Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wyshnia, Dzineru labai labai thumbup.gif O tai kodel ne i konkursa, Wyshnia? Todel, kad senesne???
Taip iseina dedam konkursui naujas fotkes, bet rodom ir toliau senas? g.gif

Wyshnia, dar norejau paklausti, kaip daznai naudoji savo 100mm macro? Namie turbut jau sudetingiau panaudoti... g.gif Pvz. drieziukas tavo kokiu objektyvu fotografuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 balandžio 2007 - 21:55
Californiagirl, tavo avataras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 21:30)
Wyshnia, Dzineru labai labai thumbup.gif  O tai kodel ne i konkursa, Wyshnia? Todel, kad senesne???
Taip iseina dedam konkursui naujas fotkes, bet rodom ir toliau su senas? g.gif

Wyshnia, dar norejau paklausti, kaip daznai naudoji savo 100mm macro? Namie turbut jau sudetingiau panaudoti... g.gif  Pvz. drieziukas tavo kokiu objektyvu fotografuotas?

vai, koks avataras wub.gif

na taip, ne konkursui, nes sena... o del naujos, tai nzn, ar koki gyvuna pagausiu cia aplink namus unsure.gif biggrin.gif

sitas drieziukas tai su kitiniu (18-55mm) objektyvu senu senovej fotografuotas, cia viena is pirmuju mano nuotrauku... dabar jau tokios nebesigauna, vis bandai isspaust kazka, o pamirsti paprastuma doh.gif

as asmeniskai 100mm objektyva kaip macro nelabai naudoju, cia jau MB reiskiasi, jam kantrybes uztenka macro fotografijai. bet man jis siaip nepamainomas. ypac vasara lauke, portretams rolleyes.gif o del fotografavimo namie jis irgi tinka, tik zinoma jau visu ugiu neapimsi smile.gif as net nezinau, jei lieptu rinktis tarp 50mm ir 100mm macro, kuri pasilikciau.

Dzineru oho thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 16:21)
As balsuoju uz roolys melyna gelele su boruzele thumb_yello.gif

As savo 3 balsa atiduodu uz boruze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 02, 21:35)
Californiagirl, tavo avataras thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 22:06)
vai, koks avataras  wub.gif

sitas drieziukas tai su kitiniu (18-55mm) objektyvu senu senovej fotografuotas, cia viena is pirmuju mano nuotrauku... dabar jau tokios nebesigauna, vis bandai isspaust kazka, o pamirsti paprastuma doh.gif

Aciu aciu uz avatara blush2.gif Anksciau ir visa fotke buvau ikelusi ax.gif

Geras, labai nustebinai del objektyvo lotuliukas.gif As savo ta pati kitini (18-55mm) esu nurasiusi visai, guli ir renka dulkes doh.gif

Pasiseke, tau motera- ir 50mm turi ir 100mm thumbup.gif Nu gal kada ir as turesiu...dar labai telephoto norisi iskyloms visokioms...blym visko norisi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:15)
Geras, labai nustebinai del objektyvo  lotuliukas.gif  As savo ta pati kitini (18-55mm) esu nurasiusi visai, guli ir renka dulkes doh.gif

Pasiseke, tau motera- ir 50mm turi ir 100mm thumbup.gif Nu gal kada ir as turesiu...dar labai telephoto norisi iskyloms visokioms...blym visko norisi blink.gif  lotuliukas.gif

pas mus jis irgi dulkes renka blush2.gif

...as manau, kad man pasiseke, kad MB fotografija dar labiau nei man idomi, tai taip visoms progoms (gimtadieniams, metinems, Kaledoms, Valentinkei ir t.t. )viens kitam ir dovanojam objektyvus ir visa kita, kas su fotografija susije doh.gif

...pasigirsiu - va praeita savaite Velyku (turbut) proga 85mm f/1.8 gavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 23:25)
pas mus jis irgi dulkes renka blush2.gif

...as manau, kad man pasiseke, kad MB fotografija dar labiau nei man idomi, tai taip visoms progoms (gimtadieniams, metinems, Kaledoms, Valentinkei ir t.t. )viens kitam ir dovanojam objektyvus ir visa kita, kas su fotografija susije doh.gif

...pasigirsiu - va praeita savaite Velyku (turbut) proga 85mm f/1.8 gavau rolleyes.gif

ohmy.gif kai tau pasiseke rolleyes.gif man tai reik vis kaulint, kad kazko noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:15)
Anksciau ir visa fotke buvau ikelusi ax.gif

atsimenam, atsimenam clap_1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 02, 22:25)

Nu faina tau thumbup.gif
O kaip tu sulygintum 85mm su 100mm? Kuris tau paciai atrodo reikalingesnis?
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 02, 22:35)
atsimenam, atsimenam  clap_1.gif  bye1.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 02, 22:47)
Nu faina tau thumbup.gif
O kaip tu sulygintum 85mm su 100mm? Kuris tau paciai atrodo reikalingesnis?

g.gif sunku pasakyti. ziurint ko tau reikia. jei noresi macro fotografuoti, aisku 100mm tada, bet jis tamsesnis f/2.8, didesnis, sunkesnis. 85mm tikrai ryskumas liuksiskas jau nuo f/1.8, ale kartais gi ir macro uzsinori rolleyes.gif va atvaziuotum i svecius, duociau visus isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
OOO..grooozis!Aciu bite mirksiukas.gif
taj savaji pirmaji balsioka visom keturiom uz bites piene.nu nereali ana...unt sienos uzsikabinciau toki grooozi... 4u.gif wyshnios ramashka irgi pas mane peshasi su bites piene...

antros ir trecios vietos pas mane pesasi...daug groziu...

Gyvunai... unsure.gif

Dzineruuu! ploja.gif super! thumbup.gif: [na,tai kaip uzdejai remeli?a? ]

wyshnia irgi labai grazu thumbup.gif .

Rimulka,ce tu kaltininke mirksiukas.gif susilau sitam kampelyje nuo grozio .. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 02, 16:54)

Dzineruuu! :[na,tai kaip uzdejai remeli?a? ]

Nugi nuejau i skyreli mamos kompiuteris, susiradau photoshopa, galvoju isinstaliuosiu ,nusikrekinsiu ir turesiu, nu ir suduka, nieko nemokejau,tai dabar turiu 28 dienas likusia bandomaja versija doh.gif O remeli is antros temos rsaulytes pamokymu uzdejau 4u.gif Kazi kur ji dingus? jau turbut leliuka ant ranku supuoja wub.gif

Aciu,uz komentarus nuotraukai, moterytes 4u.gif blush2.gif
Atsakyti