O man(tam , kas nedalyvavo) irgi galma balsuoti?
Galima ar ne vietas dalinu tokias:
Pirma
Stebukliuke
http://public.fotki....s-/jaguar1.html
Antra Vilmka
http://public.fotki....s-/vilmka4.html
Trecia Bilekas zirafa ir Sillwio skrendancios gerves.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 16, 16:45)
2.silwio gerves isskestais nagais
ten tikrai gerves?
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 15, 19:41)
MES JAU PUSIAUKELEJ LINK PASVEIKIMO.
]
Sveikatytes Jums
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 15, 21:00)
... niekas tavo nuotraukos neaptarė, tai nors aš
.....na ten kažkas mėlyna - žalia už jo man nelabai
, matosi uodega ir petukai, tai man norėtūsi ir krūtinėlės šiek tiek...
.....tai va, kokia aš kritikė
Dekui. Tiesa sakant man tas melynumas(viso fono) ir paciai kliuna.O kai dar pasakei..., be to stogas(ten besimatantis neypac naturalnai atrodo.... Pastabos geros
. Deja, kad galeciau nufotkint "krutis"
, butu reikeje ta paukstuko is narvo iskelt, arba man paciai ten isliukint. Tiesiog nerizikavau (net mIAno vardan
)
Dziugauju sutikusi kritiku
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 15, 22:04)
Na va, dar siandien 2 gyvunus nufotkinau
1. sraige
2. "Bulbe"
1. Yra ir viskas
2. Per neryski ir aplinkui per balta
QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:35)
Sveiki visi. Oho kiek nuostabiu darbu pridejot per kelias dienas, kol manes nebuvo. As va is Londono gyvuna dar viena konkursui parveziau
Grazu, miela ir nuotaika matos . gal siek tiek nukasciau kairiosios fono puses. Vovere nori pulti i desine, lai ja ten didesne erdve ir veda. Tiesiog pabandyciau. O siaip viskas
QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 22:42)
labai gražios boružėlės. Ypač ta pirmoji tokia didelė ir ryški - kaip tau išeina tiek arti prieiti?
Man sita labiausiai patiko. Grobuoniska ir sleiksciai vabzdiska.
Ta, kur issketusi -gerai pagautas pats momentas, bet ziurisi nelabai. Gal viskas simpatiskiau ziuretusi kitokiu rakursu. (ir dabar isivaizduoju,kaip imanoma ta rakursa surasti, kai laiko yra sekundes dalis
)
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 16, 03:21)
valanda,tavasis struciukas man fajnuolis,jei patvarkytum aplinka.tokis liabaj mano akiai ans grazus yr
na ir ryskumo biskiuka mazoka.Kur cia jy pagavai?
Aciu. Jis grazus is veido, ale nuotrauka, kaip issiaiskinom netalentinga
. Sakai ryskumo... (Paziurec, kaip tau rankos nedrebetai, jei salia tokio simpatiago per kaklo ilgi stovetum
)
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 16, 05:12)
Pirmoji, tai jau gryyynai nepataikyta. Matos, kad vaikis nuo taves sukos(susisukuok kita karta ar ka, kad vaikiui but smagiau linkui patograpies nors kiek galva suktelet). Siokis tokis atsitiktinis kadriuks. Nus... ir tas pakausis but gerai, kad visas but.
Antrosios ma spalvos labai graziai sodrios. Zinoma, kojyte galetu labiau detali but, bet siaip vaizdzialis grazus. gal ta stulpa nufotoshopinciau, bo tai atrodo, kad ant vaikio uzvirs. Stovi ten sau ir nieko gero neveikia...