Oi Wyshnia,kokia grazi ramune sita mano favorite
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 31, 06:03)
Va tos programos apdirbimas ir reikalingas - tam kad neislaidauti objektyvam. Na cia siuo atveju. Bet protingas programiskas apdorojimas yra grazu.
tai as suprantu, kad be tu visu programu jau neapsieinama.... zmones naudojo, naudoja ir naudos... naudosiu ir as, kai ismoksiu nors kiek....
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 31, 06:47)
o cia, tikiuosi wicked nesupyksi, prikeiciau su PS
jegele.. lyg mane pazinodama padarei.... jau taip itaikei i mano skoni... as labai labai megstu tamsias niurias spalvas....
aha, augalas. turi dar 2 dienas
kaip supratau siandien paskutine diena, tai is mano puses konkursui darbu nebus. Lauksiu sekancio
sveikas grizes, kaip kelione? si karta nuotrauku bus?
Aciu, kelione gerai Vezemes keleta geriausiu klientu papramogauti i Suomija. Nuotrauku zinoma dariau, bet ten kur idomiausia (plieno gamykloje) fotografuoti negalima, ten kur gerimas- cia neidomu, ten kur veidai matosi- cia deti negaliu, nes konfidencialu ir t.t. Kadangi statyvo nesiveziau, tai daug nuotrauku del isplaukimo nesigavo
Na bet kelias is visu padarytu atrinkau, nors jos man asmeniskai nelabai idomios...
Foto nekomentavimui, bet jei turite pastabu, kaip visada laukiamos
"Suomiska lesyklele"
"Keturaciais po Suomijos miskus" Gaila, kad labai nedaug progu turejau issitraukti aparata, nes tempas buvo tikrai nemazas.
"Suomijos artilerija"
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 18:06)
kodel visiem viskas gerai, o tau vienai vis kazkas nepatinka???
Senas bambeklis , beje į "tu" mes berods neperėjom
Klausykit, kas žinot, o kaip su PS nuimt grūdą?
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 01, 13:44)
Senas bambeklis , beje į "tu" mes berods neperėjom
filter>noise>reduce noice
cia pats paprasciausias. del kitu reikia knygose pasitikslint
sveiki,
zinau kad as naujoke tiek jusu temoje tiek fotografijos mene.
norejau pasiterauti gal truputi ir ne i tema turiu canon eos 350D pirkom deveta ir kazkur girdejom kad galima paciokint kiek fotkiu buvo daryta su siuo fotiku ar tikrai ta imanoma? jei zinot parasykit aciu
zinau kad as naujoke tiek jusu temoje tiek fotografijos mene.
norejau pasiterauti gal truputi ir ne i tema turiu canon eos 350D pirkom deveta ir kazkur girdejom kad galima paciokint kiek fotkiu buvo daryta su siuo fotiku ar tikrai ta imanoma? jei zinot parasykit aciu
QUOTE(gus @ 2007 03 31, 21:58)
Californiagirl,perziurejau,tavo darba praeitos savaites,nu saunuole,negaliu nieko pridut
As siandien tulpes fotografavau bet net netersiu eterio su jom,man jos neptinka,tai jums is vis i akis nekris
As siandien tulpes fotografavau bet net netersiu eterio su jom,man jos neptinka,tai jums is vis i akis nekris
Apie kuri darba kalbam? Rengini? Aciu, kaip bebutu
Nugis nugis, greit tulpes rodyti As nepilnai savo darbais patenkinta sia savaite, alia vistiek parodziau Tam cia ir esame visi, kad rodyti savo netobulus darbus(isskyrus Agneza...ji vis "perfections" parodo) ir tobuleti
Wysnia, grazu Bet man noretusi didesnes ryskumo zonos Gal geriau koks F4.5-5.6, nei F2.8...Kazkaip norisi daugiau fokuse matyti nei kelis ziedlapiukus Bet cia tik mano nuomone tokia
Elina, mano skoniui tavo paskutine nuotraukyte per daug PS apdirbta
Bilekas, kaip smagiai laika praleidai Uzpavydejau...
Sveikute, Frekenbok Nezinau atsakymo i tavo klausima...gal kas susidures su tuo atsakys
Dar viena buvusi augala turiu
QUOTE(Elina @ 2007 04 01, 13:16)
Sitai remelis nelabai tinka.. Gal koki kita uzdek...
As isvis su fotografija sustojau Tikiuosi kita savaite pasitaisyti, jei daugiau laiko bus