Vakar su drauge ejom pirkti tasiuko fotikui ir tuo paciu, kad geras oras ejom po miesta pasivaikscioti
"Zaidziantys vaikai"
Mano paskutine nuotraukyte sios sav. temai Kaip vis uzsinoriu makro objektyvo
p.s. su nuotrauka niekas programiskai nedaryta.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 01, 21:53)
Mano paskutine nuotraukyte sios sav. temai Kaip vis uzsinoriu makro objektyvo
man patinka tik kodel neberasom isklotiniu
na as siandien perfotografavau savo ramunele su f5.6, bet po to netiketai sveciu sulaukem ir nebeikeliau. pabandysiu, gal ryt, jei mazius leis
Originalas, kame ten menas? kad drugeli iskirpt ir ant fono priklijuot moki? nelabai gerai iskirpai, kazkur vienas usas dingo
Elina, smilgos, kur su PS perdarytos - matosi medziai ir stulpas
Frekenbok, wyshnius (kuris daugiau apie tuos dalykus nusimano), sako, kas negalima
Labas dienas.Pas mane jau 23.30,pas jum jau seniaj bajges sekmadienis.Nespejau.o labai ir neskubejau.Uzsipatenkinus laukiu naujo fuotiko,taj bisky stabdau.Prisijungsiu veliau.o seip kolkas skubedama rasau,bet laabaj uzstrigo ir negaliu nipagyrt silwio gerviu..
ieskau bites majos,kad perzvelgt fuotkes..ale niarandu...
Papildyta:
wow!niu wyshnaite...duodi....jega!paskutinioji ramaska su grudeliu man liaabaj prie sirdies..tiesa tavo finalinis praeitasis darbelis irgi superinis.
sioj temoj bites majos niradau...ir nuorodos irgi.
tiesa,maciau karbyne,kad dejo snektos![e.leidziu.oficialiai.mania,jeigu kas vadinti "tu" ]
Bilekas,kaip ir sakei nuotraukytes apart to 'pasidukimo'su tais ale dzipukais siektiek nuobodokos,be akcento.
ieskau bites majos,kad perzvelgt fuotkes..ale niarandu...
Papildyta:
wow!niu wyshnaite...duodi....jega!paskutinioji ramaska su grudeliu man liaabaj prie sirdies..tiesa tavo finalinis praeitasis darbelis irgi superinis.
sioj temoj bites majos niradau...ir nuorodos irgi.
tiesa,maciau karbyne,kad dejo snektos![e.leidziu.oficialiai.mania,jeigu kas vadinti "tu" ]
Bilekas,kaip ir sakei nuotraukytes apart to 'pasidukimo'su tais ale dzipukais siektiek nuobodokos,be akcento.
Labiene,
Kadangi jau pas mus 1dienis, tai kaip visada prabalsuoju uz nuotrauka - bites majos piene Labai jau tie issidraike plaukeliai patiko.
California - niu niu niu prasom neteisybes nekalbeti - kadangi nesam profesionalai, tai tik kartais pavyksta padaryti neblogu kadru, o siaip dauguma nuotrauku - tai puse velnio.
Labrodoriuke, man tavo gelyteje labai jau pavasariu kvepia. Gal del to, kad namo griztame
Mergina, pirmoj nuotraukoj fokusas kazkur i sona pabeges. Antra reiketu apkarpyti, patiesinti.
Originalas, noretusi drugelio fokuse, nes dabar jis neryskus, dar ir kompozicijos geresnes noretusi. Zinoma sunku tuos drugius fotografuoti, bet...
Stebukle, truputuka kompozicija keisciau. Dabar kaireje is sono nukirstas rozes ziedelis, o desineje kaip ir vietos per daug...Bet siaip puse velnio ta sudziuvele
Elina, geltona gelyte geriausiai atrodo is visu namu darbu. Gal buciau bandzius gelyte is visokiu rakursu fotkinti, gal dar kokia kitokia kompozicija bandzius...
Ir dar nekisk labai nagu prie kompo, apdirbinedama nuotraukas, bo persistengi Matom, kad moki dirbti su PC
Dar kas man patinka, kad ikeli dideles nuotraukas cia.
O dabar pareiškimas
Kadangi paliekame Australiją, tai ateinančių namų darbu nedarysiu Bo pakuojames, deliojames ir t.t. Po to sventes, tai speju, kad eteryje pasirodysime po savaites kokios.
Linksmų ir grazžių ateinančių švenčių ir stiprių kiaušinių
Po Velyku aptarinesime kiaušinines nuotraukas
Kadangi Lietuvoj pavasaris, tai galima bus fotomeetus daryti lauke ir ne tik
Kadangi jau pas mus 1dienis, tai kaip visada prabalsuoju uz nuotrauka - bites majos piene Labai jau tie issidraike plaukeliai patiko.
California - niu niu niu prasom neteisybes nekalbeti - kadangi nesam profesionalai, tai tik kartais pavyksta padaryti neblogu kadru, o siaip dauguma nuotrauku - tai puse velnio.
Labrodoriuke, man tavo gelyteje labai jau pavasariu kvepia. Gal del to, kad namo griztame
Mergina, pirmoj nuotraukoj fokusas kazkur i sona pabeges. Antra reiketu apkarpyti, patiesinti.
Originalas, noretusi drugelio fokuse, nes dabar jis neryskus, dar ir kompozicijos geresnes noretusi. Zinoma sunku tuos drugius fotografuoti, bet...
Stebukle, truputuka kompozicija keisciau. Dabar kaireje is sono nukirstas rozes ziedelis, o desineje kaip ir vietos per daug...Bet siaip puse velnio ta sudziuvele
Elina, geltona gelyte geriausiai atrodo is visu namu darbu. Gal buciau bandzius gelyte is visokiu rakursu fotkinti, gal dar kokia kitokia kompozicija bandzius...
Ir dar nekisk labai nagu prie kompo, apdirbinedama nuotraukas, bo persistengi Matom, kad moki dirbti su PC
Dar kas man patinka, kad ikeli dideles nuotraukas cia.
O dabar pareiškimas
Kadangi paliekame Australiją, tai ateinančių namų darbu nedarysiu Bo pakuojames, deliojames ir t.t. Po to sventes, tai speju, kad eteryje pasirodysime po savaites kokios.
Linksmų ir grazžių ateinančių švenčių ir stiprių kiaušinių
Po Velyku aptarinesime kiaušinines nuotraukas
Kadangi Lietuvoj pavasaris, tai galima bus fotomeetus daryti lauke ir ne tik
Labas rytas Ir as siandien savo balsa atiduosiu
Bite maja - piene
Silwio - asara
Roolys -
Agneza, dekui, pasistengsiu pasitaisyti Siaip tai ten kai jie ejo, tai jau atrodo buvau susifokusavus, ir kai fotkijau, jau ziuriu, kad ju tuoj ir kadre nebebus
Bite maja - piene
Silwio - asara
Roolys -
Agneza, dekui, pasistengsiu pasitaisyti Siaip tai ten kai jie ejo, tai jau atrodo buvau susifokusavus, ir kai fotkijau, jau ziuriu, kad ju tuoj ir kadre nebebus
Si karta taip
1. bite maja http://public.fotki....s/19872021.html
2. Labradoriuke http://public.fotki....alas/24d-2.html
3. roolys http://public.fotki....galas/gele.html
1. bite maja http://public.fotki....s/19872021.html
2. Labradoriuke http://public.fotki....alas/24d-2.html
3. roolys http://public.fotki....galas/gele.html
Sveiki,
Bite maja neabejotinai
Sillvio "Saules belaukiant" ir She "sausiakai" pasidalina
Roolys
Bite maja neabejotinai
Sillvio "Saules belaukiant" ir She "sausiakai" pasidalina
Roolys
QUOTE(Agneza @ 2007 04 02, 02:18)
Ir dar nekisk labai nagu prie kompo, apdirbinedama nuotraukas, bo persistengi
Geltonosios gėlytės beveik neliečiau su PS
Balsuoju
Californiagirl- Vieniša ramunėlė
She- Sausiakai
Sillwio Bitutė
P.S oi, tik dabar atidžiau pažiūrėjau Roolys boružę . Kokia graži foto. Tai, ko gero, jai- pirmoji vieta, mano galva . Per pusę su Californiagirl
Agneza, tavo velykiniai
geros jums keliones, lb lauksim grizhtant
Tiesa, ar praleidau, ar taip ir neishdavei, kokiu obj fotkinta Australija?
geros jums keliones, lb lauksim grizhtant
Tiesa, ar praleidau, ar taip ir neishdavei, kokiu obj fotkinta Australija?