Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Karbynė @ 2007 04 18, 19:24)

Geraaaaaaa tema lotuliukas.gif Lieka tik popieriukai lotuliukas.gif Nors... teisybė, pradžiai reikia atsivalgyti... Tik, kad to pradžios galo niamniamsimato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 18 balandžio 2007 - 18:31
O tai fotografuojam tik sokolada/sokoladinius saldainius, ar ir bombonkes tiks? biggrin.gif
Atsakyti
Merginoms flirt.gif tema pries vasara visai netinkama, juk dietintis reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 04 18, 19:23)
Merginoms flirt.gif  tema pries vasara visai netinkama, juk dietintis reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aiii.. irnesakyk.gif mano kaulams nepakenks biggrin.gif Kaip tik ne pro sali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 18, 20:25)
Aiii.. irnesakyk.gif mano kaulams nepakenks biggrin.gif  Kaip tik ne pro sali blush2.gif

4u.gif

thumbup.gif " Kaulams " šokoladooo!!!! lotuliukas.gif nebloga šokoladinė reklama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 18, 20:17)
ar ir bombonkes tiks? biggrin.gif

Tiks, jei turi nors lašelį šokolado biggrin.gif
Atsakyti
atidarau sokolado sezona smile.gif nuotrauka schmoll.gif laikausi dietos, tokiu dalyku negaliu graziai fotkint, rankos dreba lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Stebukle, vien jau uz temos atidaryma tau thumb_yello.gif Siaip gal ir nieko g.gif gal kiek perkrauta...makalyne truputi, ir kaip pati sakai ranka sudrebejusi g.gif Gal suvalgyk koki saldainiuka pries fotkindma, gi nieko blogo nenutiks ir rankos nedrebes biggrin.gif
Ir dar....kazkaip keistai man tas raudonas audeklas ziurisi ir nesuprantu kas ne taip- ar tai PS per daug apdirbta, ar tai persarpinta, ar tai man vaidenasi biggrin.gif
Bet vistiek tau 4u.gif uz gera pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Bilekas, jo Digital Photography zurnale tas testas buvo biggrin.gif Aciu uz pasidalinimus savo patirtimi 4u.gif .

Californiagirl, kai nelabai nusimanau vis dar apie techinka tai jusu visu patirtis ir nuotraukos turi itakos mano pasirinkime. O naujam zaisliukui taupau dabar,tai labai tikiuos,kad jau greitai pirksiu biggrin.gif

Stebukle ,kaip smagu,kad tu pirmaji zingsni zengei, naujame issukyje
Atsakyti
ooo...tema nauja! ale nelengva..brac,minciu priesingai nei silwio..neper daugiausiai..bet kaupsimes..skanumelis...

Dzineriene ir Californiene[boooze ilgis abieju ne per trumpiausias..gyncijas cia mataj dvi vienodos hihihi.gif ]bet foto abieju man patiko 4u.gif

vyshnia,vis pamirstu paklaust,kur galim ta musu bendravardi pazet? blush2.gif

fotolama,tave pazystu is senesniu temu[mokiaus juk jus skaitydama].smagu,kad nepamirsai musu.prasom dazniau mirksiukas.gif dar rsaulytes ,berods, pasigendu.

Stebukle-saunuole.balionelis tau uz atidaryma 4u.gif ,bet ryskumo norisi skanesnio..kazkaip pablure viskas.ir tie karoliai man bisky neapetitnai...bet seip niam niam.vienu kartu gurkt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 18, 18:33)
thumbup.gif " Kaulams " šokoladooo!!!! lotuliukas.gif  nebloga šokoladinė reklama biggrin.gif

nu ir labai super!! prisisiojau is smagios minties hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 04 18, 17:30)
Tik, kad to pradžios galo niamniamsimato  biggrin.gif

hihihi.gif bigsmile.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 18, 22:39)
Stebukle, vien jau uz temos atidaryma tau thumb_yello.gif  Siaip gal ir nieko g.gif  gal kiek perkrauta...makalyne truputi, ir kaip pati sakai ranka sudrebejusi g.gif  Gal suvalgyk koki saldainiuka pries fotkindma, gi nieko blogo nenutiks ir rankos nedrebes biggrin.gif
Ir dar....kazkaip keistai man tas raudonas audeklas ziurisi ir nesuprantu kas ne taip- ar tai PS per daug apdirbta, ar tai persarpinta, ar tai man vaidenasi biggrin.gif
Bet vistiek tau 4u.gif  uz gera pradzia mirksiukas.gif

Negaliu nei vieno, tai sekancia fotkinsiu nuo statyvo lotuliukas.gif Viska ka parasei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nesivaidelena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 18, 22:01)
vyshnia,vis pamirstu paklaust,kur galim ta musu bendravardi pazet? blush2.gif

biggrin.gif nu gis parase pas man biggrin.gif psw - bendravardziu vardas mirksiukas.gif
zuvialia, a uzsienis tai kur? g.gif

beja, sveikinimai she 4u.gif ir acius uz nauja tema 4u.gif biggrin.gif ko nors paprastesnio negalima buvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 18 balandžio 2007 - 22:27