Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

QUOTE (Kalinka @ 2004 01 22, 11:54)
..Rezultate: nuo to laiko moteris su manim nebesikalbejo, nors turetu buti dekinga, kad vienu fanaru maziau turi, kaimynas sveikinosi ir 2 metus kol gyvenom jei ir smurtaudavo tai turbut darydavo mums išvykus arba tyliai...dabartiniai gyventojai riksmu sako taip pat negirdet...As pati po to buvau labai atsargi, kad nekelt triukšmo ir kad neatkersytų-be perspejimo kad neiskviestu ko nors.  biggrin.gif

Ir as papasakosiu , be patarimu, tiesiog ir taip buna.
Pries 5met. susidraugavom su tokia seima. Jie santuokoi tada buvo jau 13met.. Ir paaiskejo,kag visus tos metus jis ja dauze kaip kriause, bet rimtai dauze, su pareiskimais i policia is jos puses, su smegenu sutrenkimais, zandikaulio luzimais, ranku, sonkauliu. Pora kartu jis net saude. Ji ne karta bego i ta kriziu centra, bet jis ja parvezdavo atgal. Aisku, visi draugai ir mes buvom moters puseje, raginom skirtis kol neks ne nuzuditas ir pan..Tas "galvijus" aiskino, kad zmona pati ji provokuoja, kad ji neisgivens viena ir pan., nekas jo ne tikejo...Bet pagaliau paklause ir jie isiskire.
Va tada ir prasidejo iduomiausia dalys....
Uz gautus po skiribu punigus mergina isigijo 3kamb. buta ,cia, Vilniuje. As ne patikejau, bet ji ne paime vaikus! Viresnio sunaus iskart atsisake imti, o mazile( 5metuku) isiunte i kaima pas teta.Tevas kuri laiko ne prestaravo, nes jautesi kaltas. Bet po 8men. leidosi jeskot ta vaika. Paaiskejo kad mergite buvo pas svetimus zmones(senei mirusiu tevu kaiminai), pasieme ja. Kadangi su buvusia ne nutrauke bendravima del vaiku, paklause, ar gali pasilikti dukra, ta sutiko. Ir dar paaiskejo kad ji nescia nuo zmogaus, su kurio bendravo jau ne vieni metai, bet tas pasiruode sunsnukis. Dabr jau moteriske pati prase moralines ir materialines paramos pas savo buvusi. Materialine tai ji gavo....
Moteriske givena dabar viena 3kamb bute,dirba. Kartais matosi su vaikais,bet pasiimti nezada. Jos buves viras pries 2met. vede jauna mergina, pagimde dar viena vaika ir visi kartu givena, dar savo senuka teva is kaimo parveze.Klausiau ta mergina(kartu atostogavom be vaiku), kaip jis elgesi, ar ne persunku jai. Sako nuostabus zmogus, ir aukle pasamde.
Ne zinau kaip vertinti sia istorija. Iseina kad "blogetis" dabar "gerietis", o auka tada kas?
Cia be analogiju ir patarimu, tiesiog pamastimui.
Atsakyti
Brangioji SVP, Nei vienas zmogus neturi jokios moralines teises naudoti jegos , smurtauti pries kita zmogu.
Sulauzyti zandikauliai ir t.t. rodo vyro 'sugebejimus"
Turiu pazistama, kuris knezino savo pirma zmona, nes kaip paskui prisipazino, nemylejo jos. Antrosios neknezina, nes myli, bet uztai nepraleidzia momento suknezinti kam nors kitam, kas pasitaike netinkamu momentu.
NERA JOKIOS PATEISINAMOS PRIEZASTIES TAIP ELGTIS!!!
BLOGA ZMONA? PROVOKUOJA? - ISSISKIRK> KELTI RANKA PRIES SILPNAJA LYTI< TAI BAISIAU< NEI BAISU!
Cia tau pamastymui....ir tiems, kurie toleruoja smurta.
Atsakyti
