Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
Fotografuoju savo malonumui, nes negaliu nefotografuoti. Ir kuo daugiau spragsiu, tuo daugiau klausimų kyla biggrin.gif Artėjant vasarai, kai Lietuvoje tiek daug "saulėtų dienų" hihihi.gif nu ale vistiek būna... domina, kaip jūs darote, kad kadras nebūtų "iškepęs"? Ir kokią reikšmę turi naudojama blykstė saulėtą dieną? "Metodom naučnovo tyka" bandyta, norėtųsi profesionalaus komentaro ax.gif Jei galima - išduokit žuvingasias vietas smile.gif gal yra plačiąjame internete kur pasiskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 13, 09:27)
Nezinau kaip su PS8 versija, bet su PS9 viskas labai paprasta. Susirandi "Red eye removal" (prie healing zenkliuko paspaudus ir truputi palaikius atsiranda). Uzvedi kryziuka ant raudonu akiu. Paspaudi. Sutvarkyta. Siaip labai normaliai sutvarko. Dar nemaciau, kad kuri kita programa sutvarkytu geriau.

Nuosirdziai Tau dekoju!!!!
Aciu uz pastabeles del traku pilies. Emiau fragmenta, nes patiko auksciu seka- nuo boksto iki pusaites. Be to Trakai visame grazume-labai jau dazna ir nuobodu. Nemeluosiu- ta kart nufotkinau ir visa pili tradicineje vietoje blush2.gif .
Sakos isvengt niekaip negalejau, buttu reikeje lipt i vandeni ir bristi per meldus lotuliukas.gif . Ji man nekliuvo, bet kai pasaket, tikrai apkrauna erdve. Iskirpti pradedanciam isikirtineti i PS zmogystai-metu uzduotis doh.gif
Atsakyti
Dar viena. Sioje man kliuna toliau matomas horizinta. Ir del to, kad jis yra ir del to, kad jis kreivas doh.gif Bet nukirpus, nuotrauka gaunasi sustumta. Kazkaip labai issiderina erdves.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 04 12, 21:13)
SONY DSC-H5 , 45mm , F/3.5 , 1/100sek. , ISO-125 '' namai''

Labai visko daug. Nezinau, kur ziuret 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 balandžio 2007 - 14:55
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 07:34)

O kritikai meti nuotraukyte. man paciai kliuna horizonto linija per pati nuotraukos viduri.

user posted image

Fotografuojant atsispindinti vaizda horizontas ir turi eiti per viduri. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 12, 23:09)
"Skruzdelyte"

Skruzdelyte. Matau. Skruzdelyte ir tiek.Nu, cia noriu pasakyt, kad nelabai idomi. Kaip ir suniukas. Yra, bet nekabina ax.gif

Tik nemuskit manes lotuliukas.gif ir , kai as busiou nuobodi-sakykit:geda2: . BUTINAI SAKYKIT:4u: 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 12, 13:41)
Nu va, turiu ir as tikra gyvuna lotuliukas.gif
"Isdziuvusi lietuviska vora" smile.gif

Kazkada , kai sitan skyrelin mestelejau savo vora, gavau komentara panasu i "aha. Gerai. matom, kad voras". Buvau labai laiminga, kad stuktelejimas padejo ne tik gilintisi parametrus, bet ir kiekvienoje nuotraukoje ieskoti intrigos. Kuo ji bus idomi ne tik man 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ida66 @ 2007 04 13, 16:02)
Fotografuojant atsispindinti vaizda horizontas ir turi eiti per viduri.  thumbup.gif

Aciu. Sito nezinojau blush2.gif .

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 13:23)
labai faiinu nuotraukyciu pridejot. man labai graziaii skruzde kazkieno atrodo thumbup.gif:

Savaitgali nufotkinau tai, ka senai labai norejau blush2.gif
user posted image

Grazu thumbup.gif . Tik tas remelis virsuj per siauras. atrodo, kad kazkas su ranka priplojo smile.gif

O californiagirl dukreles foto-be priekaistu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 03, 19:57)

"Susimastymas..."
user posted image

Man sita grazi. Tokia ramybe. Moteriske labai issiskiria visame kitame pilkume. Tik , kad ji butu ne per centra, tai but dar geriau.Ir tas balandis... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 balandžio 2007 - 15:18
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 16:25)

