QUOTE (Smurka @ 2004 01 31, 17:51) | ||
Tai va, kodel man vyrai i snuki niekada neduoda ![]() ![]() |
Turbut tu pati bet kam i snuki gali duoti.

noreciau paprestaraut.... As maciau ,kaip mano mama gyveno su tevu-mustines vos nekas dien,ju santikius nesupratau dar iki siol.Gal jai tai tiko. As istekejau jauna 17metu,meile buvo stipri,kol neatvaziavome gyvent i Lietuva.Nesu lietuve,jis lietuvis,jo seima i musu vedibas ziurejo skeptiskai.Pastojau greit,sunkus nestumas.Pradzioje jis buvo rupestingas,mylejo mane,rupinosi.Gyvenome su jo tevais.Visus darbus namuose dare jis.tol kol nepamate jo motinele:kas cie dabar!paprestaravo ji jam.Pastovei giedino ji,atseit vyras turi but vyru,ir uz savo boba neprievalo nieko daryt.No tos dienos prasidejo kosmarai-kankino mane,neliete manes kaip vyras zmona,o tik musdavo jei paprasidavau apkabint,ar pabuciuot.Galu gale,praradau savo pirmaji vaikuti.Galvojau kad skyrsius,grizau pas savo tevus,mama isvare mane atgal pas vyra,sakydama:O kaip as gyvenu?!.............Grizau,gyvenau ir toliau.Muse,bet as is saves nevaidinau aukos,duodavau atgal(esu lankiusi savigyna),Bet juk pres dieda 185cm/85kg daug nepastripciosi. As 163cm/65kg-skirtumas yra? Butent ji ir arzino tai kad as nepasiduodu.Gyvenau ir toliau,pasigydzius kad viel pastot-pastojau po 3metu.Vaiksciojau sunkei,jei buciau praradus ir si vaika,netureciau siandien nei vieno.Vyras mane musdavo ir toliau,nescia.O pas mane galvoja buvo viena mintys:pagimdyt sveika vaika,isidarbint ir palikti vyra.Pagimdziau dukra,po3men.pastojau viel,gydytojei rekomendavo gimdyt ir si.Pagimdziau sunu,isidarbinau tik 2000metais!Vyras iki to laiko nelesdavo man net is namu be jo iseit.Idarbino pas save,t.y.kur pats dirba.Susipazinau su viena pana 1998m.ji mane ismoke kaip reikia rengtis,makijaza diet. ir t.t. Ir atejo ta diena kada as rizausi ji palikt,po 11metu bendro gyvenimo....Issiskyrem,bet jis darbe pagaudavo ir smaugdavo,sakydamas:gaila kad per mazai tau daviau i kaulus.
Dabar gyvenu su kitu vyru,laimingai ir grazei.Ex vyras gyvena su kita,bet jos nemusa,nes bijo kad jam duos i kaulus jos brolis.Ir motina patenkinta kad pagaliau atsikrate ruskes.Nekas an smegenu nelasa,tad ir ramu jam.
Jis dabar gailesi kad klase savo motinos,dabar jau pats suprato kad dare negerai.O meile yra amzina-jei ji buvo stipri...............
P.S. nebutinai, kad moteris gali but baile,ar vaidint is saves auka-yra tik vyrai bailei,kurie musa savo moteri.
Dabar gyvenu su kitu vyru,laimingai ir grazei.Ex vyras gyvena su kita,bet jos nemusa,nes bijo kad jam duos i kaulus jos brolis.Ir motina patenkinta kad pagaliau atsikrate ruskes.Nekas an smegenu nelasa,tad ir ramu jam.
Jis dabar gailesi kad klase savo motinos,dabar jau pats suprato kad dare negerai.O meile yra amzina-jei ji buvo stipri...............
P.S. nebutinai, kad moteris gali but baile,ar vaidint is saves auka-yra tik vyrai bailei,kurie musa savo moteri.

