nu jau Zuvialiuk, kai tu suskelsi Man biski per daug erdves kaireje puseje ir per mazai virsuje, nes tavo grazuolis paukstis i virsu ziuri Spalvos labai grazios O kuo fotografavai?
VVVV,isduok vyro varda
QUOTE(valanda @ 2007 04 12, 13:11)
Kaip nuimti raudonas akis su PS 8 versija. Su ankstesne viskas kazkaip labai paprasta buvo. Akies zenkliukas -spust ir pirmyn. O dabar....
gal nebusiu labai ikyri, paprasydama zinanciu paaiskinti. Aciu.
O kritikai meti nuotraukyte. man paciai kliuna horizonto linija per pati nuotraukos viduri.
QUOTE(valanda @ 2007 04 13, 07:34)
gal nebusiu labai ikyri, paprasydama zinanciu paaiskinti. Aciu.
O kritikai meti nuotraukyte. man paciai kliuna horizonto linija per pati nuotraukos viduri.
o man visai tas horizontas nekliūna, tik čia šaka netinka mano manymu... labai aprauna foto...
Kaip nuimti raudonas akis su PS 8 versija. Su ankstesne viskas kazkaip labai paprasta buvo. Akies zenkliukas -spust ir pirmyn. O dabar....
Nezinau kaip su PS8 versija, bet su PS9 viskas labai paprasta. Susirandi "Red eye removal" (prie healing zenkliuko paspaudus ir truputi palaikius atsiranda). Uzvedi kryziuka ant raudonu akiu. Paspaudi. Sutvarkyta. Siaip labai normaliai sutvarko. Dar nemaciau, kad kuri kita programa sutvarkytu geriau.
O is Traku pilies nuotraukoje man graziausiai ziurisi ta pusele kaireje puseje Saka be abejo maisosi. Kadangi labai graziai atspindys vandenyje matosi, per viduri einantis horizontas nelabai ir maiso. Gal kiek keistokai ziurisi, kad tik pilies fragmentas matosi o ne visa pilis. Labai grazios spalvos
zuvialia "cikcirikas" negerai sukomponuotas. Cia kaip suprantu jau viskas stipriai apkarpyta? Jei ne, tai apkarpyciau labiau cerpes, o virsuje daugiau vietos palikciau. Ir formata vertikalu pasirinkciau, kad ne tiek tuscio ploto butu.
Merginos skruzdelyte isplaukusi, o suniukas tik kaip asmeninio albumo nuotrauka- visiskai nekabina
Kadangi roolys turi aki ant kompoziciju, tai jo paklausiu kiek kitaip Toje fotografijoje "namai" kas svarbiausia? Tai kodel ta svarbiausia dalis taip paskesta visoje foto? Stai jums ir akcentas... Apkarpyk nuotrauka taip, kad tas namukas didesnis butu (neuzmirsk 1/3 taisykles) ir turetu zymiai idomiau ziuretis.
VilmKa narcizas man siaip sau. Ne visa gelyte ryski, per stiprus seseliai. O ir saule su spinduliais dirbtine atrodo.
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 12, 23:06)
Vilmka, grazi foto, as kazkaip pagalvojau tu cia PS padirbejai du sluoksnius sudejus, o pasirodo cia viena foto
ačiū, kad tik mokėčiau su PS
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 12, 23:59)
VilmKa, fainas naczizas labai graziai ziurisi tie saules spinduliai
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 13, 02:30)
Vilmka,labai liuks narciziukas!
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 12, 22:35)
Man ji
, net nemaniau, kad taip patiks
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 13, 09:27)
VilmKa narcizas man siaip sau. Ne visa gelyte ryski, per stiprus seseliai. O ir saule su spinduliais dirbtine atrodo.
