Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

iš visų tinklapių galima kopijuoti nuotraukas, vienuose kiek paprasčiau, kituose sudėtingiau.
O nuotraukos susimažina su bet kokia programa, kad ir PS (save for web)
Atsakyti
Žiūriu užvirė diskusija dėl mano įkeltos nuotraukos į temą "Nuotraukos keliaujančios internetu"
Taigi pareiškiu,kad nieko nenorėdama įžeisti ir nusavinti kėliau patikusią nuotrauką iš "Fotokūdros",tiesiog norėdama parodyti gražias nuotraukas kitoms,toje temoje bendraujančioms mamoms,neminėdama ir nekreipdama dėmesio į nuotraukos autorių.Jei tokiu savo veiksmu įžeidžiau nuotraukos autorę,labai norėčiau atsiprašyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 30, 23:03)
Stebluke - sukiesi po kiema mirksiukas.gif ech, jei pas mus ryt saule, as irgi prasisuksiu bigsmile.gif

aha, turiu kur suktis, tai sukuosi blush2.gif o tu galetum ir per lietu koki grazu augaliuka nufotkint, butu orginalu, tik tu suslaptum blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(@asta @ 2007 03 30, 23:16)
Žiūriu užvirė diskusija dėl mano įkeltos nuotraukos į temą "Nuotraukos keliaujančios internetu"
Taigi pareiškiu,kad nieko nenorėdama įžeisti ir nusavinti kėliau patikusią nuotrauką iš "Fotokūdros",tiesiog norėdama parodyti gražias nuotraukas kitoms,toje temoje bendraujančioms mamoms,neminėdama ir nekreipdama dėmesio į nuotraukos autorių.Jei tokiu savo veiksmu įžeidžiau nuotraukos autorę,labai norėčiau atsiprašyti  4u.gif

kiek pamenu cia autorius topsecret.gif

va, o is kitos puses, juk @asta ikele nuoroda is fotokudros, kur galima atkasti autoriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 kovo 2007 - 22:20
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 22:19)
aha, turiu kur suktis, tai sukuosi blush2.gif o tu galetum ir per lietu koki grazu augaliuka nufotkint, butu orginalu, tik tu suslaptum blush2.gif  mirksiukas.gif

ax.gif zinai, kaip sako blogam sokejui ir .... maiso. taip ir man lietus - pasiteisinimas, kad ideju ner biggrin.gif na tiksliau yra viena, bet jai reikia, kad saule sviestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 23:19)
kiek pamenu cia autorius topsecret.gif

va, o is kitos puses, juk @asta ikele nuoroda is fotokudros, kur galima atkasti autoriu bigsmile.gif

Supratau,kad čia autorius,užtai ir nesmagiai pasijaučiau paviešinus foto blush2.gif
Per nuotraukos savybes galima pamatyti iš kur kelta nuotrauka.Į šią temą labai retai užsuku ir čia tos nuotraukos nemačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 19:39)
nuotraukyte grazi, bet man ji truputi per daug plokscia g.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 30, 19:55)
katinas grazus thumbup.gif bet... bet kompozicija na .... mmm... tu tikrai idomiau gali pagaut mirksiukas.gif patingejai ax.gif (tik nesupyk, as su meile cia taip pasakiau mirksiukas.gif )

Aciu mergikes 4u.gif Nu tikrai tikrai nesupyksiu uz kritika mirksiukas.gif NIEKADA 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 20:59)
Californiagirl visai grazus katinas, ypac uzsai balti prie juodo snukucio  thumbup.gif . Man kailiukas uzstrigo  g.gif  Kazkoks susiveles ir neblizgantis (nesakysiu del ko galetu buti) - cia tai kaip veiseja pasakiau  lotuliukas.gif  NA gal kiek kuno daugoka nortaukoje  rolleyes.gif

O del ko tas kailis toks? Ciekavijuosi, kad kaimynams prikisti galeciau kad katino nepriziuri cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 21:03)
toks neissiseres katinelis, nepriziuretas hihihi.gif

bile ne mano biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 30, 22:03)
ar zinot, kaip sumazinti nuotrauka, kad failas nebetiktu ne internetui? bet kaip apsaugot savo darba internete nezinau unsure.gif

