprasymas is kitokiu sulu turetu geriau atrodyti ,manau kad maciau pas rusaites nerta zaliu sulu ,atrode graziau
aprasymas