O as suzaveta sio paprastumu
APRASHYMAS
labukas,
sakykit mezgejeles, kodel as sumezgu visada daugiau siulo, negu nurodyta aprasyme?
gal atrodo ir kvailas klausimas , bet man taip pastoviai buna, jei pvz.,reikia 6 kamuoliuku, tai as butinai sumegsiu kokius 8.nors nemezgu dideliu dydziu ir taip toliau viskas buna pagal aprasyma.
o ar jums taip buna? ir ar zurnaluose visada buna teisingai viskas nurodyta?
nu bet ir kvailas klausimas?
sakykit mezgejeles, kodel as sumezgu visada daugiau siulo, negu nurodyta aprasyme?
gal atrodo ir kvailas klausimas , bet man taip pastoviai buna, jei pvz.,reikia 6 kamuoliuku, tai as butinai sumegsiu kokius 8.nors nemezgu dideliu dydziu ir taip toliau viskas buna pagal aprasyma.
o ar jums taip buna? ir ar zurnaluose visada buna teisingai viskas nurodyta?
nu bet ir kvailas klausimas?
Rasukai,
Gal tavo mezgimas, kaip mano mama sako tangesnis, todel ir sumezgi daugiau siulu nei nurodyta. Be to ir siulu metrazas nevienodas.
Gal tavo mezgimas, kaip mano mama sako tangesnis, todel ir sumezgi daugiau siulu nei nurodyta. Be to ir siulu metrazas nevienodas.
Aš gal ir ne į temą, bet įdėsiu vyrišką modeliuką... Kadangi neseniai čia pas jus užsukau, tai naujos temos neatidarinėju... Jei manysit, kad to reikia - galit perkelt...
Neseniai baigiau - mezgiau pagal šią nuotrauką - taip sakant "iš akies"... Nes labai gerai matosi raštas, jei jau kam labai reiks - galėsiu savom jėgom aprašyt...
Neseniai baigiau - mezgiau pagal šią nuotrauką - taip sakant "iš akies"... Nes labai gerai matosi raštas, jei jau kam labai reiks - galėsiu savom jėgom aprašyt...
tik ka ziurejau viskas puikiai atsidaro ir atsisiuncia, bandykit dar karta
puslapiuko adresas http://www.hotbox.ru/index.php?&lng=ru
puslapiuko adresas http://www.hotbox.ru/index.php?&lng=ru
Man tai šita juoda pasakiškai graži, bet nesuprantu, kaip ten aprašymą susirasti .
QUOTE(Sesilija @ 2004 12 29, 23:58)
Man tai šita juoda pasakiškai graži, bet nesuprantu, kaip ten aprašymą susirasti .
aprasymas va cia
nors paveiksliuke man ta suknele panasesne i megzta, o pagal schema matau, kad ji nerta ...