Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sunku si karta balsuoti, nes patinka visu foto doh.gif

bet reikia viena isrinkti, tai Bite Maja kaciuko akys first.gif

Zuvialia, koks jau didelis taviskis wub.gif Gaila, nesimato veiduko pirmojoje. O antoje man patinka pagautas kadras, tik aplinka apvalyciau( pas save rasto(a nosine) nematau, pas kita sapuka pastebiu blush2.gif )

Atsakyti
Sveikuciai, taigi balsuojam biggrin.gif As uz:

Bilekas, baltaji meskuti 4u.gif
Dzineru, vezliuka 4u.gif
She, juoda tingu katina 4u.gif

Vietomis neskirstau, nes man jos visos vertos pirmos vietos 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, atejo eile ir man atiduoti savo balsa doh.gif sunku...

Visu neminesiu, ilgai rinkausi ir isrinkau tris mano galva geriausius darbus: Sillwio dvi skrendancios gerves (nr.13), she katino, kuris guli ant suoliuko (nr.18) ir Dejavu tupincio balndzio (nr.27)...
Sillwio gerves- ispudinga foto, lyg ir viskas gerai. Gal kiek noretusi daugiau erdves kaireje puseje, bet suprantu ekstremaliomis salygomis nelabai ka turi ir pasirinksi. Fotografija sunkus uzsiemimas smile.gif Jei ne palinkes horizontas... doh.gif Tikrai grazi foto, bet atleisk, ne si karta blush2.gif
Suzavejo she katinas gulintis ant suoliuko. Nezinau tavo tai pastangos ar tiesiog aparatas viska padare, bet puikiai susidorojai su juoda katino spalva thumbup.gif Vien uz tai "respektas" is mano puses. Visgi gal reikejo truputi nuotrauka pasukti, nes viskas lyg virsta i desine puse. Dar galejai PS patvarkyti virsutine isdegusia suoliuko dali. Jei ne tos klaidos duociau pirma vieta ax.gif

Nu ka, atiduodu pirma vieta Dejavu balandziui (Nr.27). Visas grozis slypi paprastume. Nei kazkoks egzotiskas paukstis, paprastas balandis, pasiputes ar nusipenejes, kazkoks uzsimastes... super thumbup.gif Atrodytu, kad erdves apacioje ir kaireje puseje mazoka, bet butent tokia kompozicija ir kabina! Dideliu "defektu" nematau, bet nebuciau as jei neprisikabinciau smile.gif Gal noretusi siek tiek sviesesnes foto ir vos vos daugiau spalvu, nes dabar ji tokia niuroka (gal del to dauguma cia jos ir nepastebi mastau.gif ) Na ir antra, fonas nors ir neblogai isplautas, noretusi kazko labiau is gamtos, o ne kazkokio pastato (ar kas ten tokio). Mane suzavejo, uz tai duodu first.gif smile.gif

... uzmirsau padekoti, kuriems patiko mano gyvuneliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 16 balandžio 2007 - 18:41
As balsuoju uz Sillwio skrendancias gerves ir She bezdzionele thumbup.gif
O siaip visiems dalyviams respect clap_1.gif , pati jau antra karta supasavau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ajas, negerai negerai,kad vis pasuoji hihihi.gif

Na gi zmones,greiciau balsuokit, balsus skaiciuokit, as jau laukiu naujos temos biggrin.gif

Aciuks,Californiagirl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 16, 19:38)

Visgi gal reikejo truputi nuotrauka pasukti, nes viskas lyg virsta i desine puse. 

Manyčiau tas nežymus pasvirimas tik suteikia šiai foto judesio. Leidžia suprasti, kad jei katinui kažkas pasirodė verta dėmesio pakelti galvą ir įtempti kelis raumenukus, gali būti, kad jis net atsispyręs nušoko. Jei nebūtų pasvirimo, galvočiau, kad jis liko gulėti biggrin.gif
Atsakyti
lyg ir tycia ,lyg ir ne,pas jus uzklydau..siaip jau veloka,o ir i konkursa gal as jau netaikysiu,alia i tema biggrin.gif pavasario hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 16, 18:38)
Sillwio gerves- ispudinga foto, lyg ir viskas gerai. Gal kiek noretusi daugiau erdves kaireje puseje, bet suprantu ekstremaliomis salygomis nelabai ka turi ir pasirinksi. Fotografija sunkus uzsiemimas smile.gif Jei ne palinkes horizontas...  doh.gif Tikrai grazi foto, bet atleisk, ne si karta  blush2.gif

Ačiū už išsamią kritiką. Kitą kartą horizontą pataisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 balandžio 2007 - 23:29
QUOTE(valanda @ 2007 04 16, 15:29)
Ta, kur issketusi -gerai pagautas pats momentas, bet ziurisi nelabai. Gal viskas simpatiskiau ziuretusi kitokiu rakursu. (ir dabar isivaizduoju,kaip imanoma ta rakursa surasti, kai laiko yra sekundes dalis blush2.gif )
Aciu. Jis grazus is veido, ale nuotrauka, kaip issiaiskinom netalentinga lotuliukas.gif . Sakai ryskumo... (Paziurec, kaip tau rankos nedrebetai, jei salia tokio simpatiago per kaklo ilgi stovetum smoke.gif  )
1. Pirmoji, tai jau gryyynai nepataikyta. Matos, kad vaikis nuo taves sukos(susisukuok kita karta ar ka, kad vaikiui but smagiau linkui patograpies nors kiek galva suktelet). Siokis tokis atsitiktinis kadriuks. Nus... ir tas pakausis but gerai, kad visas but.
2.  gal ta stulpa nufotoshopinciau, bo tai atrodo, kad ant vaikio uzvirs. Stovi ten sau ir nieko gero neveikia...

issketusi boruze thumbup.gif:
nu sita gi kad dejo! thumbup.gif: te apie savojo 'veida',kad suskelei,tai brac kol susgaudziau apie ka mes cia hihihi.gif
1.pasisukuok...kuria vieta sukuot,kad anam rupetu nizinai?bo kai aplink smelynai,sunu pulkai,tai brac nebent uzsokus bent vienam unt nugaros atkreipsi demesi..o kaip tada fotkint,kai ne objektas,o pac esi judesi?Ir tavo'tripodas' irgi judesi????
2. hihihi.gif sakai nieko neveikia?...laukia anas vandens.pirma kart maciau,kad vanduo nuo kranto nutoles mazdaug apie 1km,seip kai bun daug vundens,tai stulpas su 30km/h stovi vandeny.Sakyciau labai taupu.kai ner vandens zenklas galioja aftamabiliams[bo sitam pliaze galima vazinet po smely].Kai yr vanduo- kateriams...
dzenkuja bardzo za komentari,buva smagu cool.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 16, 17:22)
Zuvialia, koks jau didelis taviskis wub.gif Gaila, nesimato veiduko pirmojoje. O antoje man patinka pagautas  kadras, tik aplinka apvalyciau( pas save rasto(a nosine) nematau, pas kita sapuka pastebiu blush2.gif )

aciu.vejames jus.Bo begat laabai stipriai! unsure.gif
o del aplinkos...aptvarkyciau as ne tik foto,o ir ten esanty 'pliaza',bo brac gustas kruva skarbonkiu pritampe..ale ner ne menkiausio noro hihihi.gif

Na,tai kas pliusuoja taskus?manyciau,mano kreivaja akimi she daugiausiai surinko balsu.Gal klystu?
Atsakyti
As tingiu skaiciuoti blush2.gif ,tai pasitikedama Zuvialia, sveikinu She thumbup.gif
Kokia sekanti tema????

Freddda. bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif O jau foto kokia lotuliukas.gif Per koki atstuma stovejai nuo buliuko?Kuo fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 16, 23:49)
As tingiu skaiciuoti blush2.gif ,tai pasitikedama Zuvialia, sveikinu She thumbup.gif
Kokia sekanti tema????
Freddda. bigsmile.gif  4u.gif thumbup.gif  O jau foto kokia lotuliukas.gif Per koki atstuma stovejai nuo buliuko?Kuo fotografuoji?

nu zdraste.radai kuo pasitiket.as tai nepasitikiu,savo kreivaja akimi.alia.ytariu,kokia bite maja jau supliusavo viska.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 16, 16:53)
nu zdraste.radai kuo pasitiket.as tai nepasitikiu,savo kreivaja akimi.alia.ytariu,kokia bite maja jau supliusavo viska.

tongue.gif
Atsakyti