Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

pirmoj dangus labai gražus wub.gif aš gal labiau dangų būčiau akcentavusi g.gif

o akmenys man kažkaip nelabai žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 14:01)

o akmenys man kažkaip nelabai žiūrisi  ax.gif

gal del to, kad sudeti specialiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 11, 10:32)
Pirmiausia atsisakyk blico! Matai, kaip tavo nuotraukoje vidurys gavosi per daug apsviestas, o krastai tamsesni (tai vadinama vinjetės efektu). Pabandyk pasinaudoti papildomai pastatytu lempu apsvietimu. Jeigu tai galingi prozektoriai, geriau juos butu nukreipti i lubas arba i siena- tada lygiau apsisviestu visas plotas. Arba... lempos/prozektoriai nukreipi i  darbeli, bet tarp ju pastatai balta popieriaus lapa. Popieriaus lapas isklaidys sviesa tolygiai.

Antra tau nesigavo balta spalva del blogo baltos spalvos balanso. Retas aparatas prie dirbtines sviesos duoda teisingus rezultatus. Geriausia nusistatyti balansa rankiniu budu. Paziurek savo aparato meniu... turi buti WB. Ten turetu tau duoti keleta pasirinkimu pvz.: AUTO, sauleta, seselis, blicas ir panasiai. Toliau turetu buti rankinio nustatymo WB. Pasirenki ta kur yra rankinis nustatymas. Tavo ekrane turi atsirasti toks papildomas langelis. Tada kai jau sustatytas visas apsvietimas nukreipi aparata i ta balta fona, taip, kad ta langeli uzpildytu "balta" spalva. Paspaudi mygtuka nustatymui (tau turetu ekrane parasyti kuri spausti). Pamatysi, kaip tame langelyje "balta" spalva pasikeite i tikrai balta. Tada su siuo nustatymu fotografuoji. Neissigask, cia tik pradzioj gresmingai skamba. Po to kai suprasi bus labai paprasta. Baigusi fotografuoti, nustatyk WB ant AUTO. Nebijok kazka pridaryti, nes bet kuriuo metu nustatyma pakeisi ant AUTO ir bus kaip buve smile.gif

Na ir trecia, fotografuodama tokius darbus naudok stova. Jei neturi, sugalvok kaip itaisyti aparata taip, kad jis nejudetu. Gali dar nustatyti fotografavima po keliu sekundziu- taip dar labiau sumazes tikimybe, kad aparatas sujudes.

Yra ir kitas variantas- tvarkyti nuotraukas programu pagalba. Bet cia jau atskira tema, todel geriau mokykis fotografuoti teisingai  mirksiukas.gif

Berods tiek. Tikiuosi aiskiai surasiau, jei kas neaisku klausk smile.gif

Ir dar... ziurek, kad tavo darbelis per vidri butu, nes dabar kaireje puseje daugiau vietos nei desineje. Gali fotografuodama laisviau palikti, o po to su kompu apkarpyti.

Laba diena. Kiek čia iš jūsų galima išmokti bigsmile.gif Jūs tokie profai, kad aš net nedrįstu į jūsų būrį prašytis. blush2.gif Nors labai mėgstu fotografuot, bet nesu tiek patyrusi (skaitmeninį fotoaparatą įsigijom tik praėjusį rudenį). Taip pat neturiu fotošopo (pirkt nenoriu, o kitaip neturiu iš kur jį gaut) ir nemoku juo dirbt (tik svajoju išmokt blush2.gif ).
Prisistatau:
user posted image
pavasariškosios Velykos:
user posted image
user posted image
Pirmieji bandymai fotografuot gėles:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image nevykęs kažkoks. Apšvietimas blogas, nes nususus rožė atrodo blush2.gif

Atsakyti
Norėčiau išgirst jūsų patarimus, kritiką...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia keletas mano darytų nuotraukų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iena: 11 balandžio 2007 - 14:48
bliamba sitiek rasiau, citavau ir issijunge mad.gif nebekatosiu, nepykit doh.gif
Atsakyti
sakykit kas blogai ax.gif ...tik apkarpiau ir uzdejau remelius rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 11 balandžio 2007 - 16:37
QUOTE(cameja @ 2007 04 11, 16:28)
sakykit kas blogai  ax.gif ...tik apkarpiau ir uzdejau remelius  rolleyes.gif

biggrin.gif grieztai - kakykit, kas blogai biggrin.gif

man remai schmoll.gif nors cia jau skonio reikalas biggrin.gif
antroj nuotraukoj boruzeles ne fokuse, na o pirma ir trecia g.gif as asmeniskai keisciau kompozicijas, pirma man per tamsi, nuoraukos nesimato, tik tas saules atspindys vandenyje na bet cia irgi daugiau gal sakyciau skonio reikalas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 10, 19:47)
O man visai nekliudo  bigsmile.gif
Vertinciau 10 balu  thumbup.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 04 10, 19:47)
Californiagirl, man sis portretas patinka. Tu ir bite maja is visu cia esanciu, mano nuomone, didziausia pazanga darote. Zemai lenkiuosi. Taip ir toliau laikykit  thumbup.gif 

Dekui uz toki ivertinima 4u.gif Tiesa pasakius- nesitikejau blush2.gif Net nuotaika pakele biggrin.gif

Dzineru, kokia grazi tavo pupyte wub.gif pirma kart matau ax.gif Grazi nuotrauka wub.gif

Wyshniuk, avataras wub.gif wub.gif wub.gif Grozis grozis tavo skorpijoniukas wub.gif Galetum ir didesniu nuotraukyciu parodyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 11, 16:45)
biggrin.gif grieztai - kakykit, kas blogai biggrin.gif

man remai schmoll.gif nors cia jau skonio reikalas biggrin.gif
antroj nuotraukoj boruzeles ne fokuse, na o pirma ir trecia g.gif as asmeniskai keisciau kompozicijas, pirma man per tamsi, nuoraukos nesimato, tik tas saules atspindys vandenyje na bet cia irgi daugiau gal sakyciau skonio reikalas g.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ...megstu,kai sakoma tiesiai sviesiai- kas gerai ir kas blogai bigsmile.gif ...noriu ismokt taisiklingai fotografuoti ir tinkamus remus parinkti...aisku,man dar toli iki jusu user posted image, nes as tik pradedancioji ...bet, manau pasivysiu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 11, 16:50)
Wyshniuk, avataras wub.gif  wub.gif  wub.gif  Grozis grozis tavo skorpijoniukas wub.gif  Galetum ir didesniu nuotraukyciu parodyti blush2.gif  ax.gif

4u.gif

man tavo zuikio portretas irgi patiko wub.gif ir pakausis nukirptas visai nekliuvo schmoll.gif thumbup.gif
o del savo nuotrauku, pasiziurejus i tavo ir Agnezos, tai nelabai turiu ka det... visos tokios kasdieniskos ax.gif

Guscius (tik fokuso man trukta, bet pagauk tu ji doh.gif )
user posted image

baruosi...
user posted image

kai dar buvo ziema
user posted image
is avataro serijos...
user posted image

zinoma laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
wyshnia-koks nuostabus tavo lialius bigsmile.gif... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti