Gal labai neįkyrėsiu , dar ir šiandien "užsikabliavau"
reikia pasimaitint...
...kaip skanu, net delniukais trinu.
Jūsų nuotraukų komentuot net nedrįstu ...vienos labiau krenta į akį, kitos netaip, ...vienu žodžiu - jūs man autoritetai
man labai patinka reikia pasimaitinti
QUOTE(Starburst @ 2007 04 13, 12:55)
Fotografuoju savo malonumui, nes negaliu nefotografuoti. Ir kuo daugiau spragsiu, tuo daugiau klausimų kyla
labas.labai smagu,kad prisijungei.ce visi spragsintys prasom pasirodyt dazniau.sios savaites temai prasom ymest gyvuna
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 15:27)
Ir dar vis noriu pasakyti...Baisiai veza Zuvialios komentarai Nu jau kaip isdesto Is kokio krasto zuvialia kilusi? Patinka tavo stilius
siulyciau klaust,'a nuo kuokio kaima esi?' Jei rimtai,tai as maisalyne raizgalyne Lietuvos.Net neverta gilintis,nes kaip tu sakai"baisiai veza",tai paskum gali ir isvezt besigilinant
prisizviegiau is jusu sunaiciu su dukrytem
Labai neblogai man ziuris tos kedes : nelabai nusimanau apie horizontus,ale man jie ir nelabai kliuna prasom placiau,kas ce su tais gorizontais turi but?kur ten kreivuma?mazum cia akys kreivos
Niu tai bite majka,nebelabai turbut sia savaite sulauksiu as savojo fuotiko tai inmesk ta manaji "didinguoli cikcirika",kad paskum nebuciau neatlikus namu darbu
Vilmka!O jau grozis....labai labai...pirmoji bitutes foto graziau ziurisi del tiesesnes gelytes.
VilmKa - pirmoji lb faina ir remas nieko visai
Vilmka, saunuole, grazios foto su bitute
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 13, 20:18)
VilmKa - pirmoji lb faina ir remas nieko visai
grazu
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 13, 20:07)
Vilmka!O jau grozis....labai labai...pirmoji bitutes foto graziau ziurisi del tiesesnes gelytes.
, o tai būčiau ir nesupratusi, kodėl pirmoji labiau...
labai ačiū visoms už pagyras
dar bandžiau fotografuot boružėlę, bet jau ji taip nedėkingai ropinėjo, vis slėpėsi po žiedlapiais ... va taip apkarpiau, nes man pasirodė labai jau didelis žiedas prieš gynūną
Ogo kokia boruze, man ji netgi uz bitutes labiau patinka
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 13, 19:54)
reikia pasimaitint...
Papildyta:
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 13, 19:19)
Valanda, labai man patinka Traku pilies foto
Aciu. Labai miela skaityt
Sveiki, reikia patarimo
MB zvejys ir kai jis vienas zvejoja turi problemu su paveikslavimu. Susiranda kelma fotikui padeti, atitaiko puikiai y kadra viska per tas 10s. Bet nuotraukose nera gerai sufokusuojama. Kaip reikia paveiksluoti???
MB zvejys ir kai jis vienas zvejoja turi problemu su paveikslavimu. Susiranda kelma fotikui padeti, atitaiko puikiai y kadra viska per tas 10s. Bet nuotraukose nera gerai sufokusuojama. Kaip reikia paveiksluoti???
Laukiu patarimu ir kritikos
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 13, 20:13)
Labai grazu Net nerandu prie ko prikibti
Bitutes irgi gerai gavosi Saunuole
QUOTE(Tosk @ 2007 04 13, 23:49)
Sveiki, reikia patarimo
Net nezinau ka patarti... Jei fotikas nesujuda, turetu buti rysku...o ka fotkina, gamtovaizdzius??
Gal kas patars
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 14, 00:45)
Dzineru, nieko nematau Gal is naujo pabandyk ikelti