Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

oi, oi, oi. minčių daug g.gif . Žodžiu buvo su manim taip: truputį perdaug atsipalaidavau vieną vasarą tongue.gif . su mergom po darbo prie ežeriuko, aliuko, namo 4 - 5 ryto. kentėjo, kentėjo mano diedas ir kalbėti bandė, vat užėjo man bzikas ir nors tu ką. vieną dieną prisiekiu "viskas busiu gera", niu nesigaudavo. mad.gif ir paėmė man diržą ohmy.gif , pašventino porą kartų gerai ir psio blink.gif . Nu šakės, jaučiausi ant tiek pažeminta blush-anim-cl.gif, siaubas, galvojau išsiskirsiu, bet gi pati prisiprašiau. nežinau g.gif , bet jau tie kurie pastoviai moterims svilina padus, tai aš turbūt jiems patiems pasvilinčiau wink.gif , vieną kartą tai ir buvo: draugė vis kentėdavo nuo vyrelio. tai mes draugelės susirinkom ir pavarėm - pašokdinom, vargšelis net apsiverkė. Manau tokiems reiktų duot į kailį biggrin.gif . Gal įkuriam kokią pagalbos tarnybą " amazonės" ar "atsargiai, kiberbobos" biggrin.gif , padeda tokie dalykai, nes išties tokie diedai yra bailiai fear.gif.
Atsakyti
Tikrai nesijauciu kazkokia vyro engeja. Tarkim kaip elgtis tokiu atveju, jei brangusis seima rupinasi materialiai, o dvasinio komforto nera, nes: cia mano skalbianke, cia mano telikas, tu negali ziureti ka nori, cia mano mikrobange, paskutinis topas, kad as negaliu JO virdulyje uzsikaisti vandens. O kai geria su draugeliu skundziasi: as viska jai daviau, ko ji dar nori. O man reikia silumos, svelnumo ir demesio. Pvz, bandai prie vyro prisiglaust, bet jis nelysk as pavarges ir pan. Nuo nauju metu metu buciavomes tik tris k. Kad kitos neturi galiu garantuoti 100%. Ir dar vadina visokiai zodziais, nes jam be ju sakiniai nesirisa. Tai cia turiu jaustis vyru skriaudike? Ir dar visokia kokia. Kad man buvo sonkaulis trukes, pirstas skiles ir dabar visa melyna, tai cia tureciau jaustis vyru skriaudike? Aisku saves neginu, bet pastangos turi buti abipuses.
Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 02 21, 07:12)
Gal įkuriam kokią pagalbos tarnybą " amazonės" ar "atsargiai, kiberbobos" biggrin.gif , padeda tokie dalykai, nes išties tokie diedai yra bailiai fear.gif.

thumbup.gif thumbup.gif Gerai cia pasakei. clap_1.gif
Atsakyti
dovvlc, klausyk, gal pas jį kokios sexualinės problemos g.gif .Vyrams labai sunku kalbėti apie savo bėdas sad.gif , čia aišku ne į temą, o jis kartais ne vežys, mano bendradarbis vėžys, tai jis irgi taip apie skalbiankes ir mikruškes, o draugams vėl kitais pūčia apie savo žmoną: "oi ji tokia ir anokia." fu, šlykštinė dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ema: 21 vasario 2004 - 07:27
Siaip nepastebejau liguciu. Bet manau, kad jis kompleksuoja del issilavinimo, pas mane austasis pas ji ne ir del to, kad nebeturi valdzios materialines. Jau 4 men. kaip ir as papildau seimos biudzeta. Bet sako cia pas tave kapeikos, na nors is tu kapeiku mes gyvenom 2 men, kai jis nedirbo. As vyro pagarba pradejau jausti, tik pradejus dirbti, o iki tol tavo mokslai tavo reikalas ir pan.
Atsakyti
taip šitas faktas irgi savo duoda, o pas psichologus nebandėt? gal jam reikėtų pasiūlyti eiti mokytis g.gif
Atsakyti
Pas psicho;oga jo su kuolu nenuvarysi, o kas liecia mokymasi, tai nuejo i vakarine ir daugiau nebeejo, motyvuodamas tuo, kad neturi laiko. As tikrai jam buciau padejus, bet daugiau apie tai kalbos nebuvo. Nes jam to nereikejo, nes jis statybininkas, o kaip jau ir buvo sakes: visi statybinikai issiskyre ir keikiasi dry.gif Vat taip.
Atsakyti
Kam jis tau toks reikalingas? Nera padoriu vyru aplinkui? Mesk tu ji greiciau ir nesuk galvos, kuprota tik grabas istaiso.
Atsakyti
Kaip tik tai ruosiuosi daryti ir pati viska suprantu, bet iki uzvakar dar kazka jauciau, o vakar jis ta jausma ismuse, pilnaja to zodzio prasme.
Atsakyti
sad.gif , SKYRYBOS, PATI PATYRIAU SAVO KAILIU, BET VAIKŲ NETURĖJOM unsure.gif , AČIŪ DIEVUI wink.gif , NIEKAS NEGALI PATARTI TOKIOSE SITUACIJOSE huh.gif , ŽMOGUS TURI PATS SPRĘSTI - TAVO GYVENIMAS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 21, 05:16)
Pvz, bandai prie vyro prisiglaust, bet jis nelysk as pavarges ir pan. Nuo nauju metu metu buciavomes tik tris k. Kad kitos neturi galiu garantuoti 100%. Ir dar vadina visokiai zodziais, nes jam be ju sakiniai nesirisa. Tai cia turiu jaustis vyru skriaudike? Ir dar visokia kokia. Kad man buvo sonkaulis trukes, pirstas skiles ir dabar visa melyna...

Zinai, is to ka rasai apie savo ir vyro santykius, atrodo, kad jis tiesiog taves nemyli, o gal ir nekencia, o to priezasciu niekas nezino ir nesuzinos. Tavo vyras turi psichologiniu problemu, bet turbut pats tai nelabai suvokia.

Kad santykiai pasikeistu, reikia abieju didelio noro ir pastangu...
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 02 21, 06:50)
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 21, 05:40)
A proprio pasakysiu: mušti moterį - paskutinis dalykas. Nesu rankos pakėlęs... Bet labai retais atvejais tai pateisinama. Ir netgi būtina įkirsti gerai smile.gif

Papasakosiu istorija. Mano dėdžius maždaug prieš 15m. buvo aukštas kariškis - pulkininkas. Suprantama, pavaldinių armija turėjo, bet namie žmogui buvo pragaras. Žmona su savo motina lipo ant galvos, ką bedarytų - vis blogai. Nueina į svečius: Vladai, ką tu kalbi! važiuoja mašina: Vladai, kaip tu vairuoji! Susitinka su giminėm: Vladai geri per daug ir t.t.t.t.
Vienu žodžiu tariant engė žmogų kaip pridera. Na suprantama - mokytoja- metodistė + dar ir lituanistė - žodžiu pasirengusi auklėti visus ir visur.
Vyrai jam patarė: kirsk tu jai gerai, kad liautusi. Na ir palaukė žmogus jos atostogų ir po vienos kelionės (atvažiavo į kaimą, už 300 km, nu ten kelionėj gerai jį užveikė), jisai surinkęs visą komplektėlį (žmoną, uošvę ir dukrą) gerai pavaikė žmonelę. Fanarų nebuvo, bet kliuvo gerai. Uošvei užteko pamatyt, o dukra ateičiai pamoką padarė.

Nuo to laiko mamytė cyki rami patapo. Va jums ir istorija.  thumbup.gif

Nieko sau istorija. Tai gal manai, kad tai tik vienintelis budas ispresti konflikta? O kur bendravimas, savo nuomones issakymas, kompromisu ieskojimas ir pan. Matyt, tas karininkelis per skystas smegeneles turejo, jei su zmona tik kumsciais susitarti sugebejo mad.gif

Patikėk, žinau gerai ta tetulę - jinai pragare velnius pastrojintu sad.gif Ne geresnė ir jos motina buvo - mano senelė. Nors jinai jau A+A, bet kiek mano motina nuo jos prisiverkusi yra sad.gif
Tokioms raganoms dar per mažai įkirto, jei atvirai...
Atsakyti