QUOTE (dovvlc @ 2004 02 23, 12:06) |
Gerai čia pavarei. Aš šiaip norėjau patarimo ar man taikytis, ar eiti pirmai ar laukti kol jis eis. Aš linkus palaukti, bet bijau, kad po to bus jau finito visiškai. Nežinau, bet manau, kad aš tikrai esu sadomazochiste, bet įsimylėjus kažkokia. Siaubas pačiai gėda, kad nesugebu būti boba su kiaušais ir visko nutraukti, o esu jausminga. |
jausmingumas tai nera blogai, bet tai yra tavo achilo kulnas, kuri reikia sagoti, o ypac nuo to zmogaus, kuris tuo gali pasinaudoti ir panaudoti pries tave

o blaigai jaustis galesi tada kai pati ji nutvatinsi! ziauriaisiai jei smurtautojas jauciasi gerai ir nesijaucia nieko nuskriaudes ir nusikaltes...Jei jau kyla noras kazka daryti, tai sugalvok ultimatuma, bet toki kad priverstu susimastyti ir imtis atsakomybes. arba...trauk ji perkunai ta smarkuoli. Pati neprapulsi ir gyvensi nekuliama...
Matyt mano jausmingumas yra toks šokinėjantis, nes dabar aš vėl šalta ir susitvardžius. Dabar nuomonė jei būsiu reikalinga pats ateis ir pasikeis. O dabar aš būsiu pati gražiausia ir pati šalčiausia, kartais sako tai padeda. Aišku jei jis norės...

Man teko 2 metus draugauti su ,,nuostabiu" vaikinu. Nesupratau, kaip viskas pasidare. Musu meile ir viskas, kas vyko tarp musu, atrode idealu, taciau po 1,5 metu draugystes jis staiga beprotiskai pradejo man del visokiu nebutu dalyku priekaistauti, visko prisigalvodavo, tikrindavo mano mobiluji telefona, visaip kitaip kontroliuodavo, kele klaikias isterijas ir galu gale pradejo mane trankyti: du kartus istveriau gumbus ir melynes, o paskui menesi zliumbiau i pagalve ir nieko nevalgiau, nes finale JIS mane paliko , t.y. puole i nepilnametes glebi, nors mudu buvome susizadeje....
Klaiki baisybe tie musu santykiai buvo.
Jis nuolat priekaistaudavo man del visko, net del aprangos....
Laimei po keliu menesiu PO issiskyrimo pagaliau atkreipiau demesi i bendradarbi, kuris manimi atkakliai zavejosi jau kelerius metus. 2003 12 27 atsventeme vestuves. Mano pilvelyje 3 menesiu leliukas. Taciau dar gan daznai sapnuose mane persekioja JIS-kuris mane dievino, kaip tikriausiai daugiau niekas nedievins ir tuo paciu taip zemino, kaip ,tikiuosi, daugiau is nieko neteks to patirti...

Klaiki baisybe tie musu santykiai buvo.
Jis nuolat priekaistaudavo man del visko, net del aprangos....
Laimei po keliu menesiu PO issiskyrimo pagaliau atkreipiau demesi i bendradarbi, kuris manimi atkakliai zavejosi jau kelerius metus. 2003 12 27 atsventeme vestuves. Mano pilvelyje 3 menesiu leliukas. Taciau dar gan daznai sapnuose mane persekioja JIS-kuris mane dievino, kaip tikriausiai daugiau niekas nedievins ir tuo paciu taip zemino, kaip ,tikiuosi, daugiau is nieko neteks to patirti...
Kol kas jaučiu kad nenorėčiau kito ryšio. Kažkaip arba susitvarko šeima, arba kurį laiką pabūsiu viena. Nors ir prieš susipažįstant su dabartiniu kol kas vyru, buvau viena 3 savaites

nu nepateisinu smurto seimoje ir taskas.
net jei buvo vienintelis kartas. bus ir daugiau, po 5 ar po 10 metu, bet bus.
neverta tokios seimos saugoti.
blogiausia, ka gali daryti moteris, tai galvoti, kad jinai pati to prisiprase, buvo negera, etc.
nera jokio poelgio, kuris galetu pateisinti musima.
netgi mylint, kartais reikia skirtis, kad issaugotum save, savo garbe, asmenybe...
net jei buvo vienintelis kartas. bus ir daugiau, po 5 ar po 10 metu, bet bus.
neverta tokios seimos saugoti.
blogiausia, ka gali daryti moteris, tai galvoti, kad jinai pati to prisiprase, buvo negera, etc.
nera jokio poelgio, kuris galetu pateisinti musima.
netgi mylint, kartais reikia skirtis, kad issaugotum save, savo garbe, asmenybe...
Dovvlc, raginciau tave neprarasti ryzto ir pagalvoti, ar nori visa gyvenima buti savo vyrui "bokso kriause" ? Kas bus, jei gyvensi kaip anksciau? Ar is tiesu tu nori tokios "meiles su dirzu"?
Ar nori gyventi be baimes ir prievartos?
Nemanau, kad tu gali pakeisti savo vyra, taciau tu gali pasikeisti pati. Pagalvok, kaip galetu pakeisti tavo elgesys po konflikto. Suprantu, kad pasikeitimai gasdina ir mes dazniausiai ju vengiame. Taciau, kartais reikia apsispresti. JEI TAU TRUKSTA RYZTO, tai gal yra kas nors, kad tave galetu moraliskai palaikyti ? Kokia nors giminaite, drauge ar pan. O gal noretum kreiptis pas psichologa, ir su jo pagalba apsvarstyti galimus situacijos sprendimo variantus? Gal tada pasijusi tvirtesne. Blogiau tikrai nebus.

