bite maja,atsikrapstau,kad susmaisiau su tuo katinu.Abu a nebus vieno tevo?
net nebuc pagalvojus,kad anie ne vienas ir tas pats
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 10, 23:34)
Kaip photoshope tiksliai tiksliai pasizymeti objekta pries ji iskerpant?
na matau fotoshopo profai tavo klausima ignoravo
,ale as tai nutrynciau su Clone..jei tu cia apie tam tikra detale.O del zymejimo kerpant nieko negaliu patart[nekarpo manoji programike,arba dar neatradau
]...pas mane ASDcee programikei tai pazymi ant norimos detales su desiniu,kuria nori nuclonuoti,ir paspaudi ant norimos panaikinti detales su kairiu..
Va cia bisky pabandziau unt greicio..ale nekokybiskai,bet vistiek daugmaz taip..:
QUOTE(roolys @ 2007 04 11, 19:05)
Turiu dar kadru tik reik patvarkyt truputi. Sitos kur jau sudejau , tai nieko isvis nedaryta tik sumazinta kad vietos maziau uzimtu. Galiu imest ta kuri patinka pilnu formatu jei noresi pasitvark su kokia programa tas lempas
, o tos lempos nera labai ryskios realybej. Jos truputuka tesviecia , tik ten labai tamsu padaryta tai ir islaikyma dideli pastates buvau, kitaip fotografijos tamsios labai
uo!!ymesk ymesk
ir parodyk,ka dar turi
tiesa,tavo voras brrr,kokis pasakiskas.Man visai liux,alia inmesk pazet,kaip atrodo neapdorotas.
wyyshniaaaa!!!nematau tavo bambyzoooo!!!rodo,kad nieko nerodo...tik pavadinimus,kas turetu but,o nera...
Uoj,kiek nauju zmogu prisjunge,ale nuotraukytes neisryskiuju....
lialka,truksta ryskumo fotografijose..[nors bambyzas fainas]
Iena,katinas matos megstantis pozuot,bet ryskumo ryskiai truksta visose fotografijose.Y katina kalei blicu turbut,kad net uzsimerkes nabagas
ir dar mergaites panaikinkit data kampuciuose,bo gausit tuoj kritikos su kaupu.Tai viena ryskiausiu ir visisiskai netinkanti detale fotografijoje.Cia sneku,kaip visiska megeja,bet jums pacioms rinktis
pastebejau,kad pradejau sau leist pasisakyt,kaip suprantanti labai
persikrapstau... ale liezuvis neslaiko nors tu ka