Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vakar su drauge ejom pirkti tasiuko fotikui ir tuo paciu, kad geras oras ejom po miesta pasivaikscioti smile.gif

user posted image

"Zaidziantys vaikai"

user posted image
Atsakyti
Mano paskutine nuotraukyte sios sav. temai smile.gif Kaip vis uzsinoriu makro objektyvo doh.gif
user posted image
p.s. su nuotrauka niekas programiskai nedaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 01 balandžio 2007 - 21:55
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 01, 21:53)
Mano paskutine nuotraukyte sios sav. temai smile.gif Kaip vis uzsinoriu makro objektyvo  doh.gif
p.s. su nuotrauka niekas programiskai nedaryta.

man patinka thumbup.gif tik kodel neberasom isklotiniu g.gif

na as siandien perfotografavau savo ramunele su f5.6, bet po to netiketai sveciu sulaukem ir nebeikeliau. pabandysiu, gal ryt, jei mazius leis doh.gif

Originalas, kame ten menas? kad drugeli iskirpt ir ant fono priklijuot moki? g.gif nelabai gerai iskirpai, kazkur vienas usas dingo unsure.gif

Elina, smilgos, kur su PS perdarytos - matosi medziai ir stulpas mirksiukas.gif

Frekenbok, wyshnius (kuris daugiau apie tuos dalykus nusimano), sako, kas negalima g.gif

Atsakyti
Labas dienas.Pas mane jau 23.30,pas jum jau seniaj bajges sekmadienis.Nespejau.o labai ir neskubejau.Uzsipatenkinus laukiu naujo fuotiko,taj bisky stabdau.Prisijungsiu veliau.o seip kolkas skubedama rasau,bet laabaj uzstrigo ir negaliu nipagyrt silwio gerviu.. wub.gif

ieskau bites majos,kad perzvelgt fuotkes..ale niarandu...

Papildyta:
wow!niu wyshnaite...duodi....jega!paskutinioji ramaska su grudeliu man liaabaj prie sirdies..tiesa tavo finalinis praeitasis darbelis irgi superinis. thumbup.gif

sioj temoj bites majos niradau...ir nuorodos irgi.

tiesa,maciau karbyne,kad dejo snektos![e.leidziu.oficialiai.mania,jeigu kas vadinti "tu" mirksiukas.gif ]

Bilekas,kaip ir sakei nuotraukytes apart to 'pasidukimo'su tais ale dzipukais siektiek nuobodokos,be akcento.
Atsakyti
Labiene,

Kadangi jau pas mus 1dienis, tai kaip visada prabalsuoju uz nuotrauka - bites majos piene first.gif Labai jau tie issidraike plaukeliai patiko.

California - niu niu niu nono.gif prasom neteisybes nekalbeti - kadangi nesam profesionalai, tai tik kartais pavyksta padaryti neblogu kadru, o siaip dauguma nuotrauku - tai puse velnio.

Labrodoriuke, man tavo gelyteje labai jau pavasariu kvepia. Gal del to, kad namo griztame lithuania.gif

Mergina, pirmoj nuotraukoj fokusas kazkur i sona pabeges. Antra reiketu apkarpyti, patiesinti.

Originalas, noretusi drugelio fokuse, nes dabar jis neryskus, dar ir kompozicijos geresnes noretusi. Zinoma sunku tuos drugius fotografuoti, bet...

Stebukle, truputuka kompozicija keisciau. Dabar kaireje is sono nukirstas rozes ziedelis, o desineje kaip ir vietos per daug...Bet siaip puse velnio ta sudziuvele biggrin.gif

Elina, geltona gelyte geriausiai atrodo is visu namu darbu. Gal buciau bandzius gelyte is visokiu rakursu fotkinti, gal dar kokia kitokia kompozicija bandzius...
Ir dar nekisk labai nagu prie kompo, apdirbinedama nuotraukas, bo persistengi biggrin.gif mirksiukas.gif Matom, kad moki dirbti su PC drinks_cheers.gif
Dar kas man patinka, kad ikeli dideles nuotraukas cia.

O dabar pareiškimas biggrin.gif
Kadangi paliekame Australiją, tai ateinančių namų darbu nedarysiu tongue.gif Bo pakuojames, deliojames ir t.t. Po to sventes, tai speju, kad eteryje pasirodysime po savaites kokios.
Linksmų ir grazžių ateinančių švenčių ir stiprių kiaušinių 4u.gif
Po Velyku aptarinesime kiaušinines nuotraukas smile.gif

user posted image

user posted image

Kadangi Lietuvoj pavasaris, tai galima bus fotomeetus daryti lauke ir ne tik smile.gif

Atsakyti
paskutinį kartą peržvelkit nuotraukas biggrin.gif
Konkursas

Agneza, labai dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Ir as siandien savo balsa atiduosiu smile.gif

Bite maja - piene first.gif
Silwio - asara second.gif
Roolys - third.gif

Agneza, dekui, pasistengsiu pasitaisyti ax.gif Siaip tai ten kai jie ejo, tai jau atrodo buvau susifokusavus, ir kai fotkijau, jau ziuriu, kad ju tuoj ir kadre nebebus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pamiršau prabalsuot doh.gif
Agneza "Draugystė" first.gif
Sillwio "Saulės belaukiant second.gif
She "Sausiakai" third.gif
Atsakyti
Si karta taip cool.gif
1. bite maja http://public.fotki....s/19872021.html
2. Labradoriuke http://public.fotki....alas/24d-2.html
3. roolys http://public.fotki....galas/gele.html
Atsakyti
Sveiki,

Bite maja neabejotinai first.gif
Sillvio "Saules belaukiant" ir She "sausiakai" pasidalina second.gif
Roolys third.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2007 04 02, 02:18)
Ir dar nekisk labai nagu prie kompo, apdirbinedama nuotraukas,  bo persistengi 

Geltonosios gėlytės beveik neliečiau su PS unsure.gif
Balsuoju
first.gif Californiagirl- Vieniša ramunėlė

second.gif She- Sausiakai

third.gif Sillwio Bitutė
P.S oi, tik dabar atidžiau pažiūrėjau Roolys boružę blink.gif . Kokia graži foto. Tai, ko gero, jai- pirmoji vieta, mano galva g.gif . Per pusę su Californiagirl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 balandžio 2007 - 10:09
Agneza, tavo velykiniai thumbup.gif
geros jums keliones, lb lauksim grizhtant wub.gif

Tiesa, ar praleidau, ar taip ir neishdavei, kokiu obj fotkinta Australija? rolleyes.gif
Atsakyti