Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai- 1 dalis

O as suzaveta sio paprastumu rolleyes.gif
APRASHYMAS
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 26 gruodžio 2004 - 14:03
Atsiprasau ne ta nuoroda blink.gif Kaledos visgi megalol.gif

Aprashymas auksciau pateikto violetinio megztinio

1
2
Atsakyti
Gražus megztinis smile.gif
Atsakyti
labukas,
sakykit mezgejeles, kodel as sumezgu visada daugiau siulo, negu nurodyta aprasyme?
gal atrodo ir kvailas klausimas blush-anim-cl.gif , bet man taip pastoviai buna, jei pvz.,reikia 6 kamuoliuku, tai as butinai sumegsiu kokius 8.nors nemezgu dideliu dydziu ir taip toliau viskas buna pagal aprasyma.
o ar jums taip buna? ir ar zurnaluose visada buna teisingai viskas nurodyta?
nu bet ir kvailas klausimas? blush-anim-cl.gif biggrin.gif
newyear.gif
Atsakyti
Rasukai,
Gal tavo mezgimas, kaip mano mama sako tangesnis, todel ir sumezgi daugiau siulu nei nurodyta. Be to ir siulu metrazas nevienodas.
Atsakyti
Aš gal ir ne į temą, bet įdėsiu vyrišką modeliuką... Kadangi neseniai čia pas jus užsukau, tai naujos temos neatidarinėju... Jei manysit, kad to reikia - galit perkelt... biggrin.gif
Neseniai baigiau - mezgiau pagal šią nuotrauką - taip sakant "iš akies"... Nes labai gerai matosi raštas, jei jau kam labai reiks - galėsiu savom jėgom aprašyt... biggrin.gif
Atsakyti
Tokį, tik kitokios spalvos megsiu iš moheros su šilku. Man gražu smile.gif

Atsakyti
vilma Liu, ne, schemos neturiu sad.gif , bet, manau, patį siluetą nusicopinsiu nuo kokio kito poncho modelio, o tos "kasos" per vidurį ir aukštas kakliukas pakankamai paprasta wink_3.gif
Atsakyti
tik ka ziurejau viskas puikiai atsidaro ir atsisiuncia, bandykit dar karta
puslapiuko adresas http://www.hotbox.ru/index.php?&lng=ru
Atsakyti
Paziurekit, kokiu grozybiu siandien
imete
thumbup.gif
ypac sitos user posted image
ir sitos user posted image
newyear.gif
Atsakyti
Man tai šita juoda pasakiškai graži, bet nesuprantu, kaip ten aprašymą susirasti blush-anim-cl.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sesilija @ 2004 12 29, 23:58)
Man tai šita juoda pasakiškai graži, bet nesuprantu, kaip ten aprašymą susirasti  blush-anim-cl.gif .

aprasymas va cia

nors paveiksliuke man ta suknele panasesne i megzta, o pagal schema matau, kad ji nerta g.gif g.gif ...
Atsakyti