Man smurto tema kazkada buvo labai aktuali. Dabar jau viskas praeityje, bet vis tiek skaudu. Mano buves vyrelis siaip geras zmogeliukas, tik gerti jam nebuvo galima. (Jau ju seimoje tokia tradicija buvo, tiksliau, genai). Tik isgeria, tai dingsta porai dienu, tai mieste pradeda saudyt i zmones, tai dar koki s... pridaro. O as vis ji gelbeti, vis traukti. Po to jau ir pries mane pradejo smurtauti, pastums (gal ne pastums, o i siena is visu jegu kad tekstels), patemps. Kentejau, kol viena karta mane taip prismauge, kad jau galvojau "Ate gyvenimeli.". Po to ilgai nesiojau salika, kad paslepciau melynes ant kaklo. Tai paemiau viena diena ir isejau. Mes dabar geri draugai. Suprato zmogeliukas savo problema, gydesi, Dabar lyg ir negeria. O as sutikau kita ir va- leliu turiu. Ot kaip gerai, kad isejau!!!!!!!!!!!!!! Niekas neturi teises kelti ranka.
Atsakyti
Aš pilnai sutinku su Mute, nieks neturi teises taip eilgtis. Kažkur girdejau tokia nuomonę, kad vyrai kurie muša savo žmonas yra paprasčiausi bailiai...Kai pagalvoji, logikos yra, lengviausia mušti silpnesni..Žinot ką, kai buvau maža, galvojau, kad vyro niekada neturesiu..Kodel..Ogi todel, kad tėvas pastoviai mušdavo mama, ir aš galvojau kad visi vyrai tokie, todel kad ir kaimynas mušdavo savo žmoną...Baisu...Bet mano mama labai drasi, ji padavė skyrybom, šoke buvo visas kaimas...Taip nieks nedaro, visos gyvena ir gerai...O dar priedo 5 vaikai, numirs badu, neišgyvens..Ir nieko, išgyvenom, ir dar neblogai atrodom visi...Ir aš tikrai dekinga mamai, kad laiku sustabde šita košmara...Geriau jau jokio tėvo, negu toks..O dėvui esu dekinga, kad davė man gera vyrą...
Atsakyti
Labai dziaugiuosi uz tave Elena!!!Tikrai drasi moteris tavo mama.Galiu isivaizduot dar kaime.....kur toks visuomenes spaudimas thumbup.gif
Mano pirmas vyras buvo agresyvus kai isgerdavo...dauzydavo aplink mane...spinteles saldytuvas...o as zinau, kad jis buvo bailiukas...pamenu, kaip pamatem, kai vienas banditukas sparde zmogu, tai tas mane uz rankos ir i kojas....
Bet mus likimas isskyre. Atsitiko nelaime. Jis ikliuvo uz labai negera dalyka....tokiems kalejime prastai buna dry.gif ....
Tai mano sunus labai idealizavo savo teva, bet sia vasara jis pasieme sunu ir pasirode visu puikumu: prisigere taip, kad vienuolikmetis turejo vairuoti,nes tas smiginejo, kazkur nakti.....mano vaikui buvo labai baisu. Manau vaikas mane suprato.
Atsakyti
Nesuprantu tokių vyrų, ir labai pykstų ant jų sad.gif . bet manau, kad ir moteris neturėtų leisti su ja taip elgtis, vistik turi būti kažkas, kas galėtų tokius vyrus pamokyti(draugas, brolis,dėdė). Tik reikia prašyti pagalbos tikrai turėtų padėti kas nors. tokie vyrai, kurie kelia ranką prieš moterį tikrai yra bailiai mad.gif mad.gif , ir tikriausiai ne kartą gyvenimę į kaulus gavę nuo sau lygių priešininkų. iki
Atsakyti
QUOTE (mute @ 2004 01 27, 16:30)
Tai mano sunus labai idealizavo savo teva, bet sia vasara jis pasieme sunu ir pasirode visu puikumu: prisigere taip, kad vienuolikmetis turejo vairuoti,nes tas smiginejo, kazkur nakti.....mano vaikui buvo labai baisu. Manau vaikas mane suprato.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Siaip tai visai nejuokinga
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Smurka laugh.gif laugh.gif laugh.gif bet tada buvo nejuokinga rolleyes.gif unsure.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mute @ 2004 01 27, 14:09)

