QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 12, 03:58)
Zuvialiuk,aciu man patinka kaip patvarkei aplinka Ir pakudinai mano panele
ale pamaciau pati,tik jau inmetus foruman,ale sakau,gal praslysiu nepastebeta nu pakudinau pakudinau... kazkaip foto sutraukiau..
A,kodel tu patapai'Liepu takas?'jei leisite jus man Dzineru.. vistik jau antri metai eina..kitejp vadint nebesgaus..
QUOTE(lialka @ 2007 04 12, 10:27)
Labai dekoju uz PIRMAJA nuomone ir patarimus sioje temoje. Nors viena sio skyrelio nare nepraignoravo
O kur nemiegantis vaikas ar geles irgi truksta ryskumo? Kazkaip nepastebiu...
As irgi truputi patvarkau su ACDsee. Bet apie tai, ka parasei nezinojau. Aciu labai uz vertinga patarima. Bandysiu. Reiks nusikopijuot i savo uzrasus. Taip pat nesupratau kaip naudotis magic wind toje ACDsee. Ir neradau kuo imanoma panaikinti trukumus (spuogelius, demeles)? Nebent rankiniu budu-po pixeli.Bet juk nenaturaliai iseina. Gal tu zinai?
O kur nemiegantis vaikas ar geles irgi truksta ryskumo? Kazkaip nepastebiu...
As irgi truputi patvarkau su ACDsee. Bet apie tai, ka parasei nezinojau. Aciu labai uz vertinga patarima. Bandysiu. Reiks nusikopijuot i savo uzrasus. Taip pat nesupratau kaip naudotis magic wind toje ACDsee. Ir neradau kuo imanoma panaikinti trukumus (spuogelius, demeles)? Nebent rankiniu budu-po pixeli.Bet juk nenaturaliai iseina. Gal tu zinai?
na tulpes ziede matosi pablurimas..nelabai nusimanau reikaluose situose..bet ryskumo tikrai nera..O vaikiuko fotkese labai kliuna data ir pati pazek,net ir apkarpytoj fotkej nukirpta data kabinasi...o seip apkarpyciau siektiek ydomesniu kampu.Ir seip daugoka detaliu..spintele..kilimas,tamsus fonas...na noretusi kad pvz vaikiukas butu pirmam plane,o visa kita butu issilieje,arba nublanke.cia jau kiek man zinoma reikia su diafragma zaist..
spuogelius as,kaip kitaip panaikint nesuradau tiktaip,kaip einu y Photo Repair,ten virsuje toki stumduka issididinu foto iki pixeliu,pasizymiu ant taskelio Heal,ir darau ta pati,ka su Clonu,spaudziu ant lygios odos su desiniu ir ant spuogelio su kairiu..Tiesa,pries tai dar nusistatau Width zymimo ploto apimti.Prastas turbut budas,ale,kolkas yra,kaip yra.Turbut taip ir rasei,kad darai?prasta as aiskintoja,ale nerandu,kas man paciai paaiskintu aiskiau..