Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 17, 18:38)
Na, kad pas mus nuobodu nebutu imetu keleta nuotrauku ax.gif  Nieko ipatingo, tik keletas kasdieniniu kadru rolleyes.gif  Galit kritikuoti jei noras yra biggrin.gif

"Pietu miegelis"

wub.gif thumbup.gif KAIP GRAZU! Kaip man taip nufotografuot? mastau.gif Kaip isgaut toki ryskuma? Blykste isbalina nenaturaliai veiduka... doh.gif
Atsakyti
She sveikinu thumbup.gif . Tas katinas irgi mano favorituose, tik va bezdzionele tokia nekasdiene, tikrai sukrecianti foto. Nors ir matos ten rankos isplaukusios ir ryskumas nera visoj foto bet tas neikiek nekliudo man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2007 04 17, 17:07)
NikonD70 pas mus parduotuvese niekur neberandu, yra tik Nikon D80
Straipsnyje, kuri Bite Maja idejo raso ta pati, vadinasi tikrai nepatogus  unsure.gif

QUOTE(Elnes @ 2007 04 17, 18:00)
Is siulomu variantu tera Nikon D40,D40x, D80 su 18-135 ir D80 su 18-70, tada jau tik D200 su 18-70 mm SLR. Paskutinis man gal per brangus  blush2.gif

Gerai paieskojus D70s dar galima rasti Lietuvos parduotuvese. Bet tai jau ganetinai didelis aparatas (siek tiek didesnis uz D80). Manau D80 butu siek tiek protingesne investicija, nes zenkliai patobulintas D70 variantas.

Taip pat neziurek ka kiti raso!!! Eik ir pasiziurek kiek tau Canon 400D nepatogus.
Neradau dar nei vienos merginos kuri sakytu, kad nepatogus ir nei vieno vaikino, kuris sakytu, kad patogus smile.gif

Jei nori rimtesnio aparato uz ganetinai protinga kaina, neblogas variantas Canon 30D (Vilbroj be nuolaidos 4300Lt su KIT objektyvu). Super aparatas ir jau visai kitos klases (Lygiuojasi kazkur su Nikon D200). Jau vien ka reiskia magnio lydinio korpusas, 5 kadrai per sekunde ir panasiai!!! Ir tai yra vienas maziausiai "triuksmingu" aparatu. Pats jau apsispredes greitu metu ji pirkti (jei neuzilgo pasirodantis 40D nepatiks labiau).

I Nikon D40 ar D40X siulau per daug nesizvalgyti, nes apkarpytas iki beprotybes. Canon 400d butu zymiai protingesnis variantas.

Kas del 18-135mm objektyvo, komplektuojamo su Nikon D80, tai jis pats prasciausias KIT'inis objektyvas, kuri gali gauti su siuo aparatu. Patraukliai atrodo tik skaiciai, o kokybe zenkliai zemesne uz kitu.
Atsakyti
Bilekas idomiai viska surasei 4u.gif Va ilindau i ebay ,tai visas sitas rinkinys kainuoja $ 1,378.00 Siuntimas po JAV 29.9 $ Jei atmintis nepaveda,tai Wicked pirko is sios sunshine store.

O ka jus manto apie Tamron firmos objektyvus?

user posted image
Atsakyti
Liepu takeli(niu ir kodel toki ilga nicka issirinkai biggrin.gif nesisako man doh.gif )
Kaina to rinkinio nerealiai maza atrodo, vien pats fotoparato "body" kai kur $1,200 kainuoja. Tamron neblogi objektyvai, bet siuos kurie cia parodyti patikrinau- tai kaip ir tikejausi jie kiekvienas apie $100 tekainuoja...Kitiniai objektyvai ir tiek, kazko stebuklingo is ju nebus ir greiciausiai jie greitai pas tave bus padeti dulkems rinkti bigsmile.gif Visi kiti dalykeliai, itariu irgi pigiausi tenai sudeti g.gif Wicked rinkinys buvo kitoks, nes gerai pamenu jos objektyvas buvo Canon 17-85 su IS, geresnis mano nuomone, nei sie du tavo issirinktame rinkinyje g.gif Bet pas ja "body" 400D, sitas pats fotikas jau aukstesnes klases...Nu nezinau net ka patarti. Tik tiek, kad kokybe visgi kokybiskame objektyve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 17, 21:45)
Bilekas idomiai viska surasei 4u.gif  Va ilindau i ebay ,tai visas sitas rinkinys kainuoja $ 1,378.00  Siuntimas po JAV 29.9 $  Jei atmintis nepaveda,tai Wicked pirko is sios sunshine store.

O ka jus manto apie Tamron firmos objektyvus?

user posted image

pas mane ta lense Tamron 70-300mm/4-5.6 tai jau padeta dulkem rinkt,kaip Californiagirl sake mirksiukas.gif
Atsakyti
Californiagirl, as cia siap imeciau 4u.gif , as tai noriu Canon XTI bodzio ir dvieju objektyvu(nezinau tik kokios firmos) 50mm ir to kuri tu turi 17-70mm Sigma 4u.gif Bent jau dabar biggrin.gif
p.s paskaiciavau raides musu nicku,tai maniskis trumpesnis tongue.gif laugh.gif

Kalbant apie 50mm, tai manajam zurnale, buvo isbandyti daugumos firmu, ir pirma vieta jie pagal kokybe,nuotrauku kokybe ir kaina paskyre Nikon 5omm F/1.8D

antra vieta Canon EF 50mm f/1.2L USM
Atsakyti
As biski i tema hihihi.gif apie foto aparats, jus va ieskot gero objektyvo ir t.t. o va koki skelbima radau lotuliukas.gif Matot zmones pagal kokius kriterijus perka fotoaparatus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.skelbiu.lt/1888468.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 balandžio 2007 - 23:50
Aciu visiems, oho kaip susimaisiau blush2.gif Paziurejau Canon 30D, apie juos tikrai gerai raso. O kam man uztektu jo standartinio objektyvo? Vieno dalyko, ko tikriausiai niekada nefotografuoju, tai makro rezimu, o dazniausiai darau standartines nuotraukas. Nepritraukineju per daug ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 17, 09:32)
Patogus patogus biggrin.gif  As fotogtafuoju su 400D, man patinka ax.gif  Pirkdama skaiciau daug atsiliepimu ir apie nepatoguma rase vyriskiai, tipo mazoki jie vyriskom rankom biggrin.gif  Moteriskai rankai jie pats tas mirksiukas.gif

tai tada pas mane rankos kaip pas vyra hihihi.gif nes man jis nepatogus schmoll.gif bet jau ipratau...
tu zinai mano fotiko pirkimo istorija daugiau maziau, ir kodel as butent sita pirkau.. mirksiukas.gif tikrai ne del patogumo schmoll.gif deja, kai kada i tai maziausiai tenka kreipti demesi.... bigsmile.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 17, 14:45)
Jei atmintis nepaveda,tai Wicked pirko is sios sunshine store.

taip, is sitos pirkau mirksiukas.gif ilgai ir nuobodziai rinkausi, kol issirinkau man geriausia varianta thumbup.gif
tik as tai siulyciau pasiziuret daugiau variantu is ju, gal kokia geresne linze gausi... kad ir siek tiek brangiau, nes geriau viena brangesne, bet geresne, nei pora niekam vertu.... 4u.gif bent jau mano nuomone tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 18, 00:45)
As biski i tema hihihi.gif apie foto aparats, jus va ieskot gero objektyvo ir t.t. o va koki skelbima radau  lotuliukas.gif Matot zmones pagal kokius kriterijus perka fotoaparatus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.skelbiu.lt/1888468.html

tiksliai, a jūs čia protus sukat, kuris geresnis, patogesnis, kokybiškenis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, nigaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 17, 19:20)
KAIP GRAZU! Kaip man taip nufotografuot? mastau.gif Kaip isgaut toki ryskuma? Blykste isbalina nenaturaliai veiduka...

Aciu aciu 4u.gif kazkaip "prasokau" tavo komentara nepastebejusi blush2.gif
Ryskumas turbut oblektyve g.gif O su blicu nefotkinu niekada beveik...ir nesigautu sitaip su blicu. Na nebent isoriniu ax.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 17, 22:40)
as tai noriu Canon XTI bodzio ir dvieju objektyvu(nezinau tik kokios firmos) 50mm ir to kuri tu turi 17-70mm Sigma  4u.gif Bent jau dabar biggrin.gif
p.s paskaiciavau raides musu nicku,tai maniskis trumpesnis tongue.gif

Tai turesi taip kaip as biggrin.gif Lygiai taip pat- Canon XTi body + 50mm ir sigma 17-70mm biggrin.gif Kada didysis pirkinys? bigsmile.gif

Alia tikrai mano nikas ilgesnis biggrin.gif Bet pripratus buvau prie tavojo trumojo labai ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 17, 23:45)
As biski i tema hihihi.gif apie foto aparats, jus va ieskot gero objektyvo ir t.t. o va koki skelbima radau  lotuliukas.gif Matot zmones pagal kokius kriterijus perka fotoaparatus lotuliukas.gif http://www.skelbiu.lt/1888468.html

Nu visoki zmoniu yra, visokiu reikia.... doh.gif Gal mergaitei spalva svarbiausia cool.gif Anekdotas nuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 balandžio 2007 - 07:26