Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal labai neįkyrėsiu ax.gif , dar ir šiandien "užsikabliavau" photo.gif
reikia pasimaitint...
user posted image
...kaip skanu, net delniukais trinu.
user posted image
Jūsų nuotraukų komentuot net nedrįstu blush2.gif ...vienos labiau krenta į akį, kitos netaip, ...vienu žodžiu - jūs man autoritetai 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka reikia pasimaitinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 04 13, 12:55)
Fotografuoju savo malonumui, nes negaliu nefotografuoti. Ir kuo daugiau spragsiu, tuo daugiau klausimų kyla  biggrin.gif

labas.labai smagu,kad prisijungei.ce visi spragsintys mirksiukas.gif prasom pasirodyt dazniau.sios savaites temai prasom ymest gyvuna smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 15:27)
Ir dar vis noriu pasakyti...Baisiai veza Zuvialios komentarai thumbup.gif  Nu jau kaip isdesto biggrin.gif  Is kokio krasto zuvialia kilusi? blush2.gif  Patinka tavo stilius thumbup.gif

laugh.gif siulyciau klaust,'a nuo kuokio kaima esi?' hihihi.gif Jei rimtai,tai as maisalyne raizgalyne Lietuvos.Net neverta gilintis,nes kaip tu sakai"baisiai veza",tai paskum gali ir isvezt besigilinant hihihi.gif

prisizviegiau is jusu sunaiciu su dukrytem hihihi.gif

Labai neblogai man ziuris tos kedes thumbup.gif: nelabai nusimanau apie horizontus,ale man jie ir nelabai kliuna irnesakyk.gif prasom placiau,kas ce su tais gorizontais turi but?kur ten kreivuma?mazum cia akys kreivos hihihi.gif

Niu tai bite majka,nebelabai turbut sia savaite sulauksiu as savojo fuotiko tai inmesk ta manaji "didinguoli cikcirika",kad paskum nebuciau neatlikus namu darbu laugh.gif

user posted image

Vilmka!O jau grozis....labai labai...pirmoji bitutes foto graziau ziurisi del tiesesnes gelytes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 balandžio 2007 - 19:09
VilmKa - pirmoji lb faina ir remas nieko visai thumbup.gif
Atsakyti
Vilmka, saunuole, grazios foto su bitute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 13, 20:18)
VilmKa - pirmoji lb faina ir remas nieko visai thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 13 balandžio 2007 - 20:01
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 13, 20:07)

Vilmka!O jau grozis....labai labai...pirmoji bitutes foto graziau ziurisi del tiesesnes gelytes.  4u.gif

aciuks.gif , o tai būčiau ir nesupratusi, kodėl pirmoji labiau...
4u.gif labai ačiū visoms už pagyras blush2.gif

ax.gif dar bandžiau fotografuot boružėlę, doh.gif bet jau ji taip nedėkingai ropinėjo, vis slėpėsi po žiedlapiais biggrin.gif ... va taip apkarpiau, nes man pasirodė labai jau didelis žiedas prieš gynūną g.gif
user posted image
Atsakyti
Ogo kokia boruze, man ji netgi uz bitutes labiau patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 13, 19:54)

reikia pasimaitint...
user posted image

Vaje. Taip rysku , kad net anatomiska. Geltona ir labai vabzdiska. Geles net pati atsikast noriu. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 13, 19:19)
Valanda, labai  man patinka Traku pilies foto wub.gif 

Aciu. Labai miela skaityt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo 4u.gif

MB zvejys ir kai jis vienas zvejoja turi problemu su paveikslavimu. Susiranda kelma fotikui padeti, atitaiko puikiai y kadra viska per tas 10s. Bet nuotraukose nera gerai sufokusuojama. Kaip reikia paveiksluoti???
Atsakyti
Laukiu patarimu ir kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 13, 20:13)

Labai grazu wub.gif Net nerandu prie ko prikibti g.gif biggrin.gif
Bitutes irgi gerai gavosi thumbup.gif Saunuole 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 04 13, 23:49)
Sveiki, reikia patarimo 4u.gif

MB zvejys ir kai jis vienas zvejoja turi problemu su paveikslavimu. Susiranda kelma fotikui padeti, atitaiko puikiai y kadra viska per tas 10s. Bet nuotraukose nera gerai sufokusuojama. Kaip reikia paveiksluoti???

Net nezinau ka patarti... g.gif Jei fotikas nesujuda, turetu buti rysku...o ka fotkina, gamtovaizdzius??
Gal kas patars g.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 14, 00:45)
Laukiu patarimu ir kritikos 4u.gif

user posted image

Dzineru, nieko nematau unsure.gif Gal is naujo pabandyk ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti