Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 15, 18:41)
SVEIKI BRANGIEJI,
AS JAU NEBESUDALYVAUSIU KONKUSE. SU VAIKU GULIU LIGONINEJ - PLAUCIU UZDEGIMAS. o BEGULINT, PATI SUSIRGAU PULIUOJANCIA ANGINA. KOSMARAS, BET MES JAU PUSIAUKELEJ LINK PASVEIKIMO.

O as jau pagalvojau, kur tu dingusi... unsure.gif Nu sveikatytes jums abiems 4u.gif Greiciau sveikite 4u.gif 4u.gif

Vilmka, geraaaaas bigsmile.gif thumbup.gif

Laukiu Stebukles nuotraukytes su vaziuojancia masina(1/15sec. islaikymu) bigsmile.gif Baisiai idomu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 15, 12:41)
Jusu teismui ir siek tiek i vyraujancia tema
Strutis
user posted image

4u.gif ... niekas tavo nuotraukos neaptarė, tai nors aš blush2.gif .....na ten kažkas mėlyna - žalia už jo man nelabai rolleyes.gif , matosi uodega ir petukai, tai man norėtūsi ir krūtinėlės šiek tiek... ax.gif .....tai va, kokia aš kritikė blush2.gif
thumbup.gif dziubukas ir akytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 15, 19:48)

Laukiu Stebukles nuotraukytes su vaziuojancia masina(1/15sec. islaikymu) bigsmile.gif Baisiai idomu pamatyti ax.gif

Nerandu sad.gif isipareigoju kita savaite nufotkint ir parodyt cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 15, 15:06)
Pirma karta girdziu del kokybes kritimo. Gal greiciau su laiku "akys atsiveria" ir sugebi pamatyti tai ko anksciau nematydavai  mirksiukas.gif Zinoma kiekvienas daiktas turi savo resursus ir nera amzinas. Amzina atilsi visiems kas sugedo  verysad.gif 

Fotoaparatas+ filmavimo kamera viename nematau nieko gero,nes nei vienas, nei kitas nebus geri. Na nebent tau kokybe nera pirmoje vietoje. Siulau specialiai neziureti, kad filmavimas butu fotoaparate... nors dabar turbut visos be isimties muilines turi si "pribumbasa".

Net geriausia "muiline" nesusilygins kokybe su prasciausiu veidrodiniu aparatu... Kaip pagrindinius veidrodinio (juostelinis SLR ir skaitmeninis DSLR ) apararato privalumus pamineciau greitesnis, kokybiskesnis, zymiai maziau triuksmu, matai pro akute tai ka mato fotoaparatas, keiciamos optikos ir priedu pasirinkimas ir t.t.
Minusai: brangesnis, reikia jau siokiu tokiu pagrindu darbui su aparatu (kad netektu viska tik ant AUTO fotografuoti), didesnis ir i kisene neisikisi. Kaip as visada sakiau iki veidrodinuko reikia subresti smile.gif

Kas liecia del deveto daikto pirkimo, tai spresti tau paciai. Viskas priklauso nuo tavo poreikio ir kisenes. As asmeniskai nepirkciau naudoto aparato sau. Nebent is gero pazistamo ir jei aparatas tik mazai naudotas. O ebay'us uzkrautas ir naujais aparatais, kurie zymiai pigesni nei parduotuvese Lietuvoje.

Tikiuosi kazkuom padejau  rolleyes.gif

Ačiū, tikrai pravertė 4u.gif Mes su MB niekaip nesutariam: jis nori muilinės ir jam kamera šiokia tokia reikalinga, o aš noriu veidrodinio. Niekaip kompromiso nesurandam doh.gif Užtai galvoju, gal man pirkt panaudotą veidrodinį, o jam skaitmeninį? g.gif Kaina gautūs kaip pirkt naują skaitmeninį.. unsure.gif Bėda, kad aš veidrodinio gal niekad rankos neturėjus blush2.gif bet jau tiek metų svajoju apie fotografavimą ir tokį kaifą jaučius nuotraukas su PS apdirbinėt. Yr toks neapibrėžtumas: ar tikrai nesudegsiu su fotografavimu? gal neverta staiga labai didelės sumos investuot? su panaudotu apmuščiau rankelę, o tada jau būtų matyt, ar noris kitos/geresnės g.gif doh.gif unsure.gif

Pvz., perkant Canon EOS 50D. Juk jis nebus bais senas, tai gal ir nesudėvėtas labai? ko reikia baimintis perkant padėvėtą?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 15, 19:41)
SVEIKI BRANGIEJI,
AS JAU NEBESUDALYVAUSIU KONKUSE. SU VAIKU GULIU LIGONINEJ - PLAUCIU UZDEGIMAS. o BEGULINT, PATI SUSIRGAU PULIUOJANCIA ANGINA. KOSMARAS, BET MES JAU PUSIAUKELEJ LINK PASVEIKIMO.

SEKMES VISIEMS KONKURSE

Sveikatytes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, dar siandien 2 gyvunus nufotkinau
1. sraige
user posted image
2. "Bulbe" smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki visi. Oho kiek nuostabiu darbu pridejot per kelias dienas, kol manes nebuvo. As va is Londono gyvuna dar viena konkursui parveziau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 balandžio 2007 - 21:35
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 15, 18:28)
aciuks.gif ....  doh.gif privariau vos ne puslapįblush2.gif

Visos nuotraukos panašios smile.gif , tobulėjimo nematyt, bet dar noriu parodyt šią blush2.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif labai gražios boružėlės. Ypač ta pirmoji tokia didelė ir ryški - kaip tau išeina tiek arti prieiti?

Aš šiandien irgi tuos pačius vabzdžius bandžiau fotografuoti blush2.gif

user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:35)
Sveiki visi. Oho kiek nuostabiu darbu pridejot per kelias dienas, kol manes nebuvo. As va is Londono gyvuna dar viena konkursui parveziau biggrin.gif
user posted image

koks fainas gyvunas thumbup.gif thumbup.gif is kokio atstumo fotkinai blink.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 22:42)

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:35)

labai graži voverytė, tik gal nereikėjo taip centruoti?blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 21:42)
user posted image

Geras biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 15, 21:45)
koks fainas gyvunas thumbup.gif  thumbup.gif is kokio atstumo fotkinai blink.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

Gal is kokiu 4 metru

QUOTE(dejavu @ 2007 04 15, 21:46)
labai graži voverytė, tik gal nereikėjo  taip centruoti?blush2.gif

Taip nesiziuri?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 15, 22:54)

Gal is kokiu 4 metru

o cia jinai laisvej? As tik zoo voveryte is tokio atstumo macius esu unsure.gif laisvej nuo manes bega mastau.gif
Atsakyti