Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu Zuvialiuk 4u.gif

Kaip photoshope tiksliai tiksliai pasizymeti objekta pries ji iskerpant?
Atsakyti
Mergaites,kaip cia viskas grazu,manau,kad man nemoksai patarsit. Turiu Olimpus FE-110 (5.0 mil.pix.) Nemoku graziai nufotograf. savo darbu-karpiniu. Man neiseina baltas fonas. O gaunasi taip.
user posted image

Gal patarsit, kaip nustatyt.Bandziau visaip ir nemoku.O labai reikia, butent tam ir pirkau fotoap. doh.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 11, 00:44)
Laba laba,
She katino akys...jega[tik traiskanyte pasalinciau]!!O bezdzionka[-as] isvis man favoritas!!

ten mano kašaras ax.gif She juodulys išdribęs ant suoliuko wub.gif

sudėjau visus gyvūnus, kurie buvo.
Konkursas
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 07:19)
ten mano kašaras  ax.gif She juodulys išdribęs ant suoliuko  wub.gif

Konkursas

buk gera, isimk mano ta antra nuotrauka su drugeliu,nes ji ne konkursine..... 4u.gif
as apie sia ... smile.gif
http://img265.images...dscn2040pu3.jpg

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 11, 00:44)
O jau groziu....
laabai patiko skruzdeliukas VilmosK,tas neryskumas man net grazu[na gal skruzdeliuko neryskus uzpakaliukas kliuna],na ir sharpo bisky maziau buciau dejus..

aciuks.gif ...čia išvis pirmieji mano bandymai kažką daryt ax.gif , buvo neryšku, tai nors pricharpinau hihihi.gif blush2.gif

Man visų nuotraukos wub.gif ... iš camejos drugelių variantų - tai pirmas thumbup.gif (kaip ir dauguma sakė, be vidinio rėmelio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 11 balandžio 2007 - 08:41
QUOTE(krita @ 2007 04 11, 07:01)
Mergaites,kaip cia viskas grazu,manau,kad man nemoksai patarsit. Turiu Olimpus FE-110 (5.0 mil.pix.) Nemoku graziai nufotograf. savo darbu-karpiniu. Man neiseina baltas fonas. O gaunasi taip.
Gal patarsit, kaip nustatyt.Bandziau visaip ir nemoku.O labai reikia, butent tam ir pirkau fotoap. doh.gif Aciu.

Grazus darbelis thumbup.gif Ir nuotrauka visai nieko. Zinoma gautum kritikos nemazai, jeigu butm sio skyrelio nare biggrin.gif

Gerai, padesiu kazkiek padeti. Pirmiausia atsisakyk blico! Matai, kaip tavo nuotraukoje vidurys gavosi per daug apsviestas, o krastai tamsesni (tai vadinama vinjetės efektu). Pabandyk pasinaudoti papildomai pastatytu lempu apsvietimu. Jeigu tai galingi prozektoriai, geriau juos butu nukreipti i lubas arba i siena- tada lygiau apsisviestu visas plotas. Arba... lempos/prozektoriai nukreipi i darbeli, bet tarp ju pastatai balta popieriaus lapa. Popieriaus lapas isklaidys sviesa tolygiai.

Antra tau nesigavo balta spalva del blogo baltos spalvos balanso. Retas aparatas prie dirbtines sviesos duoda teisingus rezultatus. Geriausia nusistatyti balansa rankiniu budu. Paziurek savo aparato meniu... turi buti WB. Ten turetu tau duoti keleta pasirinkimu pvz.: AUTO, sauleta, seselis, blicas ir panasiai. Toliau turetu buti rankinio nustatymo WB. Pasirenki ta kur yra rankinis nustatymas. Tavo ekrane turi atsirasti toks papildomas langelis. Tada kai jau sustatytas visas apsvietimas nukreipi aparata i ta balta fona, taip, kad ta langeli uzpildytu "balta" spalva. Paspaudi mygtuka nustatymui (tau turetu ekrane parasyti kuri spausti). Pamatysi, kaip tame langelyje "balta" spalva pasikeite i tikrai balta. Tada su siuo nustatymu fotografuoji. Neissigask, cia tik pradzioj gresmingai skamba. Po to kai suprasi bus labai paprasta. Baigusi fotografuoti, nustatyk WB ant AUTO. Nebijok kazka pridaryti, nes bet kuriuo metu nustatyma pakeisi ant AUTO ir bus kaip buve smile.gif

Na ir trecia, fotografuodama tokius darbus naudok stova. Jei neturi, sugalvok kaip itaisyti aparata taip, kad jis nejudetu. Gali dar nustatyti fotografavima po keliu sekundziu- taip dar labiau sumazes tikimybe, kad aparatas sujudes.

Yra ir kitas variantas- tvarkyti nuotraukas programu pagalba. Bet cia jau atskira tema, todel geriau mokykis fotografuoti teisingai mirksiukas.gif

Berods tiek. Tikiuosi aiskiai surasiau, jei kas neaisku klausk smile.gif

Ir dar... ziurek, kad tavo darbelis per vidri butu, nes dabar kaireje puseje daugiau vietos nei desineje. Gali fotografuodama laisviau palikti, o po to su kompu apkarpyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 11 balandžio 2007 - 09:36
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 11, 08:36)
aciuks.gif ...čia išvis pirmieji mano bandymai kažką daryt ax.gif , buvo neryšku, tai nors pricharpinau hihihi.gif  blush2.gif

Man visų nuotraukos wub.gif ... iš camejos drugelių variantų - tai pirmas  thumbup.gif (kaip ir dauguma sakė, be vidinio rėmelio).

aciu bigsmile.gif...ziuriu,visoms tas vidinis remelis nepatiko biggrin.gif .bandau paskutini karta,be remelio rolleyes.gif ...turbut,jau ikirejau su tuo savo drugeliu ir visais remais doh.gif ...blush2.gif... lai si nuotrauka ir lieka konkursine.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 11 balandžio 2007 - 10:30
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 08:19)
ten mano kašaras  ax.gif She juodulys išdribęs ant suoliuko  wub.gif

Konkursas

O man eilinį kartą ignoras? blush2.gif

Į konkursą netraukit, tik kažkodėl mane vis praleidžia....

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 04 11, 12:25)
O man eilinį kartą ignoras?  blush2.gif

Į konkursą netraukit, tik kažkodėl mane vis praleidžia....

niu, atsiprašau mirksiukas.gif matyt, netyčia praleidau. nu dabar jau visas sudėjau?

Konkursas

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 12:40)
niu, atsiprašau  mirksiukas.gif matyt, netyčia praleidau. nu dabar jau visas sudėjau?

Konkursas

bite maja doh.gif darbelio tu čia turi su visų nuotraukom, ačiū tau 4u.gif ... pamačiau klaidelę ir prisiminiau, kad dejavu labai nemėgsta vorų biggrin.gif

cameja gražu..... nors aš su savo skoniu blush2.gif būčiau palikus rėmelį su pilka spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 11 balandžio 2007 - 12:13
Vilmka, jau pataisiau biggrin.gif na kas per diena šiandien doh.gif
Atsakyti
labukas visiems

aciu uz pagyras mano gamtos vaizdams 4u.gif is tikruju tai vaizdas daug ispudingesnis matant paciam, o ne per nuotrauka wub.gif

Bilekas, idomiai tu patvarkiai ta nuotraukele, zinau, kad galim su jom pazaisti, bet siuo metu neturiu laiko, tai idejau ka turejau ax.gif

cia jums dar 'saulelydis'
user posted image

'zaidimas su akmenimis' biggrin.gif
user posted image
Atsakyti