Pixelius sumazinti tik nezinau iki kiek g.gif
Papildyta:
Labradoriuke, nu vaikas nusmiges lotuliukas.gif Juokiausi pamaciusi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
californiagirl, aciu... mirksiukas.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 09:37)
Man nuotraukytes siek tiek kreivokos, reiketu patiesinti namus. Ir unscharp uzdet, dar siek tiek pasviesint. Man 3 geriausia.
Sekmes  4u.gif Bet tu saunuole  thumbup.gif
Jei nesupyksi - padaryciau taip:

tavo variantas zymiai geriau ziurisi... bet as nieko savo fotkem ir nedariau blush2.gif as dar nesimokau Photoshop'o... blush2.gif ir siaip fotkems mazinti siuo metu naudoju iPhoto programa, man ji patogi, be to, ten irgi galima nuotraukas tvarkyt, tai gal pabandyt reiks paciai.. bigsmile.gif
o del trecios foto, tai as kaip tik abejojau.... ar ten kas padoraus gavosi.... blush2.gif man ji kartu ir miela paciai, bet kartu ir kazkuom neteisinga atrodo... g.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 30, 11:55)
trecia - labiausiai meniska iseitis - ieskoti kitokios kompozicijos. gal kam is nepatiks, bet man tai neblogai ziurisi. sakykim pasirenki viena nuotraukos krastine palei koki pastata, tada kitas gal ir labiau krenta, bet man faina.

o man tavo pasiulymas visai idomiai skamba thumbup.gif nes gal ir neteisingas mano poziuris, bet as esu uz naturalias nuotraukas, nepaliestas photoshopo ar kokios kitos programos, na o objektyvo vien del namu tai irgi nepirksiu gi schmoll.gif gana kad dabar turiu gana nebloga (bent jau taip manau)

QUOTE(sillwio @ 2007 03 30, 12:43)
Tam reikalui yra specialios programos, kur pasirinkus objetyva ir zidinio nuotoli programa pati pataiso pagal savo duomenu baze. Pasikuites rasciau pavadinima. Gaila, kad jos mokamos sad.gif

jei kada atsimintum tos programos pavadinima, duok zinot mirksiukas.gif sudominai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 23:31)
O del ko tas kailis toks? Ciekavijuosi, kad kaimynams prikisti galeciau kad katino

1. greiciausiai turi kirminu blush2.gif
2. netinkama mityba.
3. odos ligos.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 03 31, 01:21)
as esu uz naturalias nuotraukas, nepaliestas photoshopo ar kokios kitos programos, na o objektyvo vien del namu tai irgi nepirksiu gi

Va tos programos apdirbimas ir reikalingas - tam kad neislaidauti objektyvam. Na cia siuo atveju. Bet protingas programiskas apdorojimas yra grazu.
Dauguma naudoja programas "grazinant", na automatiskai, tai ka galetum pataisyti programaskai - lieka.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 31, 14:03)
Va tos programos apdirbimas ir reikalingas - tam kad neislaidauti objektyvam. Na cia siuo atveju. Bet protingas programiskas apdorojimas yra grazu.
Dauguma naudoja programas "grazinant", na automatiskai, tai ka galetum pataisyti programaskai - lieka.

tai va del ko mano meskutis nepatiko - labai per daug jau PS doh.gif

na del tvarkymo su PS (tiesinimo) man nepatinka, nes tikrai laaadaaai daug ryskumo prarandama unsure.gif
va cia parodyti idedu - pirma originalas, antra tiesinta blink.gif
user posted image

o cia, tikiuosi wicked nesupyksi, prikeiciau su PS ax.gif
user posted image
Atsakyti
Wow Wyshnia, kaip graziai pakeitei Wicked nuotrauka bigsmile.gif Man labai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 31, 13:45)
1. greiciausiai turi kirminu  blush2.gif
2. netinkama mityba.
3. odos ligos.

blink.gif Tai gerai, kad pasakei blink.gif Mano vaikai ja glostyti megsta unsure.gif Daugiau nebeprileisiu schmoll.gif

Wyshnia, puikiai padirbejai thumbup.gif Labai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti