Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bite maja!!kacioku groooozis!! thumbup.gif: mano svajoniu kaciokai...nerealus...

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 12, 03:58)
Zuvialiuk,aciu man patinka kaip patvarkei aplinka  thumbup.gif Ir pakudinai mano panele lotuliukas.gif  4u.gif 

ale pamaciau pati,tik jau inmetus foruman,ale sakau,gal praslysiu nepastebeta hihihi.gif nu pakudinau pakudinau... blush2.gif kazkaip foto sutraukiau.. g.gif

A,kodel tu patapai'Liepu takas?'jei leisite jus man Dzineru.. blush2.gif vistik jau antri metai eina..kitejp vadint nebesgaus.. blush2.gif
QUOTE(lialka @ 2007 04 12, 10:27)
Labai dekoju uz PIRMAJA nuomone ir patarimus sioje temoje. Nors viena sio skyrelio nare nepraignoravo  ax.gif  blush2.gif
O kur nemiegantis vaikas ar geles irgi truksta ryskumo? Kazkaip nepastebiu...  blush2.gif

As irgi truputi patvarkau su ACDsee. Bet apie tai, ka parasei nezinojau. Aciu labai uz vertinga patarima.  4u.gif  Bandysiu. Reiks nusikopijuot i savo uzrasus.  smile.gif Taip pat nesupratau kaip naudotis magic wind toje ACDsee. Ir neradau kuo imanoma panaikinti trukumus (spuogelius, demeles)? Nebent rankiniu budu-po pixeli.Bet juk nenaturaliai iseina. Gal tu zinai?

na tulpes ziede matosi pablurimas..nelabai nusimanau reikaluose situose..bet ryskumo tikrai nera..O vaikiuko fotkese labai kliuna data ir pati pazek,net ir apkarpytoj fotkej nukirpta data kabinasi...o seip apkarpyciau siektiek ydomesniu kampu.Ir seip daugoka detaliu..spintele..kilimas,tamsus fonas...na noretusi kad pvz vaikiukas butu pirmam plane,o visa kita butu issilieje,arba nublanke.cia jau kiek man zinoma reikia su diafragma zaist..

spuogelius as,kaip kitaip panaikint nesuradau tiktaip,kaip einu y Photo Repair,ten virsuje toki stumduka issididinu foto iki pixeliu,pasizymiu ant taskelio Heal,ir darau ta pati,ka su Clonu,spaudziu ant lygios odos su desiniu ir ant spuogelio su kairiu..Tiesa,pries tai dar nusistatau Width zymimo ploto apimti.Prastas turbut budas,ale,kolkas yra,kaip yra.Turbut taip ir rasei,kad darai?prasta as aiskintoja,ale nerandu,kas man paciai paaiskintu aiskiau..
Atsakyti
4u.gif kiek daug patarimų radau, nors ir ne pati klausiau, tik dar nebuvo kada ieškot ir bandyt blush2.gif

ax.gif mano "menas", labai laukiu kritikos smile.gif
"Narcizo žiūrėjimas į saulę"
user posted image
doh.gif fotkinau pakišus fotiką po gėle, nieko nematydama.
Atsakyti
SONY DSC-H5 , 45mm , F/3.5 , 1/100sek. , ISO-125 '' namai''

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 12, 16:00)
4u.gif kiek daug patarimų radau, nors ir ne pati klausiau, tik dar nebuvo kada ieškot ir bandyt blush2.gif

ax.gif mano "menas", labai laukiu kritikos smile.gif
"Narcizo žiūrėjimas į saulę"
doh.gif fotkinau pakišus fotiką po gėle, nieko nematydama.

thumbup.gif Man ji wub.gif

Dedu ir as savo siandienos pasizaidima smile.gif Man asmeniskai nieko gero.. schmoll.gif bet kritika nepamaisys smile.gif

"skruzdelyte"
IMG]http://i118.photobucket.com/albums/o82/laseliuke/Nuotraukos078-1.jpg[/IMG]

user posted image

"Ko tu nori is manes??"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 12 balandžio 2007 - 22:05
Zuvialiuk, vadink kaip pripratai per tiek metu, atsiliepsiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Aciu Bilekai, uz atsakymus apie PS. O i tavo klausima nezinau atsakymo...

Vilmka, grazi foto, as kazkaip pagalvojau tu cia PS padirbejai du sluoksnius sudejus, o pasirodo cia viena foto thumbup.gif

Ogo kokiu voru pas jus zmones gyvena bigsmile.gif
Atsakyti
Nu velnias, nebeleido koreguoti zinutes... doh.gif

"Skruzdelyte"
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 12 balandžio 2007 - 22:12
Roolys, man tavojoj foto "namai" truksta kazko g.gif Turbut namu gyventojo g.gif
Papildyta:
Mergina, man patinka suniukas, tik galetu pavadelio nebuti ir ji vedziojusios merginos seselio.
p.s tikiuos zmones nepykstat,kad komentuoju biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 12, 22:16)
Roolys, man tavojoj foto "namai" truksta kazko g.gif  Turbut namu gyventojo g.gif
Papildyta:
Mergina, man patinka suniukas, tik galetu pavadelio nebuti ir ji vedziojusios merginos seselio.
p.s tikiuos zmones nepykstat,kad komentuoju biggrin.gif  doh.gif

mmm... man pavadelis ir trukdo.. seselis ne taip.. bet va su ps nemoku dirbti, tai nemoku viso to pasalinti.. blush2.gif
Atsakyti
jetau kiek grozybiu cia pas jus radau wub.gif wub.gif wub.gif
kokie kadrai wub.gif wub.gif wub.gif negaliu atsiziuret..
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 12, 23:09)
Nu velnias, nebeleido koreguoti zinutes... doh.gif

"Skruzdelyte"
user posted image

user posted image

skruzdelyte, man per daug erdves, reik paieskot tos skruzdelytes. Suniukas su pagaliu grazu thumbup.gif tik reikejo fotografuot su blicu, tada butu buve naturalesnes spalvos, dabar nuotrauka isdegus mano akimis. 4u.gif

VilmKa, fainas naczizas thumbup.gif labai graziai ziurisi tie saules spinduliai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 12 balandžio 2007 - 22:59
rolly,kaip Dzineru rase,truksta kazko..cikcirik,ar kokio akcenciuko mirksiukas.gif
Vilmka,labai liuks narciziukas!
Mergina,aplink skruzdeliuka biskiuka apkarpyciau.O suniukas grazus.

QUOTE(vvvvv @ 2007 04 12, 21:25)
jetau kiek grozybiu cia pas jus radau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kokie kadrai  wub.gif  wub.gif  wub.gif negaliu atsiziuret..

labas uzklydusi 4u.gif ,prasom ir paciai pasirodyti,arba vyro varda isduot hihihi.gif
Atsakyti
tiesa,nekaip pasijauciau ce bekomentuodama o savo nei vienos neinmesdama.Pasiskolinau muilinuka.Ale gyvio apart situ pauksciu savo kieme nemaciau...Kas blogiausia,kad nelabai megstu potograpuot paukscius...ale vistiek.Del vaizdo inmetu...truksta veiksmo man joje.o ir iskirptas labai...tik nezinojau y kuria puse juda...tai kirpau 'pagal skoni' hihihi.gif
"cikcirikas" hihihi.gif [rollio inkilui hihihi.gif ]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 balandžio 2007 - 03:36