Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 14, 19:39)
Ar neklysti tiktai g.gif  Islaikymas turi buti daug trumpesnis kiek as suprantu...1/300 ar net trumpiau g.gif

nu kad ne mastau.gif mes per kursus fotkinom automobili, tai turejo but islaikymas 1 arba 1/15 4u.gif tai manau turetu but panasu ir fotkinant supantis vaika, beganti suni g.gif O gal klystu g.gif reik paciai pabandyt turbut koki kaimyno suni nufotkint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 14, 18:43)
nu kad ne mastau.gif mes per kursus fotkinom automobili, tai turejo but islaikymas 1 arba 1/15 4u.gif tai manau turetu but panasu ir fotkinant supantis vaika, beganti suni g.gif  O gal klystu g.gif reik paciai pabandyt turbut koki kaimyno suni nufotkint tongue.gif

Netgi paziurejau safo fotiko manual...Tai raso
"To blure a runningg child or animal giving impresion of fast movement:
Use a medium shutter speed such as 1/60 sec. to 1/250 sec. Folloow the moving subject through the viewfinder and press shuter button to take picture."
Ir as matyt kazkiek neteisingai parasiau...bet tavuoju budu 1 ar 1/15 tikrai nesigautu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 14, 19:52)
Netgi paziurejau safo fotiko manual...Tai raso
"To blure a runningg child or animal giving impresion of fast movement:
Use a medium shutter speed such as 1/60 sec. to 1/250 sec. Folloow the moving subject through the viewfinder and press shuter button to take picture."
Ir as matyt kazkiek neteisingai parasiau...bet tavuoju budu 1 ar 1/15 tikrai nesigautu schmoll.gif

pabandysiu suni, ar dar ka ir pamatysi kad gaunasi, nes masina man labai sauniai isejo su 1\15 islaikymu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 14 balandžio 2007 - 19:09
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 14, 19:08)
pabandysiu suni, ar dar ka ir pamatysi kad gaunasi, nes masina man labai sauniai isejo su 1\15 islaikymu wub.gif

Niu idomu rolleyes.gif Nes paprastai su tokiu ilgu islaikymu labai sunkiai gaunasi neissiliejes kadras g.gif
Gal klystu, gal ir imanoma... g.gif Ar turi ta nuotrauka? Galetum parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 14, 10:13)

Turi-tai ir duok. Mums tavo vabzdziai patinka.

Skaityti garsiai, kaip skanduote: Norim muses, norimmusesnorimmuses!!!!

gerai jau, bet musės tai schmoll.gif
ax.gif paskutiniai, nes, kas per daug - nesveika biggrin.gif ............ir eisiu mokintis photo.gif
"portretas" biggrin.gif
user posted image
... na, ir dar vieną iš drugelio pozų parodau blush2.gif , aš jį čia centre taip jau įkliopinau, tipo akcentavau ir kitus žiedus...gal ir netaip padariau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 14, 20:12)
Niu idomu rolleyes.gif  Nes paprastai su tokiu ilgu islaikymu labai sunkiai gaunasi neissiliejes kadras g.gif 
Gal klystu, gal ir imanoma... g.gif Ar turi ta nuotrauka? Galetum parodyti blush2.gif

mes nuo statyvu fotkinom, dabar ieskau kur idejus esu as ja, nes nuotrauku daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
g.gif cia su tuo islaikymu ir mane sudominot g.gif

Stebukle, tu turi galvoj, kad viskas stovetu, o masina susiliejus butu? tada tavo islaikyma suprantu...
bet californiagirl manau suprato, kad viskas susilieja, o tik judantis objektas ryskus, tai tada islaikymo daug trumpesnio reikia g.gif

nu bet lauksim tavo nuotraukos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 14 balandžio 2007 - 19:27
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 14, 19:26)
bet californiagirl manau suprato, kad viskas susilieja, o tik judantis objektas ryskus, tai tada islaikymo daug trumpesnio reikia g.gif

Va as taip suprantu mirksiukas.gif , todel idomu kaip tai imanoma su ilgu islaikymu g.gif
Atsakyti
VilmKa- bigsmile.gif o jau nuotrauku grazumas... wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane islaikymo neina reguliuoti rankiniu budu schmoll.gif Tai vadinasi tenkinsiuos tuo ka turiu laikinai 4u.gif
Aciu merginos uz komentarus 4u.gif
Vilmka, tu tikrai saunias nuotraukas padarei thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Nors man labai toli dar iki jūsų pasiekimų, bet bandau ir giriuois pirmais žingsniukais. Čia žaidžiau su spalvomis, kiek pašarpinau. fotografuota automatiniu režimu.

user posted image
Atsakyti
VilmKa, prasiau muses, davei boruze lotuliukas.gif . Boruzes portretas malonus akims. Ir spalvos jaukios ir boruze ten,kur norisi kad ji butu, zodziu liux.
Drugelis man per sauletas ir per margoje vietoveje. Zvilgsnis neapsistoja,o gausybe sauletu spalvu vargina.
Enija, matau, kad su drieziuku tikrai daug zaidei. Neuzsizaidei ax.gif ? Idomu, kaip jis atrode pries zaidima mirksiukas.gif.Ir dar. Ar nuotrauka neturetu but horizontali?
Stebukliukes laistytuvas pasiklysta neaiskioje raizgalyneje ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 15 balandžio 2007 - 08:52