Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:54)
Geras  biggrin.gif
Gal is kokiu 4 metru
Taip nesiziuri?

man lyg kairės pusės per daug.

O ko ji taip išsigandus... fotografo tongue.gif?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 15, 21:58)
o cia jinai laisvej? As tik zoo voveryte is tokio atstumo macius esu unsure.gif laisvej nuo manes bega mastau.gif

Po Hyde parka jos palaidos laksto biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 21:59)
man lyg kairės pusės per daug.

O ko ji taip išsigandus... fotografo tongue.gif?

Is zmonos pavoge riesuta ir dar norejo, bet labai buvo neramu, kad as salia biggrin.gif O del centravimo, tai specialiai palikau jai erdves. Vovere lyg ir pasiruosus sprukti nuo manes, erdve tik pabrezia ta jos nora, mano galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 21:42)
Aš šiandien irgi tuos pačius vabzdžius bandžiau fotografuoti blush2.gif

Kokiuos tuos pačius? Kiek pamenu buvo žiedmusė, čia bitė ar turėjau omeny apskritai vabzdžius? unsure.gif Nuotraukos labai geros - o su skleidžiamais sparnais išvis nežinau kada pagaučiau blush2.gif
Dar labai graži voverytė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 15 balandžio 2007 - 22:17
QUOTE(Coccinela @ 2007 04 15, 20:12)
Ačiū, tikrai pravertė  4u.gif Mes su MB niekaip nesutariam: jis nori muilinės ir jam kamera šiokia tokia reikalinga, o aš noriu veidrodinio. Niekaip kompromiso nesurandam doh.gif  Užtai galvoju, gal man pirkt panaudotą veidrodinį, o jam skaitmeninį?  g.gif Kaina gautūs kaip pirkt naują skaitmeninį..  unsure.gif Bėda, kad aš veidrodinio gal niekad rankos neturėjus  blush2.gif bet jau tiek metų svajoju apie fotografavimą ir tokį kaifą jaučius nuotraukas su PS apdirbinėt. Yr toks neapibrėžtumas: ar tikrai nesudegsiu su fotografavimu? gal neverta staiga labai didelės sumos investuot? su panaudotu apmuščiau rankelę, o tada jau būtų matyt, ar noris kitos/geresnės  g.gif  doh.gif  unsure.gif

Pvz., perkant Canon EOS 50D. Juk jis nebus bais senas, tai gal ir nesudėvėtas labai? ko reikia baimintis perkant padėvėtą?

labukas, as nelabai supratau... tai tu juostelinio veidrodinio nori, ar vis gi skaitmeninio veidrodinio g.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 21:35)
Sveiki visi. Oho kiek nuostabiu darbu pridejot per kelias dienas, kol manes nebuvo. As va is Londono gyvuna dar viena konkursui parveziau biggrin.gif

thumbup.gif pazistamas labai gyvunas doh.gif tik norejau klaust, kokiam parke pagavai biggrin.gif
as keisciau kompozicija - biski apkarpyciau, bet visa kita liuks...
Atsakyti
Laba,

o jau groooziu groziu...
valanda,tavasis struciukas man fajnuolis,jei patvarkytum aplinka.tokis liabaj mano akiai ans grazus yr ax.gif na ir ryskumo biskiuka mazoka.Kur cia jy pagavai?
Enija,drieziukas butu liux,bet norisi to ryskumo priekyje,nors tu ka!O ir uodegos norisi visos...
karbyne,fajni tie vabalai,ale beveik neinziuriu.. doh.gif
Vilmka tos dvi boruzes thumbup.gif man patinka.
dejavu,laabai graziai pagautas momentas!! thumbup.gif
silwio voveryte,liabaj grazi.Ruoza labai patynka man.pas mum anu irgi devynios galybes,kaip ir zujkiu[tuoj leisiuos ir as y 'medziokle'].Va tajp norejau vakar eidama is darbo turet fuotika[kurio vis dar laukiu],bo unt kelio akis y aki su lape susmatem.Ale susmirksejom abi.Ir issilakstem hihihi.gif ir ju cia pas mum niamazaj niamazaj...sako,kad priesingai nei Lietuvoj anos nepasiutusios g.gif unsure.gif tai mazum papozuos man kada.. hihihi.gif
Stebukle[negaliu atsiziuret y tavo mazyli avatarcike],sraigei truksta kazkokios minties.ana tejp susrangius ir tiek.Noris kad butu koki raga ar naga iskisus hihihi.gif ,o seip,gal irgi pabandyk patraukt is centro..

o gulbe ce tikra???bo atrodo,kaip unt pagalio uzmauta.. unsure.gif nors pagauta labai super su ta pakelta koja!biskiuka ryskumo noris unt tos vandeny kojos.