............ kol kas man tik taip gaunasi , norėčiau ir aš žymiai gražesnę matyt
Papildyta:
zuvialia nuotaiką pakėlei
...ir aš savo "čikčiriką" parodau.......bus porelė
Jūs matau duomenis rašot, aš net nežinau, ką rašyt , pyškinu ir tiek ... apkirpau, uždėjau rėmelius
kodel mano voro niekas nesukomentuojat? Kiba tos "geras"
sveikuciai
Bite maja, kokie tavo kaciukai faini, tokie meilus, o gal pavasaris juos veikia
Bilekas:
Tai va, turiu ir as klausimeli... Ar PS galima cropinant nustatyti masteli (pvz 4:3, 3:2 ar 16:9)? Pats nesugebejau rasti, tai pakolkas cropinu su Microsoft photo editor- ten sis irankis labai patogus. O noretusi dirbti tik su viena programa.
cia turiomeny cm? tai pasirinkes 'crop tool' virsuj parasyk skaicius kokius nori, tada tau cropins butent tuo masteliu. gal as blogai supratau klausima
Bilekas:
Dar prisiminiau, kad nepasidalinau informacija del stikliuku prozektoriui. Grudintas ir nusmeliuotas stiklas tinka Tik kai pjausite, paprasykite, kad labai tiksliai matmenis ismatuotu, nes man 2mm platesni ispjove ir as turejau daug vargo, kol sugebejau ta grudinta stikla pritaikyti savo prozektoriaus remui.
Ir dar nepasigyriau, kad pagaliau Suomijoje radau 18% pilkos spalvos kortele. Zinoma, ~80Lt kaina labai ziauri uz 20x15cm plastiko gabaleli, bet kai Lietuvoje nesugebejau tokio daikto rasti, tai teko moketi tokia nesamone... Jei kas nors Lietuvoje aptiksite zymiai pigiau, duokite zinoti, nes mielai nusipirkciau dar viena tokia kortele.
ar isbandei lempas? kaip rezultatai, ar patenkintas? nes as vis dar fotkinu su originaliais, jei vertas tavo darbas rezultatu, tada as irgi vyra imciau uz ragu
Stebukle, tavo voras, tai brrr, kraupiai atrodo, nenoreciau tokio namie
Dzineru, kokia grazi tavo lialka
Vilmka, man tavo narciziukas irgi patinka
Roolys, man tao nuotraukoj 'namai' kazko truksta, nezinau i ka ziuret, nes namukas nelabai issiskiria is aplinkos
Mergina, koks fainas tavo taksiukas , tik nuotraukytese labai trukdo pasaliniai daiktai ir truputi truksta ryskumo
zuvialia, tavo cikcirikas, toks isdidus, galva iskeles, graziai pagautas kadras, tik jau minejo, kad kompozicija reiktu tvarkyt, geriau butu daugiau erdves virsuj, nei sonuose
valanda, tavo pilis labai grazi, ryskios spalvos, atspindziai vandenyje atrodo super, tik nepatingek su PS tas sakas nutrinti, bus atvirutine nuotrauka
tai tiek, nu ir pripliurpiau
Bite maja, kokie tavo kaciukai faini, tokie meilus, o gal pavasaris juos veikia
Bilekas:
Tai va, turiu ir as klausimeli... Ar PS galima cropinant nustatyti masteli (pvz 4:3, 3:2 ar 16:9)? Pats nesugebejau rasti, tai pakolkas cropinu su Microsoft photo editor- ten sis irankis labai patogus. O noretusi dirbti tik su viena programa.
cia turiomeny cm? tai pasirinkes 'crop tool' virsuj parasyk skaicius kokius nori, tada tau cropins butent tuo masteliu. gal as blogai supratau klausima
Bilekas:
Dar prisiminiau, kad nepasidalinau informacija del stikliuku prozektoriui. Grudintas ir nusmeliuotas stiklas tinka Tik kai pjausite, paprasykite, kad labai tiksliai matmenis ismatuotu, nes man 2mm platesni ispjove ir as turejau daug vargo, kol sugebejau ta grudinta stikla pritaikyti savo prozektoriaus remui.
Ir dar nepasigyriau, kad pagaliau Suomijoje radau 18% pilkos spalvos kortele. Zinoma, ~80Lt kaina labai ziauri uz 20x15cm plastiko gabaleli, bet kai Lietuvoje nesugebejau tokio daikto rasti, tai teko moketi tokia nesamone... Jei kas nors Lietuvoje aptiksite zymiai pigiau, duokite zinoti, nes mielai nusipirkciau dar viena tokia kortele.
