Vilmka,wow wow WOW!! Ir ka gi mums dar pateiksi?labai labai grazi Baruze.Suniamniuojau pirmu rozu,kaip skaniai ziuris nuotraukytes.[Ypac dabar,kai svaigstu del geltonos spalvos ] ......turiu dar viena favorita! isduok,kuo potograpuoji tokius 'skanumynus' ryskius?beja laukiu ir parametru-razmierku
Dzineru tavoji,kaip visada pats graziausias augintinis .Beja inmesk savo antraji augintini !!
Dzineru tavoji,kaip visada pats graziausias augintinis .Beja inmesk savo antraji augintini !!
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 14, 05:27)
Vilmka,wow wow WOW!! Ir ka gi mums dar pateiksi?labai labai grazi Baruze.Suniamniuojau pirmu rozu,kaip skaniai ziuris nuotraukytes.[Ypac dabar,kai svaigstu del geltonos spalvos ] ......turiu dar viena favorita! isduok,kuo potograpuoji tokius 'skanumynus' ryskius?beja laukiu ir parametru-razmierku
...dar turiu musę ant tų pačių gėlių, bet jau gal neteiksiu
Fotografuoju su Canon DIGITAL IXUS 60, išvis aš jį nuo vasario mėn. pradėjau imt į rankas , ant macro , kiek supratau pasisekė , .... visa kita nesigauna, nežinau kokį rėžimą kada geriau rinktis ir matomai rankos per daug dreba
...dėl razmierkų - pasižiūrėjau suvestinę, tai bičių F5.6, boružės jau F2.8 , net nežinau kodėl taip gaunasi, o ką daugiau reikėtų parašyt net nežinau, matot kokia tūndra esu ..........aaaiiij , dar spustelėjau ant lengvai pacharpinti
liepų takas labai faina nuotrauka, reiks ir man ištraukt vaikam supynes, jau šilčiau...
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 14, 03:05)
labai faina nuotrauka pabandyk su judesiu nufotkint is vis turetu gautis nepakartojama nuotraukyte
VilmKa- sublizgejai tu cia
Liep.T skraidancios mergytes (jaaazau, tikiuosi,kad dabar neklystu ) fotke labai grazi . Tik, kaip "skraidancios" - statiska, todel Stebukliukes patarimas del pabandymo su judesiu, manau, labai geras
Pamachiau boruzhe ir netekau amo lblblb grazhiai pateikta.
Liepu tako grazhuolytes mergytes foto man kiek per tamsi. Pabandyk su PS pareguliuoti shviesuma
Liepu tako grazhuolytes mergytes foto man kiek per tamsi. Pabandyk su PS pareguliuoti shviesuma
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 17:27)
1.Pirmas klausimas iskart kilo...
2.Is kur tas kedes prie juros atsitempti gavai?
3. Idomi foto
4.Horizonta irgi gali su PS patiesinti, tik kad ryskumas tada nuotraukos dingsta...
1. Jau gerai
2. Ne jura. Ezeriuks . Kedes psiaudo zvejai is sodybos atsinese, kad kojytes neskaudetu besibovyyyjant . Cia, praktiskai, veiksmas sodybos kieme
3. ACIU
4.Turiu kita. Be horizonto . Nzn, bet man vertikalioji kazkokia grakstesne.
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 14, 09:32)
...dar turiu musę ant tų pačių gėlių, bet jau gal neteiksiu
Turi-tai ir duok. Mums tavo vabzdziai patinka.
Skaityti garsiai, kaip skanduote: Norim muses, norimmusesnorimmuses!!!!
Paziurejus i kedzhiu foto, man irgi vertikali labiau patiko. Ideja liuks tachiau kazhko dar truksta. Valandai medalis uzh tai, kad ryzhosi i ledini vandeni bristi
VilmKa , visi tave isgyre, boruze ir man patinka, bet si karta turiu prie ko prikibti - nereciau, kad WB (baltos spalvos balansas) butu pakoreguotas
mergaites portretas
F/4.5 Exposure Time: 0.0062 sec. 1/160
pataisiau akis, pasharpinau, pastumdzhiau lygius
F/4.5 Exposure Time: 0.0062 sec. 1/160
pataisiau akis, pasharpinau, pastumdzhiau lygius
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 14, 09:50)
nesimato....
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 06:34)
gal nebusiu labai ikyri, paprasydama zinanciu paaiskinti. Aciu.
gal kartais bus naudingos ir šitos temos
Pamokėlės su PS
Kaip nuimti raudonas akis?