BLOGA ZMONA? PROVOKUOJA? - ISSISKIRK> KELTI RANKA PRIES SILPNAJA LYTI< TAI BAISIAU< NEI BAISU!

Brangioji MUTE. SUTINKU SU TAVIMI VISU 300%!!!
Turbut per daug prirasiau, o tu neatidzei perskaitai. Dabr visas forumas laikis mane pabaisa. doh.gif
Pasikartosiu, kol ta seima egzistavo, mes visaip raginom tas zmones skirtis, bandem ikresti prota tam virui, kaltinom ji.bash.gif
Mane vercia susimastiti tai , kas dabar viksta su tais zmonemis. :frusty.gif:blink: As, pav., ne suprantu, kaip viras, smurtaves 13met , gali taip koordinalei pasikeisti per 3met?! Ar cia infarkto deka, kuri jis isigijo per skiribas. O gal cia tik vaidiba, kad reabilituotis draugu ir biznio partneriu akise, ir jis galiausei pratruks? Mano viras sako, kad mes paskubejom ji smergti. Kad jis butu teisus!
Ir visai nebesuprantu to viriskio buvusiosios. Turedama visas galimibes ne auginti savo vaikus?! Kas cia per atsikalbinejimai:" Su tevu jiem geriau"?! Su smurtaujanciu tevu?!:angry:
Si istorija tiktrai vercia pasukti smegenis. O gal tai tik pradzia.....
Be reikalo mane apsaukei, brangioji MUTE.Kartoju, su tavimi as sutinku. smile.gif
Atsakyti

Brangioji MUTE. SUTINKU SU TAVIMI VISU 300%!!!
Turbut per daug prirasiau, o tu neatidzei perskaitai. Dabr visas forumas laikis mane pabaisa. doh.gif
Pasikartosiu, kol ta seima egzistavo, mes visaip raginom tas zmones skirtis, bandem ikresti prota tam virui, kaltinom ji.bash.gif
Mane vercia susimastiti tai , kas dabar viksta su tais zmonemis. :frusty.gif:blink: As, pav., ne suprantu, kaip viras, smurtaves 13met , gali taip koordinalei pasikeisti per 3met?! Ar cia infarkto deka, kuri jis isigijo per skiribas. O gal cia tik vaidiba, kad reabilituotis draugu ir biznio partneriu akise, ir jis galiausei pratruks? Mano viras sako, kad mes paskubejom ji smergti. Kad jis butu teisus!
Ir visai nebesuprantu to viriskio buvusiosios. Turedama visas galimibes ne auginti savo vaikus?! Kas cia per atsikalbinejimai:" Su tevu jiem geriau"?! Su smurtaujanciu tevu?!:angry:
Si istorija tiktrai vercia pasukti smegenis. O gal tai tik pradzia.....
Be reikalo mane apsaukei, brangioji MUTE.Kartoju, su tavimi as sutinku. smile.gif
Atsakyti
Turejau ir as savo gyvenime seimos pavyzdi, kur girtas tevas smurtauja pries savo vaiku motina. Taciau nesutinku, kad cia kalta tik viena puse. Gyvenimas taip jau suredytas, kad yra budelis ir yra auka ir jie vienas kita suranda.

Kazkur skaiciau, kad pati moteris leidziasi taip su savim elgtis ir niekas jai nepades, jokios drauges ar organizacijos, kol ji nesutvarkys savo pacios mastymo, aukos mastymo, aukos, kuri jauciasi stipri, jog kencia. Tai dazniausiai buna moterys, kurios nelabai pasitiki savimi. Tada budamos su tokiais nevykeliais jos gali pasijausti tikromis didvyremis, stipriomis moterimis, nes jos STAI ka gali iskesti; dauzymus, spardymus, luzusius kaulus ir kitokus suzalojimus, kuriu pasekmes jaus likusi gyvenima ir tai vis joms primins, kokios jos "STIPRIOS".

Man gaila ju ir jos man tokios vargses, nelaimingos butybes, jei net nesuvokia, jog kazkur pasaulyje tikrai yra zmogus, vyras, kuris jas myletu ir saugotu, tokias, kokios jos yra, net nebandydami pritaikyti ju prie savo iskrypusio invalidisko gyvenimo, kur zmona kalta, jei vyras girtas pridirbo s... ar kazkas panasaus.

Viena galiu pasakyti, kad mes moterys turim, privalom myleti ir gerbti save vardan musu paciu vaiku, nes pagal musu pavyzdi jie kuria savo gyvenimus. Kuri gi motina noretu, kad jos dukra butu tokia pat auka arba sunus budelis? Netikiu, kad meile ar dar kas nors gali pakeisti zmogu, taciau tvirtai tikiu, kad esant dideliam norui, galima susitvarkyti savo ir savo vaiku gyvenima.

Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet tokia mano nuomone.
Atsakyti
Brangioji SVP, Nei vienas zmogus neturi jokios moralines teises naudoti jegos , smurtauti pries kita zmogu.
Sulauzyti zandikauliai ir t.t. rodo vyro 'sugebejimus"
Turiu pazistama, kuris knezino savo pirma zmona, nes kaip paskui prisipazino, nemylejo jos. Antrosios neknezina, nes myli, bet uztai nepraleidzia momento suknezinti kam nors kitam, kas pasitaike netinkamu momentu.

Mute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti