QUOTE(fotolama @ 2007 04 18, 04:08)
Tipiška bite and switch parduotuvė. Neparduos jie už tokią kainą. 100% garantija, kad užsakius tą 30D už $400 scenarijus bus toks:
jau savo pacios kailiu patikrinta istorija su tokiom itartinom mazom fotiku kainom.... pries keleta menesiu uzsakinejau pora Nikon'u.... internetu, is man nezinomos firmos, tik kaina buvo super prieinama... taigi, uzsakiau abu, ateina e-mail'as, kad as turiu jiems paskambint, del korteles patvirtinimo.. nu cia dar suprantama, du fotikai, kaina nemaza gaunasi... taigi, paskambinu as jiems, ir prasideda.... siuloma papildoma baterija, nes su ta, kuri fotike geriausiu atveju fotografuosi tik 20 minuciu (jis taip pasake)... korteles atminciai... (sakau, jau turiu nusipirkus), dar ten kazka... tikrai nereikalingo, arba ka galima kitur nusipirkti zymiai pigiau, sakau man nieko daugiau nereikia, tik fotiku... vyrukas taip supyko, pradejo varyt, kam tau tada fotikas, jei neperki baterijos antros, kaip tu ji naudosi, jei uz 20 minuciu baterija esanti fotoaparate numirs ir taip toliau.... bet as uzsispyrus jam vistiek teigiau, kad man nieko nereikia, nes perku draugui, ir jei jam ko reiks, nusipirks pats... viskas baigesi tuo, kad jis supykes isreze man - "then I'm gonna cancel your order" ir nutrenke telefona net nespejau "Fine" pasakyt nieko nenuchargino is manes, kuom dziaugiuosi, fotikus siek tiek brangiau nupirkom kitur o jiems parasiau "super gera" atsiliepima.... nors siaip esu taikus ir ramus zmogus, tada nervai neislaike
as manau, kad jie bizni daro butent is to, ka parduoda papildomai, nes kainos tikrai kosmines, palyginus su kitur.... uztai po to karto as, pries pirkdama kazka brangesnio, pirmiausia pasitikrinu atsiliepimus apie pacia firma....