Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oi Wyshnia,kokia grazi ramune wub.gif sita mano favorite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 31, 06:03)
Va tos programos apdirbimas ir reikalingas - tam kad neislaidauti objektyvam. Na cia siuo atveju. Bet protingas programiskas apdorojimas yra grazu.

tai as suprantu, kad be tu visu programu jau neapsieinama.... zmones naudojo, naudoja ir naudos... naudosiu ir as, kai ismoksiu nors kiek.... rolleyes.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 31, 06:47)
o cia, tikiuosi wicked nesupyksi, prikeiciau su PS ax.gif

thumbup.gif jegele.. lyg mane pazinodama padarei.... mirksiukas.gif jau taip itaikei i mano skoni... bigsmile.gif as labai labai megstu tamsias niurias spalvas.... blush2.gif
Atsakyti
aha, augalas. turi dar 2 dienas

kaip supratau siandien paskutine diena, tai is mano puses konkursui darbu nebus. Lauksiu sekancio smile.gif

sveikas grizes, kaip kelione? si karta nuotrauku bus? 

Aciu, kelione gerai smile.gif Vezemes keleta geriausiu klientu papramogauti i Suomija. Nuotrauku zinoma dariau, bet ten kur idomiausia (plieno gamykloje) fotografuoti negalima, ten kur gerimas- cia neidomu, ten kur veidai matosi- cia deti negaliu, nes konfidencialu ir t.t. doh.gif Kadangi statyvo nesiveziau, tai daug nuotrauku del isplaukimo nesigavo sad.gif
Na bet kelias is visu padarytu atrinkau, nors jos man asmeniskai nelabai idomios...
Foto nekomentavimui, bet jei turite pastabu, kaip visada laukiamos smile.gif

"Suomiska lesyklele"
user posted image

"Keturaciais po Suomijos miskus" Gaila, kad labai nedaug progu turejau issitraukti aparata, nes tempas buvo tikrai nemazas.
user posted image

user posted image

user posted image

"Suomijos artilerija"
user posted image

Atsakyti
Šiandien pagavau tokį momentą 4u.gif
user posted image
O čia gėlytė blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 balandžio 2007 - 13:18
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 18:06)
kodel visiem viskas gerai, o tau vienai vis kazkas nepatinka???

Senas bambeklis tongue.gif, beje į "tu" mes berods neperėjom bigsmile.gif

Klausykit, kas žinot, o kaip su PS nuimt grūdą? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 01, 13:44)
Senas bambeklis tongue.gif, beje į "tu" mes berods neperėjom  bigsmile.gif

Klausykit, kas žinot, o kaip su PS nuimt grūdą? user posted image

filter>noise>reduce noice g.gif
cia pats paprasciausias. del kitu reikia knygose pasitikslint unsure.gif
Atsakyti
O čia šiaip...smilgos/ Su PS priterliojau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
sveiki,
zinau kad as naujoke tiek jusu temoje tiek fotografijos mene.
norejau pasiterauti gal truputi ir ne i tema ax.gif turiu canon eos 350D pirkom deveta ir kazkur girdejom kad galima paciokint kiek fotkiu buvo daryta su siuo fotiku ar tikrai ta imanoma? jei zinot parasykit mirksiukas.gif aciuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 03 31, 21:58)
Californiagirl,perziurejau,tavo darba praeitos savaites,nu saunuole,negaliu nieko pridut drinks_cheers.gif

As siandien tulpes fotografavau rolleyes.gif bet net netersiu eterio su jom,man jos neptinka,tai jums is vis i akis nekris unsure.gif

Apie kuri darba kalbam? Rengini? g.gif Aciu, kaip bebutu 4u.gif

Nugis nugis, greit tulpes rodyti bigsmile.gif As nepilnai savo darbais patenkinta sia savaite, alia vistiek parodziau mirksiukas.gif Tam cia ir esame visi, kad rodyti savo netobulus darbus(isskyrus Agneza...ji vis "perfections" parodo) ir tobuleti mirksiukas.gif

Wysnia, grazu wub.gif Bet man noretusi didesnes ryskumo zonos g.gif Gal geriau koks F4.5-5.6, nei F2.8...Kazkaip norisi daugiau fokuse matyti nei kelis ziedlapiukus g.gif Bet cia tik mano nuomone tokia mirksiukas.gif

Elina, mano skoniui tavo paskutine nuotraukyte per daug PS apdirbta ax.gif

Bilekas, kaip smagiai laika praleidai thumbup.gif Uzpavydejau... blush2.gif

Sveikute, Frekenbok 4u.gif Nezinau atsakymo i tavo klausima...gal kas susidures su tuo atsakys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 balandžio 2007 - 18:27
Dar viena buvusi augala turiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 01, 13:16)
O čia gėlytė blush2.gif
user posted image

Sitai remelis nelabai tinka.. g.gif schmoll.gif Gal koki kita uzdek... g.gif

As isvis su fotografija sustojau verysad.gif blush2.gif Tikiuosi kita savaite pasitaisyti, jei daugiau laiko bus smile.gif
Atsakyti
va kur menas tongue.gif

user posted image
http://www.blogas.lt...9/drugelis.html

user posted image
http://www.blogas.lt...tai-kampas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Originalas: 01 balandžio 2007 - 21:14