merginos,as uzsirasiau visus ysipareigojimus,tejp,kad laukiam foto su judesiais[as niekad nebandzius zaist su islaikymais,todel dar labiau ydomu]
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 15, 17:41)
SVEIKI BRANGIEJI,

nabagiukai.sveikit. 4u.gif laukiam sugryztant

prisikomentavau.vykit lauk.
nevykit.pati iseinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 balandžio 2007 - 02:25
cia bishkis.juros kvapo.savaitgalinis pasitrepsejimas ..[nekomentavimui,nebent duosit velniu ir pastabu.ir ne konkursui hihihi.gif ]
uo.nukandau galva.suds.tik daba pastebejau.
user posted image user posted image

pati save pakomentuociau,kad norejau pirmoj daugiau profilio,ale nikaip..o antroj fokusan,kad patektu kojos...cia turbut tiktu jusu tas islaikymas...kurio neibandzius..bo visgi spartus judejimas vyko..grait rodot,kaip ten gaunas...
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 22:42)
lotuliukas.gif  labai gražios boružėlės. Ypač ta pirmoji tokia didelė ir  ryški  - kaip tau išeina tiek arti prieiti?
4u.gif

Aš šiandien irgi tuos pačius vabzdžius bandžiau fotografuoti blush2.gif

thumbup.gif bitutės ant kojyčių "medutis" matosi, o jau boružė su išskleistais sparniukais wub.gif

Karbyne, žiedmusę tik vieną mačiau thumbup.gif (17psl.) , o bitučių tai daugiau rolleyes.gif...teigčiau, kad sillwio irgi bitė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 16 balandžio 2007 - 07:44
Sveiki,

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 15, 19:41)
AS JAU NEBESUDALYVAUSIU KONKUSE. SU VAIKU GULIU LIGONINEJ - PLAUCIU UZDEGIMAS. o BEGULINT, PATI SUSIRGAU PULIUOJANCIA ANGINA. KOSMARAS, BET MES JAU PUSIAUKELEJ LINK PASVEIKIMO.

linkim kuo greichiau pasveikti! user posted image

QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:35)
Sveiki visi. Oho kiek nuostabiu darbu pridejot per kelias dienas, kol manes nebuvo. As va is Londono gyvuna dar viena konkursui parveziau biggrin.gif
user posted image

lblblb wub.gif

Dar lb faina boruzheliu user posted image meile thumbup.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, siandien balsavimas?

O man patinka sillwios voveryte smile.gif Tokia ryski, niekas neisplauke. Nemaiso ir kad voveryte per viduri, nors gal reiketu isbandyti kaip atrodytu truputi kaire puse nukirpus g.gif
Siulyciau dar pabandyti su PS uzdeti vieno is 85Nr. filtro efekta- suteiktu dar siek tiek jaukumo. Tik nedek daugiau nei 30%, nes gali persistengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 16, 02:21)
faini tie vabalai , ale beveik neįžiūriu

Ai tai kad ten ir nereikia įžiūrėt biggrin.gif Aš ten for fun kaip pavasarinės temos tęsiniui įmetau biggrin.gif
Atsakyti
Radau truputi laiko per pertrauka darbe tai reik nubalsuot, kad neliktu mano balsas lemiamas ax.gif .

geriausios fotografijos mano manymu , tai :

Dzineru vezliukas , Elina suniukai dukstantys , Bilekas su burunduku , Sillwio su dviem gervem , She su katinu ant suoliuko , She bezdzionele , Vilmka su boruzele nr. 32 ,

Daugiau nematau ikeltu i albuma , nors buvo ir daugiau kiek pamenu . Buvo sillwio vovieriukas is Londono , ir dar pora buvo lygtai , bet tai manau nepakeis mano nuomones , kuri fotografija man graziausia ir pateikta isradingiausiai rolleyes.gif

first.gif vieta skirciau She su bezdzionele. Laaaaabai sukrecianti fotografija. ir labai ilgai ziurisi kai atsiverti rolleyes.gif .

tikrai visos kurias uzrasiau yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet reik balsuot uz viena 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 16, 07:41)
Karbyne, žiedmusę tik vieną mačiau thumbup.gif  (17psl.)  , o bitučių tai daugiau rolleyes.gif...teigčiau, kad sillwio irgi bitė smile.gif

Nu ne - Silwio kamanė tongue.gif, tavo dvi ankstesnės - žiedmusės, 17 psl. žiedmusė , o bitė va tik ta paskutinė (na visos temos nuosekliai neseku, gal ir praleidau, bet iš to ko nepraleidau - dauguma - ne bitės tongue.gif)
Papildyta:
Aš balsuoju už šitą - nes ne tik graži, bet ir su "charakteriu" biggrin.gif nuotrauka
http://public.fotki....nunas-/she.html
Atsakyti