Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 31, 16:13)
blink.gif  Tai gerai, kad pasakei blink.gif  Mano vaikai ja glostyti megsta unsure.gif

As prie svetimu nei sunu, nei kaciu niekada neleidziu. Visu pirma neaisku ar jie skiepyti, visu antra neaisku ar neturi kirminu, o trecia tiek kates, tiek sunys atpazista svetima zmogu ir reakcijos niekada negali nuspeti. Nesenai musu balandinuku temoj buvo nutikimas, kai meiliausia kate, visada zaidzianti su saviskiais vaikais ir niekada nieko blogo net nebandanti padaryti, staiga svetimam vaikui aki iskabino, dare operacija vaikiukui. Sake viskas bus gerai - tures akyte. Cia dar vienas svarbiausias dalykas - ar vaikus mes mokiname elgtis su gyvunais. Va del vaiku neteisingo elgesio - pirmiausia ir issaukiamos tokios situacijos. Matyt svetimas vaikas, nemokedamas perstipriai katei sueme kur nors, o si ir gynesi nuo svetimo vaiko. Baisi istorija ir kraupu vien pagalvot, kad mazylis galejo netekti akytes verysad.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 31, 14:47)
tai va del ko mano meskutis nepatiko - labai per daug jau PS doh.gif

jinai buvo tik siek tiek pasviesinta ir remelis uzdetas. Na bet manau, kad vis skoniai skirtingi wink.gif
Bet sis miesto varinatas man tikrai smagus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 31 kovo 2007 - 19:20
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 31, 19:20)
As prie svetimu nei sunu, nei kaciu niekada neleidziu. Visu pirma neaisku ar jie skiepyti, visu antra neaisku ar neturi kirminu, o trecia tiek kates, tiek sunys atpazista svetima zmogu ir reakcijos niekada negali nuspeti.

Va as irgi nebunu patenkinta, kai i vaiku zaidimu aisktele ateina su sunim...Ir nieko negaliu padaryti- maniskiai kaip isproteje lekia tu sunu glostyti. Vyresnelis isvis patrakes- leidzia savo veiduka sunims laizyti, rankytes ir t.t. doh.gif As jau bambu ir visaip sakau, kad eisim is parko jei nepaliks suns ramybej, ir blusom gasdinu... biggrin.gif Gerai, kad sunu seiminikai manes nesupranta ka as lietuviskai sakau lotuliukas.gif Bet labai man sunku maniskius atkalbeti, kad nelystu prie sunu unsure.gif Nervina mane, o nieko negaliu padaryti...suprantu, kad yra svariu ir priziuretu gyvunu, bet yra ir ne...Arba kaip sunys viens kitam sh... laizo, o paskui mano vaiko veida, tai man net bloga darosi wacko.gif Todel susinervinu pamaciusi aikstelej sunis doh.gif
Sorry, chebryte, ne i tema doh.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai biggrin.gif Tik pora savaiciu nebuvau ir jau kiek prirasyta, kiek nauju darbu ideta thumbup.gif Vel pasijutau lyg buciau cia tik svecias ax.gif
Wyshnia, sveikinu su antros temos nugalejimu 4u.gif Geras darbas! Na man tik truputuka kliuna tai, kad zuikutis su fonu susilieja. Bet jus gi mane jau zinote, biletik pasikabineti biggrin.gif
Tiesa, nelabai supratau kokia nauja tema? Augalas?

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 31, 20:56)
Tiesa, nelabai supratau kokia nauja tema? Augalas?

Sveikas sugryzes i seima 4u.gif
aha, augalas. turi dar 2 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 31 kovo 2007 - 20:14
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 31, 19:56)
Wyshnia, sveikinu su antros temos nugalejimu  4u.gif Geras darbas! Na man tik truputuka kliuna tai, kad zuikutis su fonu susilieja. Bet jus gi mane jau zinote, biletik pasikabineti  biggrin.gif

sveikas grizes, kaip kelione? si karta nuotrauku bus? mirksiukas.gif

acius 4u.gif zinom zinom, uz tai tave mylim, kad kabinejiesi drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 31, 19:48)
Va as irgi nebunu patenkinta, kai i vaiku zaidimu aisktele ateina su sunim...

Zinau, prie musu ir gi vaikai lekia glostyt, bet as pati neleidziu glostyt suns. O del vaiku begimo, tai pasakyk, kad jie gali eiti prie suniuko, bet negalima liesti rankytemis, nes nepatinka seiminkui, kai suniukas glostomas. Dar pasakyk, kad tau pasidaro liudna, kai pamatai, jog vaikai svetima suniuka glosto. Nzn, gal pades. Maniskis jau zino, kad prie svetimu sunu galima eiti tada, kai as leidziu ir mes graziai paprasom seimininko. O siaip pas mus visi suniukai kanda ir pikti. Geri buna tada, kai seiminkai leidzia glostyt biggrin.gif Tai, va... Ir visada pasakau, kad as leidziu eiti prie suniuko, bet liesti ir glostyti negalima, tai jis taip ir daro...nes zino riba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 31 kovo 2007 - 20:41
nu man siandien kazkokia juodai balta nuotaika...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 31, 21:43)
nu man siandien kazkokia juodai balta nuotaika...

user posted image

Pagaliau mirksiukas.gif Grazi ta tavo nuotaika, tik man kazko truksta.. gal ryskumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 31, 20:46)
Pagaliau mirksiukas.gif Grazi ta tavo nuotaika, tik man kazko truksta.. gal ryskumo g.gif

biggrin.gif gal... labai vejuota siandien buvo, diafragma 2.8, tai lyg pagauni fokusa, bet vejas papucia biggrin.gif zodziu pasiteisinima galima visada rast biggrin.gif ryt bandysiu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 31, 21:10)
biggrin.gif gal... labai vejuota siandien buvo, diafragma 2.8, tai lyg pagauni fokusa, bet vejas papucia biggrin.gif zodziu pasiteisinima galima visada rast biggrin.gif ryt bandysiu dar ax.gif

Wyshnia,man superiniai tavo darbai siandien ir visados wub.gif Kur isklotine fotografavimo? biggrin.gif su kokia lense cia fotografavai?
Tos miesto nuotraukos,labai patiko,ypac paskutine wub.gif
Californiagirl,perziurejau,tavo darba praeitos savaites,nu saunuole,negaliu nieko pridut drinks_cheers.gif
As siandien tulpes fotografavau rolleyes.gif bet net netersiu eterio su jom,man jos neptinka,tai jums is vis i akis nekris unsure.gif
Bilekas,sveikas sugryzes drinks_cheers.gif parodyk ka nors is keliones,nes tikiu kad kazka fotografavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 03 31, 21:58)
Wyshnia,man superiniai tavo darbai siandien ir visados wub.gif Kur isklotine fotografavimo? biggrin.gif su kokia lense cia fotografavai?

eik jau eik user posted image
isklotine -
Shutter Speed: 1/6400 sec
Exposure Program: Manual
Aperture Value: f/2.8
ISO Speed Ratings: 400
Focal Length: 100.0 mm
Lens: EF100 f/2.8 USM
Metering Mode: Spot

...tik kodel as ISO nepatikrinau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 kovo 2007 - 23:10
Wyshnia,taip ir galvojau kad su 100 macro bigsmile.gif wub.gif man kaip grazu wub.gif
Atsakyti