na, Natalija, tavo gyvenimas irgi ne rožėm buvo klotas, džiaugiuos, kad buvai drąsi, protinga ir ryžtinga ir už tai, kad dabar visa ko turi su kaupu.Ačiū tau už nuoširdžią savo istoriją šiuose puslapiuose
, nėra gi lengva tai prisimint iš naujo

Susiduriau ir as su tuo.Nezinau ir nuo ko pradeti.Jau draugystes metu prisigeres sis budavo arsus,taciau manes neliesdavo.Istekejau pagimdziau sunu.Tada viskas ir prasidejo.Kai prigerdavo,kaip as sakau,jam pradedavo vaidentis balti arkliai.Kekviena karta po ju vaiksiodavau su melyne kur nos.Kai suzinojo jo mama te pasake :kur tu dingsi?,o jam nei puse zodzio.Mano gimine nezinojo sito labai ilgai.O man buvo geda pasakyti jok turiun toki vyra.Po dar vienu mustiniu,butent taip nes as jam duodavau atgal,draugas neiskentes paskambino mano mamai.Jau kita diena mama atvaziavo ir paeme mane.po keliu dienu gryzau ,atleidau.
pesikraustem i kita miesta.Manes jau ne pirsteliu nepaliesdavo.Ir atsitiko vienas ivikis.Jis prisprogo ir neotejo i darba,o pas mane atejo jo nvirsininkas.Stovejau kaip burokas.Manau tai buvo paskutinis lasas pilnoje stiklineje.Surinkau jpo manta ir padejau uz duru.Jis isvaziavo.Visa savaite jis man skambino klause ar grisiu pas ji,o as atsakydavau nezinau ,gal.Su mama net i sokius buvome nulekusios.Atleidau.JIS grizo.Dabar jau greitai bus 1,5 metu po tu ivikiu.Ir labai dziaugiuosi.Dar nesame susipyke ne karto.Tada jis kartodavo kad myli mane,o dabar jau tai ir yrodo.Geresnio tevo ir vyro niekur nerasciau.
Manau jei zmogus myli tai gali pasikeisti jei labai to nori.Ir del saves ir del kitu.O as ji pamilau dar labiau.
pesikraustem i kita miesta.Manes jau ne pirsteliu nepaliesdavo.Ir atsitiko vienas ivikis.Jis prisprogo ir neotejo i darba,o pas mane atejo jo nvirsininkas.Stovejau kaip burokas.Manau tai buvo paskutinis lasas pilnoje stiklineje.Surinkau jpo manta ir padejau uz duru.Jis isvaziavo.Visa savaite jis man skambino klause ar grisiu pas ji,o as atsakydavau nezinau ,gal.Su mama net i sokius buvome nulekusios.Atleidau.JIS grizo.Dabar jau greitai bus 1,5 metu po tu ivikiu.Ir labai dziaugiuosi.Dar nesame susipyke ne karto.Tada jis kartodavo kad myli mane,o dabar jau tai ir yrodo.Geresnio tevo ir vyro niekur nerasciau.
Manau jei zmogus myli tai gali pasikeisti jei labai to nori.Ir del saves ir del kitu.O as ji pamilau dar labiau.
man ta gyvenima primena sunus,kurio neturiu sale saves.Is kersto man,EXvyras atime is manes mano sirdute-suneli.Neleidzia man su jo matytis.Nesirupina savo dukra,kuri yra pamisusi is meiles savo tevui.O dar nesenei suzinojau kad mano sunelis jau vadina EXvyro sugyventine-mama.Man vos nepliso sirdis
Bet juk dar neviskas,gyvenimas dar eina,as esu optimiste,visada pasekiu savo tiksla.Lietai,bet 100%!
Dar zydies mano sode vysnes,viduri ziemos!!!!!
Greit isidarbinsiu,mazoji rugseji eis i lopseli. Reikalas tas,kad sunelis gyvena jau ne Kaune.O mes neturim masinos,nuvaziuot paciai nevisada paviksta.
Bet ir tai nekliutis.
----------------------------------------IKI ANZELIKOS PIRMOJO GIMTADIENIO LIKO 30 DIENU!!!!!!

Dar zydies mano sode vysnes,viduri ziemos!!!!!
Greit isidarbinsiu,mazoji rugseji eis i lopseli. Reikalas tas,kad sunelis gyvena jau ne Kaune.O mes neturim masinos,nuvaziuot paciai nevisada paviksta.
Bet ir tai nekliutis.
----------------------------------------IKI ANZELIKOS PIRMOJO GIMTADIENIO LIKO 30 DIENU!!!!!!

Zinai slivute,yra toks posakys:GYRTAS<PRASICIUCHINS IR PASSVEIKS,O JEI BLAIVAS IR DURNAS,TAI JI TIK KARSTAS ISTAISYS. EXvyras mano nei laso negere,o tik savo motinos zodzius isliedavo ant manes fiziniu budu.Jam nepatikdavo,kad turiu savo nuomone,kad norejau dirt.Pavydas ir nepasitikeimas sugriove musu gyvenima.Esu ne eiliniu brozu moteris,eidama gatve jauciu vyru zvilksnius. Dabartinis mano vyras bando su to susitaikyt. O anas nesugibejo.Jis mylejo mane,prie 13metu,myli ir dabar.Bet jo uzsispyres charakteris neleidzia jam ,kaip jis sako ,ikibobos lygio. Jis jau ligonis........
Mano motina ,tevui atleido netik pijokavima,netik neistikimybe,netik smurta prie save ir savo dukras,bet ir toki dalika,uz kuri tik kastrot maza........
Tad bet kokia ta meile yra stipri,je neturi proto,tad ir atleidimas nepades.
Mano motina ,tevui atleido netik pijokavima,netik neistikimybe,netik smurta prie save ir savo dukras,bet ir toki dalika,uz kuri tik kastrot maza........
Tad bet kokia ta meile yra stipri,je neturi proto,tad ir atleidimas nepades.
Na cia jau snekat apie visiskus beprocius.Pazystu viena seimina.Jos vyras irgi negere,bet jam uzplaugdavo.Prilubdavo,o poto nieko neatsimindavo.Issiskyre tik kai vos neuzmuse.

QUOTE |
Na cia jau snekat apie visiskus beprocius.Pazystu viena seimina.Jos vyras irgi negere,bet jam uzplaugdavo.Prilubdavo,o poto nieko neatsimindavo.Issiskyre tik kai vos neuzmuse. |
Mane prilupdavo,ir prisimindavo,sakydamas:o kam nervuoji....
Sulauze man sonkauli,vien uz tai kad atgal jam sudaviau,ir uosviene mate,ir uosvis....
bet niekas net neuzstojo.... As Lietuvoje neturiu nei vieno zmogaus kuris galetu uzstot
uz mane. Cia pradzioje temos kazkas pasake ,kad yra auka ir budelis.
Nemanau,pazistu daug moteru kurios gyvena su vyrais despotais,bet jos nevaidina auku is saves,o tiesiog augina vaikus ir kencia,nes neturi kur iseit.O jei ir palieka vyrus,tai ilgai vargsta,kol atsigauna ir atsistoja an koju savarankiskai. Ir skaitau ,kad nereika lygint visas moterys,kiekvienas zmogus yra individualybe.Kaip sakant: kiekvienam savo.
p.s. man nepatinka,kai aiskina tos, kurios nera su tuo susidurusios

QUOTE (Natalija @ 2004 02 03, 21:53) |
Mane prilupdavo,ir prisimindavo,sakydamas:o kam nervuoji.... Sulauze man sonkauli,vien uz tai kad atgal jam sudaviau,ir uosviene mate,ir uosvis.... bet niekas net neuzstojo.... As Lietuvoje neturiu nei vieno zmogaus kuris galetu uzstot uz mane. Cia pradzioje temos kazkas pasake ,kad yra auka ir budelis. Nemanau,pazistu daug moteru kurios gyvena su vyrais despotais,bet jos nevaidina auku is saves,o tiesiog augina vaikus ir kencia,nes neturi kur iseit.O jei ir palieka vyrus,tai ilgai vargsta,kol atsigauna ir atsistoja an koju savarankiskai. Ir skaitau ,kad nereika lygint visas moterys,kiekvienas zmogus yra individualybe.Kaip sakant: kiekvienam savo. p.s. man nepatinka,kai aiskina tos, kurios nera su tuo susidurusios ![]() |
Natalija, nepyk, bet ar tos moterys, kurios gyvena ir kencia nera aukos? Kam kenteti beprociu ispuolius, koks tame tikslas? Gal vaikai tampa nuo to laimingesnis? Argi tavo gyvenimas nera pavyzdys to, kad tokiu motinu dukros paskui pacios issirenka vyrus, kurie jas musa? Gal pati moteris tampa nuo to laimingesne? Na nenbent ji turi mazochistiniu polinkiu.