ar isbandei lempas? kaip rezultatai, ar patenkintas? nes as vis dar fotkinu su originaliais, jei vertas tavo darbas rezultatu, tada as irgi vyra imciau uz ragu
Stebukle, tavo voras, tai brrr, kraupiai atrodo, nenoreciau tokio namie
Dzineru, kokia grazi tavo lialka
Vilmka, man tavo narciziukas irgi patinka
Roolys, man tao nuotraukoj 'namai' kazko truksta, nezinau i ka ziuret, nes namukas nelabai issiskiria is aplinkos
Mergina, koks fainas tavo taksiukas , tik nuotraukytese labai trukdo pasaliniai daiktai ir truputi truksta ryskumo
zuvialia, tavo cikcirikas, toks isdidus, galva iskeles, graziai pagautas kadras, tik jau minejo, kad kompozicija reiktu tvarkyt, geriau butu daugiau erdves virsuj, nei sonuose
valanda, tavo pilis labai grazi, ryskios spalvos, atspindziai vandenyje atrodo super, tik nepatingek su PS tas sakas nutrinti, bus atvirutine nuotrauka
tai tiek, nu ir pripliurpiau
Stebukle, koks avataras
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 13, 13:02)
Stebukle, koks avataras
vaikui valgyt neduodu, tai matai, toks kudutis tik pirstukus grauzia
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 13, 02:58)
nu jau Zuvialiuk, kai tu suskelsi Man biski per daug erdves kaireje puseje ir per mazai virsuje, nes tavo grazuolis paukstis i virsu ziuri Spalvos labai grazios O kuo fotografavai?
Sony aparaciuku potkijau.Ale unt greicio pykst pokst,tai man spalvos labai nekokios,bo kaitri saule buvo priesais jy...
Sakai ziuri y virsu,tai ir judejimas taip iseina ,kad y virsu? brac,net nebuc sugalvojus,bo ziuriu tai y kur kojos juda,arba snapas y kuria puse vot ir palikau erdves daugiau y snapo judejimo puse
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 13, 07:27)
zuvialia "cikcirikas" negerai sukomponuotas. Cia kaip suprantu jau viskas stipriai apkarpyta? Jei ne, tai apkarpyciau labiau cerpes, o virsuje daugiau vietos palikciau. Ir formata vertikalu pasirinkciau, kad ne tiek tuscio ploto butu.
Nu zinok karpiau karpiau,kaip saket.Ale,kad bajsei nuobodziai gavos.Beveik be cerpiu tik su dangum.O ir pacio didybe dingo..Jauciu,kad tas PLOTIS jam ta didybe dave o istempus y virsu anas toks eilinis spingalietas pasidare.Jums nia?
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 13, 10:22)
kodel mano voro niekas nesukomentuojat? Kiba tos "geras"
uzmaciau,kad pats voras nibluogas.sakyciau grazuooolis.ir kaip ir manasis cikcirikas,taip tavasis toks didyngas.[gal kiek per kudas didinguoliui,ale vistiek..]ale bisky tamsokoka...
QUOTE(rimulka @ 2007 04 13, 10:37)
o dabar ne spingalietas tau?y ilgi?
Aciu uz nuomonius.
Vilmka,tavo toks pats cikciriokas!!bet ryskumo truksta,kaip ir manajam..apkarpei irgi stipriai?
valanda,del pilies.Man spalvos labai grazios.Noriu y Lietuva!
Papildyta:
ce seip.Dar viena paukstuka uzmaciau unt palanges issidrebusi tik ne toki didynga
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 13, 13:48)
Vilmka,tavo toks pats cikciriokas!!bet ryskumo truksta,kaip ir manajam..apkarpei irgi stipriai?
apkarpiau... , čia ryškumas geriausias, koks išėjo, kituose kadruose išvis pukštuko neina įžiūrėt
Papildyta:
ce seip.Dar viena paukstuka uzmaciau unt palanges issidrebusi tik ne toki didynga
apkarpiau... , čia ryškumas geriausias, koks išėjo, kituose kadruose išvis pukštuko neina įžiūrėt
Papildyta:
tavo komentarai
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 13, 13:48)
Nu zinok karpiau karpiau,kaip saket.Ale,kad bajsei nuobodziai gavos.Beveik be cerpiu tik su dangum.O ir pacio didybe dingo..Jauciu,kad tas PLOTIS jam ta didybe dave o istempus y virsu anas toks eilinis spingalietas pasidare.Jums nia?
ta antroji nuotrauka čiki. labai gerai apkarpei ir visai nenuobodžiai išėjo.