Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2007 04 18, 04:08)
Tipiška „bite and switch“ parduotuvė. Neparduos jie už tokią kainą. 100% garantija, kad užsakius tą 30D už $400 scenarijus bus toks:

jau savo pacios kailiu patikrinta istorija su tokiom itartinom mazom fotiku kainom.... doh.gif pries keleta menesiu uzsakinejau pora Nikon'u.... internetu, is man nezinomos firmos, tik kaina buvo super prieinama... thumbup.gif taigi, uzsakiau abu, ateina e-mail'as, kad as turiu jiems paskambint, del korteles patvirtinimo.. nu cia dar suprantama, du fotikai, kaina nemaza gaunasi... g.gif taigi, paskambinu as jiems, ir prasideda.... hihihi.gif siuloma papildoma baterija, nes su ta, kuri fotike geriausiu atveju fotografuosi tik 20 minuciu (jis taip pasake)... korteles atminciai... (sakau, jau turiu nusipirkus), dar ten kazka... tikrai nereikalingo, arba ka galima kitur nusipirkti zymiai pigiau, sakau man nieko daugiau nereikia, tik fotiku... vyrukas taip supyko, pradejo varyt, kam tau tada fotikas, jei neperki baterijos antros, kaip tu ji naudosi, jei uz 20 minuciu baterija esanti fotoaparate numirs ir taip toliau.... bet as uzsispyrus jam vistiek teigiau, kad man nieko nereikia, nes perku draugui, ir jei jam ko reiks, nusipirks pats... viskas baigesi tuo, kad jis supykes isreze man - "then I'm gonna cancel your order" ir nutrenke telefona unsure.gif net nespejau "Fine" pasakyt hihihi.gif nieko nenuchargino is manes, kuom dziaugiuosi, fotikus siek tiek brangiau nupirkom kitur bigsmile.gif o jiems parasiau "super gera" atsiliepima.... hihihi.gif nors siaip esu taikus ir ramus zmogus, tada nervai neislaike blush2.gif
as manau, kad jie bizni daro butent is to, ka parduoda papildomai, nes kainos tikrai kosmines, palyginus su kitur.... doh.gif uztai po to karto as, pries pirkdama kazka brangesnio, pirmiausia pasitikrinu atsiliepimus apie pacia firma.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 balandžio 2007 - 00:53
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 18, 21:20)
biggrin.gif nu gis parase pas man biggrin.gif psw - bendravardziu vardas mirksiukas.gif
zuvialia, a uzsienis tai kur? g.gif

ee...nu tavo parase,wyshnaite,matau tik zmogelena su potoparatu...isspaudinejau visaip aplinkui..sakiau,gal brac pasidarei koki nematoma parasa..ale nieko.visiskai nieko.tai,kaip ce dabar yr.Jau refreshinau 19 kartu...snipstas.A gal,kur kitur parasioka turi?

o uzusienis tai ce,kur musu visa tauta hihihi.gif [IRL]

wicked,ooOOO istorija.Dziugu,kad su dziugia pabaiga...tfu,kad juos kur perkunas..!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 19 balandžio 2007 - 01:11
Labas vakaras 4u.gif As kaip pavyzdinga studente su namu darbais prisistatau biggrin.gif

user posted image

ir dar cia mano zveris biggrin.gif Gaila,tik zasis netilpo, o tiksliau issigandus uszidengiau rankom veida ir nematydama fotografavau biggrin.gif

user posted image

Wicked, saunuole,kad nenusileidai thumbup.gif Nesidavei apgaunama thumbup.gif Jei ne jus ir jusu pasakojimai as daug ko nezinociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 18, 18:26)
Wicked, saunuole,kad nenusileidai thumbup.gif  Nesidavei apgaunama thumbup.gif  Jei ne jus ir jusu pasakojimai as daug ko nezinociau 4u.gif

aciu mirksiukas.gif ne sau pirkau gi, nors ir sau pirkdama nenusileisciau schmoll.gif as zinau visu tu papildomu dalyku kainas kitose firmose, kurios jau patikrintos yra, ir tikrai niekada nepermokesiu schmoll.gif
o pasakoju cia vien tam, kad visi zinotu, kokiu nedoru zmoniu buna hihihi.gif laukianciu naiviu ir patikliu pirkeju.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 19, 02:26)
Labas vakaras 4u.gif  As kaip pavyzdinga studente su namu darbais prisistatau biggrin.gif 

user posted image

ir dar cia mano zveris  biggrin.gif  Gaila,tik zasis netilpo, o tiksliau issigandus uszidengiau rankom veida ir nematydama fotografavau biggrin.gif

user posted image
Wicked, saunuole,kad nenusileidai thumbup.gif  Nesidavei apgaunama thumbup.gif  Jei ne jus ir jusu pasakojimai as daug ko nezinociau 4u.gif

Sokolado nuotrauka kaip reklamai man visai netinka blush2.gif schmoll.gif

O va zveri, galejai praeitoj savaite idet, buciau davus balsa bigsmile.gif
Atsakyti
o shaunuoles startavusios thumbup.gif

Stebukle, man kazkaip per daug kontrasto nuotraukoj, seip nieko ziurisi, bet kazkaip sokoladu "nekvepia" ax.gif

o va Liepu takas, sokolado kvapas jaucias naturalus tongue.gif , bet va tas idejimas i puodeli tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 04 19, 10:10)
o shaunuoles startavusios  thumbup.gif

Stebukle, man kazkaip per daug kontrasto nuotraukoj, seip nieko ziurisi, bet kazkaip sokoladu "nekvepia" ax.gif

4u.gif cia nekvepia, nes reikia dietos laikytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(wicked @ 2007 04 19, 02:47)
aciu  mirksiukas.gif ne sau pirkau gi, nors ir sau pirkdama nenusileisciau  schmoll.gif as zinau visu tu papildomu dalyku kainas kitose firmose, kurios jau patikrintos yra, ir tikrai niekada nepermokesiu  schmoll.gif

o man tai tochnai butu iprudine tu priedu, ax.gif ir jauchiu, kad ne viena doh.gif

Nuomones apie shokoladus jau ishsakytos ir sutampa su manaja, todel nesikartosiu.
O Liepu tako zhasinas - lb faina ir nuotaikinga foto thumbup.gif tikrai gaila, kad netilpo visas.

Atsakyti
Zasinas su sunioku, man labai patiko 4u.gif .
Sokoladas su gelyte- neapetitna
O sokoladiniai saldainiai su baltais zirniukais nerysku ir perkrauta.

(as cia siaip saltai galiu komentuot, nes sokolado nemegstu. Va but koks lasiniu ar kumpio konkursas.... ax.gif nestuke.gif <=ziuret ne kaip i nescia, bet kaip i laaabai pavalgiusia lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 19 balandžio 2007 - 12:16
4u.gif

Prisidedu prie šokolado temos blush2.gif (vienas iš keleto bandymų).
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti