Inga888 verciu:
1. tuscias kvadratelis - gera akis
2. "minusiukas" - isvirkscia akis
3. "rutuliukas" - uzmetimas
4. trikampis (tas pirmasis) - sumegztos dvi akys (i desine)
5. trikampis (antrasis) - sumegztos dvi akys i kaire (t.y. viena aki nukeliam kaip mezgant gerai, antraja aki ismezgam gerai ir ja perveriam per nukeltaja aki.
6. rodyklyte i kaire - sumegztos trys akys: viena aki nukeliam kaip mezgant gerai, sekancias dvi akis sumezgam gerai ir gauta aki perveriam per nukeltaja aki.
7. du vertikalus pagaliukai - mezgant pirmyn aki ismegzti gerai, mezgant atgal - is vienos akies ismegzti viena isvirkscia ir viena isvirkscia sukryziuota. (vat sito punkto tai pati nelabai suprantu kaip cia megzti, tai nezinau ar tiksliai isverciau, bet schemoj jis berods tik vienoj vietoj yra, tai jei ka mezginio kokybe turetu labai nenukenteti)
8. taskiukas - krastine akis.
Jei dar kazko reikes isversti -klausk . Visko isversti deja neturiu laiko
Tiesa as cia kazkaip nematau rankoviu mezgimo schemos, bet zenkliukai turetu buti tokie patys.
O jei ne paslaptis is kur aprasyma gavai? Internete suradai, ar zurnaliuka turi?
cia dar vienas visai neblogas ir gan paprastas
[attachmentid=10833]
ir jo schema
[attachmentid=10835]
[attachmentid=10833]
ir jo schema
[attachmentid=10835]
QUOTE(Puuga @ 2005 02 03, 10:42)
Labai grazu, tik man neatidaro tos nuorodos po apcia. Ten aprasymas?
aprashymas yra cia:
http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=621469
mmmmmm kaip man shis pacinkaaaaaaaa
ale su aprashymu, nini
ale su aprashymu, nini
Aprasymas cia pradzia ir schema, o cia pabaiga
O cia yra visas zurnaliukas , ji Auge X prie mezgimo zurnalu jau seniai buvo idejus, ten dar daugiau grozybiu yra
O cia yra visas zurnaliukas , ji Auge X prie mezgimo zurnalu jau seniai buvo idejus, ten dar daugiau grozybiu yra
Cia jau as kazka ne taip pridirbau, nezinau. Aciprasau labai Geriau jus ziurekit tiesiai Auges X nuoroda i zurnaliuka Gedifra Highlights , ten gal ne tik tas megztinukas "uzkabins"
Modeliuko nuotraukyte ko tai neprisesege
Prasau nepykit, kad griztu prie to paties, bet labai jau noriu tokio megztuko
Prasau nepykit, kad griztu prie to paties, bet labai jau noriu tokio megztuko
Va toks man visai kreizy. Silumos gal ir nera. Kitaip tariant tik nuo musiu.
Is cia galima parsigetbotinti visa zurnaliuka
Gedifra 51
Gedifra 51