Kazkada , kai sitan skyrelin mestelejau savo vora, gavau komentara panasu i "aha. Gerai. matom, kad voras". Buvau labai laiminga, kad stuktelejimas padejo ne tik gilintisi parametrus, bet ir kiekvienoje nuotraukoje ieskoti intrigos. Kuo ji bus idomi ne tik man 4u.gif

Grazu thumbup.gif . Tik tas remelis virsuj per siauras. atrodo, kad kazkas su ranka priplojo smile.gif

O californiagirl dukreles foto-be priekaistu thumbup.gif

4u.gif
4u.gif
lotuliukas.gif californiagirl DAR neturi dukreles, augina 3 vyrus azuolus rolleyes.gif
Atsakyti
Jaaaazau, atsiprasau. Kokia geda valandai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blink.gif

BET:
Nesvarbu kieno dukryte
Man patinka nuotraukyte lotuliukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 balandžio 2007 - 15:38
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 15:35)
Jaaaazau, atsiprasau. Kokia geda valandai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blink.gif

BET:
Nesvarbu kieno dukryte
Man patinka nuotraukyte lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Nu kokia cia geda biggrin.gif Daznai ji mergaite pavadina, ne tu pirma ir turbut ne paskutine lotuliukas.gif

Bet vistiek ji dukryte vadini lotuliukas.gif Ten mano fotke ir ten ne dukryte, o sunaitelis biggrin.gif (jeigu apie ta pacia nuotrauka kalbam g.gif )

Labukas, apsileidau nepafotkinu paskutinem dienom...su gyvunu nezinau kaip bus doh.gif Einu ziureti ko pridejot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 balandžio 2007 - 16:11
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 17:02)
Nu kokia cia geda biggrin.gif Daznai ji mergaite pavadina, ne tu pirma ir turbut ne paskutine lotuliukas.gif

Bet vistiek ji dukryte vadini lotuliukas.gif  Ten mano fotke ir ten ne dukryte, o sunaitelis biggrin.gif (jeigu apie ta pacia nuotrauka kalbam g.gif )

Labukas, apsileidau nepafotkinu paskitinem dienom...su gyvunu nezinau kaip bus doh.gif  Einu ziureti ko pridejot ax.gif

Nu dabar visiskais fiasko... doh.gif doh.gif

TRECIAS DUBLIS:
Tas berniokas nesvietisko grozio, kaip ir jo foto....

Nesvarbu , kad ne dukryte
Man patinka nuotraukyte 4u.gif lotuliukas.gif

p.s. pamaniau, kad fotkinai kazkieno kito mergyte. Paziuret is naujo net neverciau, nes mintis, jog ispejo del vaiko lyties, o ne del nuosavybes net nekilo. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 balandžio 2007 - 16:11
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 06:34)

Man patinka thumbup.gif , be ta saka gal tikrai eitu panaikinti g.gif

QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 14:59)

Pirmas klausimas iskart kilo...Is kur tas kedes prie juros atsitempti gavai? g.gif lotuliukas.gif Idomi foto thumbup.gif Horizonta irgi gali su PS patiesinti, tik kad ryskumas tada nuotraukos dingsta... unsure.gif

QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 16:06)
Nu dabar visiskais fiasko... doh.gif  doh.gif 

TRECIAS DUBLIS:
Tas berniokas nesvietisko grozio, kaip  ir jo foto....

Nesvarbu , kad ne dukryte
Man patinka nuotraukyte 4u.gif  lotuliukas.gif

Niu aciu aciu wub.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 12, 16:00)
ax.gif mano "menas", labai laukiu kritikos smile.gif
"Narcizo žiūrėjimas į saulę"
user posted image
doh.gif fotkinau pakišus fotiką po gėle, nieko nematydama.

VilmKa, faina nuotrauka thumbup.gif Patinka thumb_yello.gif

Ir dar vis noriu pasakyti...Baisiai veza Zuvialios komentarai thumbup.gif Nu jau kaip isdesto biggrin.gif Is kokio krasto zuvialia kilusi? blush2.gif Patinka tavo stilius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 04 13, 12:37)

Vilmka, man tavo narciziukas irgi patinka  4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 13, 17:27)
VilmKa, faina nuotrauka thumbup.gif  Patinka thumb_yello.gif

aciuks.gif ...gera girdėt, kad kažką gražesnio ir aš sugebėjau blush2.gif
Atsakyti
Valanda, labai man patinka Traku pilies foto wub.gif

Rimulka,aciu 4u.gif

Zuvialia thumbup.gif ( cia del apkarpytos foto biggrin.gif )
Atsakyti