Sakai sunku pradeti savarankiskai nuo pradziu ir kad neptinka, jog aiskina kazkas, kas nera su tuo susidures?
As esu su tuo susidurusi. Ne mane lupo, o mano mama. Taigi buvo is ko pasimokyti. Tik as pasimokiau ne nuolankaus kentejimo, o to, kad reikia kovoti uz save. Kovoti tai nebutinai reiskia duoti atgal fizine prasme, o kovoti - tai pradeti nauja gyvenima vardan geresnes savo ir savo vaiku ateities.
Zinoma sunku pradeti nuo nulio, bet imanoma, jei turi dideli nora. Turejau as drauge, kuri istekejo is reikalo labai jauna uz daug vyresnio vyriskio. Paskui is karto susilauke ir antro. Tas vyrelis buvo tikrai velniu priedes. Tai galvoji ji sedejo ir kentejo 10-13 metu? Ogi susirinko savo ir vaiku, tuo metu dar kudikiu, manta ir paliko ji. Nei artimu dideles pagalbos, nei darbo, nei issilavinimo (buvo baigusi tik vidurine ir ta pacia vakarine), bet dabar po 10 metu ji turi 3 kambariu buta, gerai apmokama darba, baigia studijas, augina nuostabius vaikus, kurie nemate ir nepamena jokiu nesamoniu namie, ir yra grazi geidziama moteris. Sunku vienai? O gal lengviau po 13 metu? Vis tiek tenka nuo pradziu viska pradeti. Gal geriau tada kuo anksciau, kol dar vaikai nesutraumuoti?
Cia tik mano nuomone is mano patirties. Nepersu jos kaip galutines ir nepakeiciamos. Nebuciau as cia savo trigrasi kisusi ir rasiusi, jei nebuciau turejusi pavyzdziu savo pacios gyvenimo.
Bet kokiu atveju linkiu as tau, Natalija, kuo didziausios sekmes su dabartiniu vyru ir kuo greiciau tureti savo suneli vel salia saves.
Gal ne taip supratai,as kentejau ne del saves tuo metu,o del vaiku.Ka as galejau jiem duot tada-be darbe,kalbos nemokeimas.O kai tekejau uz jo,jis buvo geras ir svelnus.
O ar skaitei ankstesnes mano zinutes?As ji buvau palikusi,ir neviena karta,bet kaip
sakoma:viltis durniu motina....... O kai pagimdziau vaikus,neturejau kur iseit,neturejau
is ko gyvent.Buvo ir graziu akimirku,iki tol kol nenuvaziuodavo pas mama.
Gerbiu tavo drauges drasa,gal jai tuo metu pasiseke.Mano atvejis visai kitoks,as nerasysiu visa istorija apie save.Jei zinotum apie mano gyvenima dagiau,nekritikotumei
manes.Dabar esu laiminga,kad gyvenu ramiai ir graziai.Turiu gera profesija,svajoju dar pakilt,kaip sfinksas is pelenu.
-----------------------------------------------------------
iki Anzelikos pirmojo gimtadienio liko 30 dienu!!!!valio
O ar skaitei ankstesnes mano zinutes?As ji buvau palikusi,ir neviena karta,bet kaip
sakoma:viltis durniu motina....... O kai pagimdziau vaikus,neturejau kur iseit,neturejau
is ko gyvent.Buvo ir graziu akimirku,iki tol kol nenuvaziuodavo pas mama.
Gerbiu tavo drauges drasa,gal jai tuo metu pasiseke.Mano atvejis visai kitoks,as nerasysiu visa istorija apie save.Jei zinotum apie mano gyvenima dagiau,nekritikotumei
manes.Dabar esu laiminga,kad gyvenu ramiai ir graziai.Turiu gera profesija,svajoju dar pakilt,kaip sfinksas is pelenu.

-----------------------------------------------------------
iki Anzelikos pirmojo gimtadienio liko 30 dienu!!!!valio
Labas visoms. Iskeliau sita tema, nes siandien ir man taip ivyko. Tai daresi jau nuo pat vedybu pradzios(mes vede 2.5 metu.) Ar jums atrodo normalu, kad vyras grizta is darbo, pavalgo ir iseina pas drauga(mes gyvenom bendrabutyje) ir buna ten 4 - 5val, kai grizta as jeu miegu, bet jis mane ramindavo, as ne pas ji, as pas kompa einu. Is pradziu i tai ziurejau tolerantiskai, bet kantrybe eme sekti. Uzrakinau duris, iejo su durim ir primuse mane nescia. Veliau nieko nebebuvo puse metu, po to vel. Ir tai saziningai kartodavosi 5-6 k. per metus. Pasakiau uosviui, bet kaip ir kazkuriai is jusu, uosvis pasake:cia jusu problemos, as nesikisu. As apakau ir pasakiau jam: viena karta mane uzmus , o jus neiskisit.
Po siu naujuju pykdavomes daznai, bet per praejusias tirs savaites jis mane muse 5 kartus ir blaivas, 1 karta mate vaikas. Mano suneliui dar tik 2metukai, bet jei tevas pakelia balsa jis is kart pradeda verkti. Dabar vaikas pas mama. O stai siandien atejo ta diena kai pasakiau sau: viskas.
Paskutiniu metu kai susipykdavom visas bendras turtas budavo jo: t.y. as negalejau ziureti tv, skalbti skalbimo masinoj ir naudotis mikrobange. Siandien as sudejau patalyne i skalbianke, ir del to mane pradejo musti su dirzu juodai, Nes atsieit mano tevai kaip issiskyre, manes tevas nemuse, tai jis uztai primus. Bat muse kaip niekad ziauriai ir ilgai, net dabar verkti norisi. Man liko kruvos melyniu, nuejau pas drauge, issiverkiau ir pasakiau gana finito as ne bokso kriause. Man buvo labai sunku tam pasiryzti, bet nuejau pasiemiau abdukcija, susitariau del susitikimo su advokate. Kita sav. kviesiu antstolius aprasyti turto, nes man pareiske, kad ten jo ir jis geriau pusvelciuj parduos negu as gausiu.
Man nereikia jusu uzuojautos, man tik reikia patikinimo, kad as viska darau teisingai. As nebenoriu, kad vaikas tai matytu.
Po siu naujuju pykdavomes daznai, bet per praejusias tirs savaites jis mane muse 5 kartus ir blaivas, 1 karta mate vaikas. Mano suneliui dar tik 2metukai, bet jei tevas pakelia balsa jis is kart pradeda verkti. Dabar vaikas pas mama. O stai siandien atejo ta diena kai pasakiau sau: viskas.
Paskutiniu metu kai susipykdavom visas bendras turtas budavo jo: t.y. as negalejau ziureti tv, skalbti skalbimo masinoj ir naudotis mikrobange. Siandien as sudejau patalyne i skalbianke, ir del to mane pradejo musti su dirzu juodai, Nes atsieit mano tevai kaip issiskyre, manes tevas nemuse, tai jis uztai primus. Bat muse kaip niekad ziauriai ir ilgai, net dabar verkti norisi. Man liko kruvos melyniu, nuejau pas drauge, issiverkiau ir pasakiau gana finito as ne bokso kriause. Man buvo labai sunku tam pasiryzti, bet nuejau pasiemiau abdukcija, susitariau del susitikimo su advokate. Kita sav. kviesiu antstolius aprasyti turto, nes man pareiske, kad ten jo ir jis geriau pusvelciuj parduos negu as gausiu.
Man nereikia jusu uzuojautos, man tik reikia patikinimo, kad as viska darau teisingai. As nebenoriu, kad vaikas tai matytu.