Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

Nors šeima man - šventas dalykas, skirčiausi tuojau pat, jei vyras panaudotų fizinį smurtą...Arba ilgai besitęsiantį, žeidžiantį emocinį...Bent jau dėl vaikų - jau geriau jokio šeimos modelio negu blogas...

Aišku, lengva man rašyti. Jei meilė, dviejų žmonių santykiai būtų toks paprastas dalykas...
Atsakyti
Beje, sėkmės tau, Mute smile.gif Va sėdžiu dabar ir galvoju - tu tokia graži, šilta, švelni - vyras ant rankų turėtų tave nešioti... Nevertina žmogus to, ką turi, tai jau tikrai...
Atsakyti
aciu mamytes, saulytes smile.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tvarkele: 16 vasario 2004 - 01:00
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 06, 06:23)
jau geriau jokio šeimos modelio negu blogas...

Šito dar nėra įrodyta, tebevyksta diskusijos ir mokslininkų, psichologų rate wink.gif
Atsakyti
O man ir nesvarbu, ką išdiskutuos mokslininkai - vis tiek bus tokių, kurie tai patvirtins, ir bus tokių, kurie abejos. Nenorėčiau , kad mano vaikas būtų priverstas stebėti smurtą šeimoje ir iš to mokytis, kaip reikia elgtis su artimaisiais...
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 06, 10:36)
O man ir nesvarbu, ką išdiskutuos mokslininkai - vis tiek bus tokių, kurie tai patvirtins, ir bus tokių, kurie abejos. Nenorėčiau , kad mano vaikas būtų priverstas stebėti smurtą šeimoje ir iš to mokytis, kaip reikia elgtis su artimaisiais...

As manau lygiai taip pat.

Pavyzdziui, mes karta su vyru juokais galinejomes ir kutenames, sukelem daug triuksmo. Taciau dukte to visiskai nesuprato. Stovejo kamputyje isisgandus, o po to pradejo ginti mamyte. Po to karto stengiames su vyru prie dukters taip nejuokauti.
Bet ko jau isties nenoreciau, tai pamatyti savo dukters veido israiska jei kada nors jos tevelis pakeltu pries mamyte ranka. Pabandykit isivaizduoti, kas tuo metu turetu vykti vaiko galveleje. Juk abu siuos zmones jis taip myli.
Atsakyti
Va dabar uz sienos girdziu kaip kaimynas musa savo zmona,man jos labai gaila,net negaliu kalusyti,norisi iskviest policija kad jis ten apsiramintu,ir taip pastoviai kaip tik jis pasigeria beje jiems jau abiems virs 40 ,ta moteriske labai gera,nepijokauja labai darbsti o jis koks s.....
Atsakyti
Laba,
bet kokiu atveju smurtaujancioje seimoje nekcia vaikai daugiausia, reikia kazka daryti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif
Atsakyti
Gerrda, kaip baisu skaityti unsure.gif huh.gif Is viso baisi tema ph34r.gif ph34r.gif Ypac realios "uz sienos" istorijos huh.gif
Atsakyti
Nu toki ziuruoli apdarusciau gyvybe ir nusamdyciau samdomus berniukus kad subaladotu, o pelna pasidalintume ph34r.gif
O jei rimtai, tai kraupu ir ypač dėl vaiko. O moteris neturėtų jokiais atvejais taikstytis su tokiu elgesiu antraip kazkas su galva jai negerai, jau gal ir velu gelbeti. O del pagalbos draugem, tai porai susitaikius liksit nepageidaujama...
Atsakyti
QUOTE (gerrda @ 2004 01 09, 22:08)
Va dabar uz sienos girdziu kaip kaimynas musa savo zmona,man jos labai gaila,net negaliu kalusyti,norisi iskviest policija kad jis ten apsiramintu,ir taip pastoviai kaip tik jis pasigeria beje jiems jau abiems virs 40 ,ta moteriske labai gera,nepijokauja labai darbsti o jis koks s.....

teko studijų metais patirti tokią situaciją-kitame bute kilus vaidui ir rizikuodama nukenteti pradziai pati nulindau kaimynu raminti-blyn gaila buvo savo vaiko, kuris pakraupes klausesi kas ten dedasi, juk jis turi teise vakare pries miega ramiai pabuti, tuo labiau kad pas kaimynus klyke ir vaikai -nuejus bent laikinai sustabdziau egzekucija, pareiskiau kad jei nori tegu aiskinasi taip, kad negirdeciau vaiku klyksmo, necenzuriniu zodziu ir kad mano seima niekuo nenusipelne tokio "koncerto" ir pagrasinau kad jei mano pastabos nepades ka nors iskviesiu...Rezultate: nuo to laiko moteris su manim nebesikalbejo, nors turetu buti dekinga, kad vienu fanaru maziau turi, kaimynas sveikinosi ir 2 metus kol gyvenom jei ir smurtaudavo tai turbut darydavo mums išvykus arba tyliai...dabartiniai gyventojai riksmu sako taip pat negirdet...As pati po to buvau labai atsargi, kad nekelt triukšmo ir kad neatkersytų-be perspejimo kad neiskviestu ko nors. biggrin.gif
Atsakyti
O kuom skiriasi Carito "Vaiko ir motinos globos namai" nuo Motinos ir vaiko pensiono?
Atsakyti