Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

SAunuole dovvlc!! clap.gif Nenusileisk,viska darai teisingai. As durne ,kai palikau savo vyra ,palikau jam viska.Nes sunus liko pas ji. Dabar gailiosiu ,kad nepasielgiau kitaip.
Daug tau drasos ir blaivo proto! Daryk viska gerai apmascius,nes klaida bus sunku istaisyt. Vyras tavo gali tave apkaltint girtoklevimu,arba dar ko nors.Ir tada negausi po skiribu vaika. Buk atsargi,neko nedaryk provakojancio,nes vyras gali panauduot tai pries tave teisme.
Nepik,gal netinkamai patariau.
Sekmes!!! smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai aciu uz patarima. Siaip pas mane nera problemu nei del alkos, nei siaip, bet puikiai zinau, kad mane drabstys purvais. Vaiko tai tikrai neatiduosiu, jei reiks kreipsiuos i vaiku teises, nes mano gerybe, uzdaro vaika i kita kambari ir tada isivaizduoja, kad jis nieko nesupranta ir tada mane musa. Bet vaikas tokiu atveju jaucia dar didesni siauba ir nevilti. O man poto tik belikdavo uzsidaryti kambary su vaiku ir verkti, bet siandien viskas, tik su viltim tikiuosi islikti gyva ir sveika, nes siandien man buvo prikises peili prie kaklo.
As tik galvoju, kada padariau klaida, kada jo meile pradejo virsti neapykanta. Kada mano meile pradejo virsti prisirisimu? Kodel viskas taip pakrypo? Man dabar labai labai sunku, bet nenoriu kad vaikas matytu, nes kokia bus emocine bukle ateityje? Dovile
Atsakyti
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 20, 19:45)
Man buvo labai sunku tam pasiryzti, bet nuejau pasiemiau abdukcija, susitariau del susitikimo su advokate. Kita sav. kviesiu antstolius aprasyti turto, nes man pareiske, kad ten jo ir jis geriau pusvelciuj parduos negu as gausiu.

Viska darai teisingai. Saunuole, kad pasiryzai. Ir toliau nenuleisk ranku!
Ir vyk kuo toliau kaltes jausma, jei toks kyla. Tavo vyras nepasikeis. Tu neturi kenteti vyro smurto. Jis turetu sedeti kaliuzeje! mad.gif Teisti tokius reikia!

Buk stipri ir kovok uz save ir savo suneli!
Atsakyti
Dar norejau pasiteirauti, ar visa laika, net dirbdamos(turiu minty laikotarpi, kai iseinat i darba po vaiko) idedat pietus i darba ir saziningai darot vyrui valgyt? Nes man jis varo, kad tipo as nedarau jam valgyt, todel jis mane musa, ar neatrodo kvaila? As gi ne nedarau piktybiskai visa laika valgyt, tiesiog man nera kada atsikeliu begu su vaiku i darzeli ir i darba , jei darbas ryte tai vakariene padarau, o jei darbas vakare, tai nedarau, nors jis reikalauja, kad as padaryciau jam ir jis mikrobangej pasisildys. Bet ryte noriu atsipusti, pailseti, nors gal ir galeciau ka nors sukurpti, bet po to mane pavadina padla, ziurke ir pan, tai nematau prasmes, ar tu jam darysi valgyt ar ne, vistiek busi visokia, nes jam keiksmazodziai reikalingi, kad sakiniai ristusi. Man tai absurdas.
Atsakyti
Teisingai. Valgyt jam truksta tai tegul pasidaro dabar gales darytis kada sirdele geis...
SAUNUOLE, pirmyn ir nenuleisk ranku.
Ziurek savo zuikio ir netraumuok jo tu stipri tad pati tikrai atsitiesi svarbiause tavo AUKSELIS.
Atsakyti
Kartais nesuprantu,kodel vyrai taip elgesi.Mano exvyras mane muse irgi nescia.
Ir po to kai vaikai gime,ir sakidavo ,kad as pati kalta.Kom? Kad buvau jam rupestinga zmona? Dbar gyvena su kita,ji paskutine sutre.Nesirupina jo visiskai(maciau ir girdejau asmeniskai),bet jai geles duovanuoja,buciuja nulat.Kodel taip?
Jus sakysit ,kad lovoje gera-nevelnio!Pats skundesi man kad su ja jam blogai,kad ji neko gero nemoka .
Tai va,kaip galima suprast toki vyra,ko jam truko musu santokoj-gal turto is mano puses,taip kaip ana dabar turi.
Atsakyti
Tai mano vaikas dabar pas mam ir tuo labai labai dziaugiuosi, kad nemate rytinio spektaklio, jau dabar jis pats sako: tetis negeras, musa mamyte. O vyras galvoja, kad cia as nustatineju pries ji. Bet kam nustatineti, jei jis pats tiesiog akivaizdziai tai irodo?
Vat as irgi galvoju, kad dabar man bent nepriekaistaus del to valgio darymo istisai.
Jis mane lygina su draugo zmona, kuri keliasi 5 ryto, kad paruostu vyreliui i darba valgyt bei pusrycius. Bet ir jis su ja graziai elgiasi, ten visokie zuikiai, myliu ir t.t. Tai ir pasakiau kai dins kales, ******, padlos ir kiti ,,malonus zodeliai", tai as irgi galesiu valgyt daryt.
Galvojat kodel as kentejau, man reikejo pabaigti mokslusir atsisistot ant koju, dabar as visa tai turiu: 2darbus bei bakalaura, ir melyniu.
Atsakyti
dovvlc,buk tikrai stipri. Nepasidok jo provokacijom.Iskentesi dabar kol iviks skiribos.O paskiau ,kai su suneliu jau gyvensi viena,prabusi viena grazu ryta,atsikvepsi ir suprasi kad viskas baigesi.... clap.gif
Tikrai neverta toliau gyvent su tokiu pusgalviu... Vaikui tai nepavyzdis,berniukai
geresni uzauga prie mamu.
Stipribes tau!!!!
Atsakyti
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 20, 20:17)
Dar norejau pasiteirauti, ar visa laika, net dirbdamos(turiu minty laikotarpi, kai iseinat i darba po vaiko) idedat pietus i darba ir saziningai darot vyrui valgyt? Nes man jis varo, kad tipo as nedarau jam valgyt, todel jis mane musa, ar neatrodo kvaila?

Cia ne priezastis smurtauti pries moteri! Nera tokios priezasties, del kurios jis galetu tave musti. NERA! Tu delto nekalta! Ka jis besakytu, jis neteisus. Smurtas yra baudziamas! Niekas neturi teises smurtauti!

Tu ir taip ilgai kentejai. As buciau iskvietus policija. Smurtautojas neturi jaustis nebaudziamas. mad.gif
Atsakyti
Man sake, kad farai nesikisa. Bet siandien buvau nuejus pas apylinkes inspektoriu. Jis sake kad iskviest galiu, bet jei jis blaivus, tai isves tik 3 val.
As zinau, kad kai jis gris po tu 3 val. yra 99%, kad as mirsiu ar bent jau atsidursiu ligoninej..
As klausiu kodel man taip atsitiko ir nerandu paaiskinimo.
Atsakyti
Ele,policija nelabai koks pagalbininkas sitoj sryti.Nes jie tik pasijokia,sako taip:ateikit rytoj i musu polic.skyriu ir apskuskit savo vyra,nuima abdukcija.O toliau ,kai kveti jau zino kas... O vyras ,kai isvazioja "mentai",dar labiau prilupa zmona.As jau sita patiriau. O ir visi aplinkinei gyventojai juokesi is taves...
Su museikom reikia elgtis atsargei,sumuse -apdukcija.Dar karta sumuse-dar apdukcija.O po to padodi i teisma skiriboms,visi irodimai patvirtins jo kalte,tada
moteris nemokes uz skiribas.O mokes vyras.Ir dar uz moraline zala ir fizine gali prisiteist is jo.
Atsakyti
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 20, 21:45)
Man nereikia jusu uzuojautos, man tik reikia patikinimo, kad as viska darau teisingai. As nebenoriu, kad vaikas tai matytu.

Nu brangioji, mano patikinima kad viska darai teisingai turi 100 procentini. Saunuole. Kad tik daugiau tokiu moteru kaip tu, ir kad tik daugiau to pasiryzimo tavyje viska keisti isliktu... Linkiu tau kuo dideliausios sekmes ir buk stipri. smile.gif
Atsakyti