Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 11, 18:42)
visos tokios kasdieniskos ax.gif

baruosi...

thumbup.gif Sita tai gerai pagauta! wub.gif thumbup.gif Man tai tokia israiskinga. Zinoma, cia kaip megejos nuomone. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 11, 17:42)
o del savo nuotrauku, pasiziurejus i tavo ir Agnezos, tai nelabai turiu ka det... visos tokios kasdieniskos ax.gif

Nu baik tu sitaip nono.gif Pas mane irgi visos kasdieniskos, tik va netycia pagaunu uzsisvajojusi vaika, tai dar kazkas iseina...Apie fotosesijas tik pasvajoti galiu- vaikai pabega vos pamate, kad paklode lauk traukiu verysad.gif lotuliukas.gif

Nu man ta "baruosi..." nuotrauka tai be zodziu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net prajuokino lotuliukas.gif Labai fainas pikciurna wub.gif Pirmoje ir paskutineje norisi ryskumo, gal reikejo diafragma labiau uzdaryti. Bet paskutineje veidelis, tai atsispirti groziui neina wub.gif O ta su soskyte- grazi, ryski, tik truputuka daugiau norisi matyti g.gif
Leliaus grazumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 11 balandžio 2007 - 17:52
QUOTE(cameja @ 2007 04 11, 17:44)
wyshnia-koks nuostabus tavo  lialius 

4u.gif
QUOTE(lialka @ 2007 04 11, 17:48)
Zinoma, cia kaip megejos nuomone. ax.gif

visi mes megejai, tik vieni ilgiau, kiti trumpiau mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 11, 17:51)
Nu baik tu sitaip nono.gif Pas mane irgi visos kasdieniskos, tik va netycia pagaunu uzsisvajojusi vaika, tai dar kazkas iseina...Apie fotosesijas tik pasvajoti galiu- vaikai pabega vos pamate, kad paklode lauk traukiu verysad.gif  lotuliukas.gif

Nu man ta "baruosi..." nuotrauka tai be zodziu wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Net prajuokino lotuliukas.gif  Labai fainas pikciurna wub.gif Pirmoje ir paskutineje norisi ryskumo, gal reikejo diafragma labiau uzdaryti. Bet paskutineje veidelis, tai atsispirti groziui neina wub.gif O ta su soskyte- grazi, ryski, tik truputuka daugiau norisi matyti g.gif
Leliaus grazumas wub.gif

dekui smile.gif man ta, kur barasi irgi patinka, tik tas zaisliuku buomas visai ne i tema, na bet jei nukerpi, tai tada visai nesiziuri doh.gif
del ryskumo sutinku ir pati matau blush2.gif stengiuosi ir tikiuosi kuo toliau, tuo labiau seksis blush2.gif
Atsakyti
Guscius (tik fokuso man trukta, bet pagauk tu ji doh.gif )
user posted image

man šita pirmoji labai smagi thumbup.gif primena vieno multiko personažą lotuliukas.gif ... velnias, pamiršau pavadinimą doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Senokai buvau cia uzsukus. Taigi sveikinimas velyku proga ir einu apsiuostineti temoje 4u.gif

user posted image
Atsakyti
vienas is mano siandieniniu bandymu nufotografuot Sagute doh.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabus bites majos ir labradoriukes augalai.
Gyvunai. Uzkabino paukstis (tas melynas) ir skrendancios gerves.
Stebukliukes masinini gyvuna norisi liesti biggrin.gif . Tik virsuje siek tiek erdves truksta. Gal cia tik mano kreivai akiai. Nuostabu good.gif

Labai aki traukia vaikutis,tas kuris barasi. smoke.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 11 balandžio 2007 - 19:35
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 11, 00:23)
rooly,uzejau pasicekavint pas tau i nuoroda.Dievinu tokius vaizdialius,kokius maciau tam automobiliu muziejuj[..tik visur aki kabino tos skaiscios  lempos... [biskiuka patvarkius ysireminciau!!gal turi daugiau ? blush2.gif ]
va man labai  blush2.gif 

Turiu dar kadru tik reik patvarkyt truputi. Sitos kur jau sudejau , tai nieko isvis nedaryta tik sumazinta kad vietos maziau uzimtu. Galiu imest ta kuri patinka pilnu formatu jei noresi pasitvark su kokia programa tas lempas mirksiukas.gif , o tos lempos nera labai ryskios realybej. Jos truputuka tesviecia , tik ten labai tamsu padaryta tai ir islaikyma dideli pastates buvau, kitaip fotografijos tamsios labai g.gif

