Wyshnia, Dzineru labai labai O tai kodel ne i konkursa, Wyshnia? Todel, kad senesne???
Taip iseina dedam konkursui naujas fotkes, bet rodom ir toliau senas?
Wyshnia, dar norejau paklausti, kaip daznai naudoji savo 100mm macro? Namie turbut jau sudetingiau panaudoti... Pvz. drieziukas tavo kokiu objektyvu fotografuotas?
Californiagirl, tavo avataras
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 21:30)
Wyshnia, Dzineru labai labai O tai kodel ne i konkursa, Wyshnia? Todel, kad senesne???
Taip iseina dedam konkursui naujas fotkes, bet rodom ir toliau su senas?
Wyshnia, dar norejau paklausti, kaip daznai naudoji savo 100mm macro? Namie turbut jau sudetingiau panaudoti... Pvz. drieziukas tavo kokiu objektyvu fotografuotas?
Taip iseina dedam konkursui naujas fotkes, bet rodom ir toliau su senas?
vai, koks avataras
na taip, ne konkursui, nes sena... o del naujos, tai nzn, ar koki gyvuna pagausiu cia aplink namus
sitas drieziukas tai su kitiniu (18-55mm) objektyvu senu senovej fotografuotas, cia viena is pirmuju mano nuotrauku... dabar jau tokios nebesigauna, vis bandai isspaust kazka, o pamirsti paprastuma
as asmeniskai 100mm objektyva kaip macro nelabai naudoju, cia jau MB reiskiasi, jam kantrybes uztenka macro fotografijai. bet man jis siaip nepamainomas. ypac vasara lauke, portretams o del fotografavimo namie jis irgi tinka, tik zinoma jau visu ugiu neapimsi as net nezinau, jei lieptu rinktis tarp 50mm ir 100mm macro, kuri pasilikciau.
Dzineru oho
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 16:21)
As balsuoju uz roolys melyna gelele su boruzele
As savo 3 balsa atiduodu uz boruze
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 02, 21:35)
Californiagirl, tavo avataras
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 22:06)
vai, koks avataras
sitas drieziukas tai su kitiniu (18-55mm) objektyvu senu senovej fotografuotas, cia viena is pirmuju mano nuotrauku... dabar jau tokios nebesigauna, vis bandai isspaust kazka, o pamirsti paprastuma
Aciu aciu uz avatara Anksciau ir visa fotke buvau ikelusi
Geras, labai nustebinai del objektyvo As savo ta pati kitini (18-55mm) esu nurasiusi visai, guli ir renka dulkes
Pasiseke, tau motera- ir 50mm turi ir 100mm Nu gal kada ir as turesiu...dar labai telephoto norisi iskyloms visokioms...blym visko norisi
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:15)
Geras, labai nustebinai del objektyvo As savo ta pati kitini (18-55mm) esu nurasiusi visai, guli ir renka dulkes
Pasiseke, tau motera- ir 50mm turi ir 100mm Nu gal kada ir as turesiu...dar labai telephoto norisi iskyloms visokioms...blym visko norisi
pas mus jis irgi dulkes renka
...as manau, kad man pasiseke, kad MB fotografija dar labiau nei man idomi, tai taip visoms progoms (gimtadieniams, metinems, Kaledoms, Valentinkei ir t.t. )viens kitam ir dovanojam objektyvus ir visa kita, kas su fotografija susije
...pasigirsiu - va praeita savaite Velyku (turbut) proga 85mm f/1.8 gavau
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 23:25)
pas mus jis irgi dulkes renka
...as manau, kad man pasiseke, kad MB fotografija dar labiau nei man idomi, tai taip visoms progoms (gimtadieniams, metinems, Kaledoms, Valentinkei ir t.t. )viens kitam ir dovanojam objektyvus ir visa kita, kas su fotografija susije
kai tau pasiseke man tai reik vis kaulint, kad kazko noriu
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:15)
Anksciau ir visa fotke buvau ikelusi
atsimenam, atsimenam
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 22:25)
Nu faina tau
O kaip tu sulygintum 85mm su 100mm? Kuris tau paciai atrodo reikalingesnis?
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 02, 22:35)
atsimenam, atsimenam
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:47)
Nu faina tau
sunku pasakyti. ziurint ko tau reikia. jei noresi macro fotografuoti, aisku 100mm tada, bet jis tamsesnis f/2.8, didesnis, sunkesnis. 85mm tikrai ryskumas liuksiskas jau nuo f/1.8, ale kartais gi ir macro uzsinori va atvaziuotum i svecius, duociau visus isbandyt
OOO..grooozis!Aciu bite
taj savaji pirmaji balsioka visom keturiom uz bites piene.nu nereali ana...unt sienos uzsikabinciau toki grooozi... wyshnios ramashka irgi pas mane peshasi su bites piene...
antros ir trecios vietos pas mane pesasi...daug groziu...
Gyvunai...
Dzineruuu! super! : [na,tai kaip uzdejai remeli?a? ]
wyshnia irgi labai grazu .
Rimulka,ce tu kaltininke susilau sitam kampelyje nuo grozio ..
taj savaji pirmaji balsioka visom keturiom uz bites piene.nu nereali ana...unt sienos uzsikabinciau toki grooozi... wyshnios ramashka irgi pas mane peshasi su bites piene...
antros ir trecios vietos pas mane pesasi...daug groziu...
Gyvunai...
Dzineruuu! super! : [na,tai kaip uzdejai remeli?a? ]
wyshnia irgi labai grazu .
Rimulka,ce tu kaltininke susilau sitam kampelyje nuo grozio ..
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 02, 16:54)
Nugi nuejau i skyreli mamos kompiuteris, susiradau photoshopa, galvoju isinstaliuosiu ,nusikrekinsiu ir turesiu, nu ir suduka, nieko nemokejau,tai dabar turiu 28 dienas likusia bandomaja versija O remeli is antros temos rsaulytes pamokymu uzdejau Kazi kur ji dingus? jau turbut leliuka ant ranku supuoja
Aciu,uz komentarus nuotraukai, moterytes