Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

4u.gif

user posted image
Atsakyti
Vilmka,wow wow WOW!! bigsmile.gif bigsmile.gif Ir ka gi mums dar pateiksi?labai labai grazi Baruze.Suniamniuojau pirmu rozu,kaip skaniai ziuris nuotraukytes.[Ypac dabar,kai svaigstu del geltonos spalvos wink.gif ] ......turiu dar viena favorita! isduok,kuo potograpuoji tokius 'skanumynus' ryskius?beja laukiu ir parametru-razmierku mirksiukas.gif

Dzineru tavoji,kaip visada wub.gif pats graziausias augintinis 4u.gif .Beja inmesk savo antraji augintini !!
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 14, 05:27)
Vilmka,wow wow WOW!! bigsmile.gif  bigsmile.gif Ir ka gi mums dar pateiksi?labai labai grazi Baruze.Suniamniuojau pirmu rozu,kaip skaniai ziuris nuotraukytes.[Ypac dabar,kai svaigstu del geltonos spalvos wink.gif ]  ......turiu  dar viena favorita! isduok,kuo potograpuoji tokius 'skanumynus' ryskius?beja laukiu ir parametru-razmierku  mirksiukas.gif

aciuks.gif
...dar turiu musę biggrin.gif ant tų pačių gėlių, bet jau gal neteiksiu lotuliukas.gif

Fotografuoju su Canon DIGITAL IXUS 60, išvis aš jį nuo vasario mėn. pradėjau imt į rankas ax.gif , photo.gif ant macro , kiek supratau pasisekė blush2.gif , .... doh.gif visa kita nesigauna, nežinau kokį rėžimą kada geriau rinktis ir matomai rankos per daug dreba unsure.gif
...dėl razmierkų - pasižiūrėjau suvestinę, tai bičių F5.6, boružės jau F2.8 , net nežinau kodėl taip gaunasi, o ką daugiau reikėtų parašyt net nežinau, matot kokia tūndra esu blush2.gif ..........aaaiiij , dar spustelėjau ant lengvai pacharpinti ax.gif

liepų takas labai faina nuotrauka, reiks ir man ištraukt vaikam supynes, jau šilčiau...
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 14, 03:05)

labai faina nuotrauka thumbup.gif pabandyk su judesiu nufotkint is vis turetu gautis nepakartojama nuotraukyte wub.gif

VilmKa- sublizgejai tu cia bigsmile.gif
Atsakyti
Liep.T skraidancios mergytes (jaaazau, tikiuosi,kad dabar neklystu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) fotke labai grazi 4u.gif . Tik, kaip "skraidancios" - statiska, todel Stebukliukes patarimas del pabandymo su judesiu, manau, labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Pamachiau boruzhe ir netekau amo wub.gif wub.gif wub.gif lblblb grazhiai pateikta. thumbup.gif

Liepu tako grazhuolytes mergytes foto man kiek per tamsi. Pabandyk su PS pareguliuoti shviesuma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 17:27)

1.Pirmas klausimas iskart kilo...
2.Is kur tas kedes prie juros atsitempti gavai? g.gif  lotuliukas.gif
3. Idomi foto thumbup.gif
4.Horizonta irgi gali su PS patiesinti, tik kad ryskumas tada nuotraukos dingsta... unsure.gif

1. Jau gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
2. Ne jura. Ezeriuks . Kedes psiaudo zvejai is sodybos atsinese, kad kojytes neskaudetu besibovyyyjant lotuliukas.gif . Cia, praktiskai, veiksmas sodybos kieme ax.gif
3. ACIU
4.Turiu kita. Be horizonto . Nzn, bet man vertikalioji kazkokia grakstesne.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 14, 09:32)
aciuks.gif
...dar turiu musę biggrin.gif ant tų pačių gėlių, bet jau gal neteiksiu lotuliukas.gif

Turi-tai ir duok. Mums tavo vabzdziai patinka.

Skaityti garsiai, kaip skanduote: Norim muses, norimmusesnorimmuses!!!!
Atsakyti
Paziurejus i kedzhiu foto, man irgi vertikali labiau patiko. Ideja liuks thumbup.gif tachiau kazhko dar truksta. Valandai medalis first.gif uzh tai, kad ryzhosi i ledini vandeni bristi biggrin.gif
Atsakyti
VilmKa , visi tave isgyre, boruze ir man patinka, bet si karta turiu prie ko prikibti - nereciau, kad WB (baltos spalvos balansas) butu pakoreguotas g.gif
Atsakyti
mergaites portretas
F/4.5 Exposure Time: 0.0062 sec. 1/160
user posted image

pataisiau akis, pasharpinau, pastumdzhiau lygius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 14 balandžio 2007 - 09:55
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 14, 09:50)
mergaites portretas
F/4.5  Exposure Time: 0.0062 sec. 1/160
user posted image

verysad.gif nesimato....
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 06:34)
gal nebusiu labai ikyri, paprasydama zinanciu paaiskinti. Aciu.

gal kartais bus naudingos ir šitos temos bigsmile.gif

Pamokėlės su PS

Kaip nuimti raudonas akis?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 14 balandžio 2007 - 10:11