Nemanau, kad tu gali pakeisti savo vyra, taciau tu gali pasikeisti pati. Pagalvok, kaip galetu pakeisti tavo elgesys po konflikto. Suprantu, kad pasikeitimai gasdina ir mes dazniausiai ju vengiame. Taciau, kartais reikia apsispresti. JEI TAU TRUKSTA RYZTO, tai gal yra kas nors, kad tave galetu moraliskai palaikyti ? Kokia nors giminaite, drauge ar pan. O gal noretum kreiptis pas psichologa, ir su jo pagalba apsvarstyti galimus situacijos sprendimo variantus? Gal tada pasijusi tvirtesne. Blogiau tikrai nebus.
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 20, 22:17) |
Dar norejau pasiteirauti, ar visa laika, net dirbdamos(turiu minty laikotarpi, kai iseinat i darba po vaiko) idedat pietus i darba ir saziningai darot vyrui valgyt? Nes man jis varo, kad tipo as nedarau jam valgyt, todel jis mane musa, ar neatrodo kvaila? |
As jau turejau gulet po velenu pagal tokia logika. O ant mano paminklo turetu but toks uzrasas
AtA Uzmusta isbadejusio vyro ilsisi ramybej
Man sunku ka nors patarti, nes as nesu gavusi fiziskai nuo savo vyro ne kartelio. Nors siandien jis mane tupa debile kai isvadino, tai pareikalavau to daugiau nebedaryti, juolab girdint vaikams. Jis atreze, kad as ji privedziau prie tokios iskrovos. Tas pats smurtas, tik liezuviu atliekamas. Todel as irgi jaugalvoju apie skyrybas

QUOTE (Smurka @ 2004 02 23, 15:18) |
As jau turejau gulet po velenu pagal tokia logika. O ant mano paminklo turetu but toks uzrasas AtA Uzmusta isbadejusio vyro ilsisi ramybej |

Aš tikrai pradėjau jaust kad kvailos mintys man eina bangom. 17 varau pas advokate. Mano gėris per savaitgalį išvežė teliką ir mikrūškę, kad aš neįrodyčiau, kad tie daiktai buvo. Tipo nei kaimynai nei draugai nematė

Skirkis, jei jau taip hamas daro, o jei kas ir pasikeis tai visada spesit antra karta susizenyti. Turiu tokius pazistamus, issiskyre 2 metus atskirai pagyveno ir vel susizenijo.
dabar visai kitas gyvenimas, ten pas juos kaip sesiolikiniai burkuoja.

QUOTE (dovvlc @ 2004 02 23, 15:27) |
Aš tikrai pradėjau jaust kad kvailos mintys man eina bangom. 17 varau pas advokate. Mano gėris per savaitgalį išvežė teliką ir mikrūškę, kad aš neįrodyčiau, kad tie daiktai buvo. Tipo nei kaimynai nei draugai nematė ![]() |
nu tada jau gyvate tegu jais paspringsta!

bet gal liko kokie dokumentai tavo zinioje pvz garantiniai talonai ir pan. tai tarsi irodymas apie tu daiktu egzistavima butu
Labas,
Skaitau ir asaros rieda skruostais. Tokia jauna, o tiek daug prisikentejai. Sunku patiketi, kai pati su tuo tiesiogiai nesusiduriau, kad vyrai buve normaliais virsta tokiais. Apsispresti tu turi pati, kaip jau kazkas minejo. Galiu pasakyti tik tiek , kad esi labai stipriai mylinti moteris. Neseniai psichologe mums skaite paskaita apie per stipriai mylincias moteris. Tai tu galetum buti viena is ju - per stipriai mylinciu savo vyra. Teko girdeti toki dalyka, kad kai nusprendi skirtis, yra tokia galimybe atrodo metus laiko gyventi atskirai, t.y., vesti atskira seimos uki. Tai vadinama atrodo separacija (patikslins tos, kurios apie tai daugiau ismano). Jeigu po tu vieneriu metu gyventu atskirai nepersigalvoji, tai automatiskai isskiria. Sekmes ir stiprybes tau priimant sprendima.
Skaitau ir asaros rieda skruostais. Tokia jauna, o tiek daug prisikentejai. Sunku patiketi, kai pati su tuo tiesiogiai nesusiduriau, kad vyrai buve normaliais virsta tokiais. Apsispresti tu turi pati, kaip jau kazkas minejo. Galiu pasakyti tik tiek , kad esi labai stipriai mylinti moteris. Neseniai psichologe mums skaite paskaita apie per stipriai mylincias moteris. Tai tu galetum buti viena is ju - per stipriai mylinciu savo vyra. Teko girdeti toki dalyka, kad kai nusprendi skirtis, yra tokia galimybe atrodo metus laiko gyventi atskirai, t.y., vesti atskira seimos uki. Tai vadinama atrodo separacija (patikslins tos, kurios apie tai daugiau ismano). Jeigu po tu vieneriu metu gyventu atskirai nepersigalvoji, tai automatiskai isskiria. Sekmes ir stiprybes tau priimant sprendima.