QUOTE(Bilekas @ 2007 04 15, 15:06)
Pirma karta girdziu del kokybes kritimo. Gal greiciau su laiku "akys atsiveria" ir sugebi pamatyti tai ko anksciau nematydavai
Zinoma kiekvienas daiktas turi savo resursus ir nera amzinas. Amzina atilsi visiems kas sugedo
Fotoaparatas+ filmavimo kamera viename nematau nieko gero,nes nei vienas, nei kitas nebus geri. Na nebent tau kokybe nera pirmoje vietoje. Siulau specialiai neziureti, kad filmavimas butu fotoaparate... nors dabar turbut visos be isimties muilines turi si "pribumbasa".
Net geriausia "muiline" nesusilygins kokybe su prasciausiu veidrodiniu aparatu... Kaip pagrindinius veidrodinio (juostelinis SLR ir skaitmeninis DSLR ) apararato privalumus pamineciau greitesnis, kokybiskesnis, zymiai maziau triuksmu, matai pro akute tai ka mato fotoaparatas, keiciamos optikos ir priedu pasirinkimas ir t.t.
Minusai: brangesnis, reikia jau siokiu tokiu pagrindu darbui su aparatu (kad netektu viska tik ant AUTO fotografuoti), didesnis ir i kisene neisikisi. Kaip as visada sakiau iki veidrodinuko reikia subresti
Kas liecia del deveto daikto pirkimo, tai spresti tau paciai. Viskas priklauso nuo tavo poreikio ir kisenes. As asmeniskai nepirkciau naudoto aparato sau. Nebent is gero pazistamo ir jei aparatas tik mazai naudotas. O ebay'us uzkrautas ir naujais aparatais, kurie zymiai pigesni nei parduotuvese Lietuvoje.
Tikiuosi kazkuom padejau
Ačiū, tikrai pravertė
Mes su MB niekaip nesutariam: jis nori muilinės ir jam kamera šiokia tokia reikalinga, o aš noriu veidrodinio. Niekaip kompromiso nesurandam
Užtai galvoju, gal man pirkt panaudotą veidrodinį, o jam skaitmeninį?
Kaina gautūs kaip pirkt naują skaitmeninį..
Bėda, kad aš veidrodinio gal niekad rankos neturėjus
bet jau tiek metų svajoju apie fotografavimą ir tokį kaifą jaučius nuotraukas su PS apdirbinėt. Yr toks neapibrėžtumas: ar tikrai nesudegsiu su fotografavimu? gal neverta staiga labai didelės sumos investuot? su panaudotu apmuščiau rankelę, o tada jau būtų matyt, ar noris kitos/geresnės
Pvz., perkant Canon EOS 50D. Juk jis nebus bais senas, tai gal ir nesudėvėtas labai? ko reikia baimintis perkant padėvėtą?