Atsakyti
Guscius (tik fokuso man trukta, bet pagauk tu ji doh.gif )
user posted image

baruosi...
user posted image

kai dar buvo ziema
user posted image
is avataro serijos...
user posted image

zinoma laukiu kritikos 4u.gif

Kazkodel nei vienos nuotraukos nematau verysad.gif
Atsakyti
Sony DSC-H5 , 72mm , F/3.7 , 1.3sek , ISO-80

user posted image

rolleyes.gif Cia musu augintinis lotuliukas.gif , voras, vis pareina ir pareina i vonia. Jau trecia kart nesu i sodeli. g.gif O gali buti kad cia vis kitas atvaro. Megsta vorai pas mus sveciuotis biggrin.gif . o siaip tai jo dydis (matuojant apskritimu apie kojas) kokie 4 cm . Fotografuota vonioje , tai apsvietimo praktiskai nerasta verysad.gif , rezultate teko pertvarkit fotografija su meniskais priedais ax.gif .

Nieko ipatingo , bet vis sis tas , nes nieko taip ir neikvepiu nufotografuot savaites namu darbam blush2.gif
Atsakyti
bite maja,atsikrapstau,kad susmaisiau su tuo katinu.Abu a nebus vieno tevo? hihihi.gif net nebuc pagalvojus,kad anie ne vienas ir tas pats unsure.gif
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 10, 23:34)
Kaip photoshope tiksliai tiksliai pasizymeti objekta pries ji iskerpant?

na matau fotoshopo profai tavo klausima ignoravo g.gif ,ale as tai nutrynciau su Clone..jei tu cia apie tam tikra detale.O del zymejimo kerpant nieko negaliu patart[nekarpo manoji programike,arba dar neatradau hihihi.gif ]...pas mane ASDcee programikei tai pazymi ant norimos detales su desiniu,kuria nori nuclonuoti,ir paspaudi ant norimos panaikinti detales su kairiu..
Va cia bisky pabandziau unt greicio..ale nekokybiskai,bet vistiek daugmaz taip..:
user posted image

QUOTE(roolys @ 2007 04 11, 19:05)
Turiu dar  kadru tik reik patvarkyt truputi. Sitos kur jau sudejau , tai nieko isvis nedaryta tik sumazinta kad vietos maziau uzimtu. Galiu imest ta kuri patinka pilnu formatu jei noresi pasitvark su kokia programa tas lempas  mirksiukas.gif , o tos lempos nera labai ryskios realybej. Jos truputuka tesviecia , tik ten labai tamsu padaryta tai ir islaikyma dideli pastates buvau, kitaip fotografijos tamsios labai  g.gif

uo!!ymesk ymesk ploja.gif ir parodyk,ka dar turi mirksiukas.gif blush2.gif
tiesa,tavo voras brrr,kokis pasakiskas.Man visai liux,alia inmesk pazet,kaip atrodo neapdorotas.

wyyshniaaaa!!!nematau tavo bambyzoooo!!!rodo,kad nieko nerodo...tik pavadinimus,kas turetu but,o nera...

Uoj,kiek nauju zmogu prisjunge,ale nuotraukytes neisryskiuju....
lialka,truksta ryskumo fotografijose..[nors bambyzas fainas]
Iena,katinas matos megstantis pozuot,bet ryskumo ryskiai truksta visose fotografijose.Y katina kalei blicu turbut,kad net uzsimerkes nabagas doh.gif
ir dar mergaites panaikinkit data kampuciuose,bo gausit tuoj kritikos su kaupu.Tai viena ryskiausiu ir visisiskai netinkanti detale fotografijoje.Cia sneku,kaip visiska megeja,bet jums pacioms rinktis mirksiukas.gif

pastebejau,kad pradejau sau leist pasisakyt,kaip suprantanti labai hihihi.gif persikrapstau... ale liezuvis neslaiko nors tu ka hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 balandžio 2007 - 03:51
Aciu,Bilekui,uz pamokele.Nusicopinau y namu darbu sasiuvini ateiciai.. blush2.gif

rimulka,man akmenys visai fajnai ziurisi.Parasyk ta morzes srifta,kokiu fotografavai...[seniau man taip ziuredavosi visi tie uzrasymai ISO,f..ir t.t.] hihihi.gif

cameja,remeliai ir mano akiai nesiziuri...Su PS darai?Pabandyk maziau zaist su spalvom,pazaisk su juoda-balta-Image spalvom.Mano akiai jie graziausiai ziurisi.Bet cia tik vel megejiska nuomone... ax.gif
Tiesa,to vabaliuko labai norisi ryskaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 balandžio 2007 - 04:25