Californiagirl, man labai labai patinka si portretine nuotrauka
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 10, 18:26)
Labai labai aciu
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 10, 18:26)
pritariu,labai grazi nuotraukyte
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 10, 16:26)
Camejos[/b] drugelis (tik remeliai mano nuomone netinkantys)
aciu ..o gal sitaip geriau?....
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 10, 18:23)
Aisku Nors dedama nuotrauka zinojau, kad bent vieno komentaro del pakausio sulauksiu
O man visai nekliudo
Vertinciau 10 balu
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 18:37)
viskas ok. isskirtinis tavo bruozas: vel nuemei vaikui pakausi
Paprastai man nukirsti pakausiai nekliuna, nes ir as pats begale savo mazosios nuotrauku taip padares Daug kas kabinedavosi, bet man tas visai nekliudavo ir atrodydavo, kad taip net graziau, nes pilniau uzsipildo kadras. Po to pradejau stebeti, kad fotografuojant nenukirtineciau galuniu... ir ka pasirodo taip tikrai graziau atrodo Nors fotografijoje grieztu taisykliu negali buti, nes taip visos fotografijos atrodytu vienodos.
Californiagirl, man sis portretas patinka. Tu ir bite maja is visu cia esanciu, mano nuomone, didziausia pazanga darote. Zemai lenkiuosi. Taip ir toliau laikykit
QUOTE(cameja @ 2007 04 10, 20:12)
Man horizontalus formatas labiau patiko. Cia drugelis lyg tarp dvieju sienu ispraustas (neskaitant, kad jau galiukus nukarpei). Na ir per "masyvus" remeliai siai foto, nors parinktos spalvos man patinka. Tau reikejo tik nedeti vidinio remelio praeitoje nuotraukoje ir gal drugeli kiek i desine patraukti, kad nebutu taip per viduri. Bet sioje kompozicijoje kazkaip drugelis nedekingai tupi, gal del to si foto "nekabina"?
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 10, 19:47)
Man horizontalus formatas labiau patiko. Cia drugelis lyg tarp dvieju sienu ispraustas (neskaitant, kad jau galiukus nukarpei). Na ir per "masyvus" remeliai siai foto, nors parinktos spalvos man patinka. Tau reikejo tik nedeti vidinio remelio praeitoje nuotraukoje ir gal drugeli kiek i desine patraukti, kad nebutu taip per viduri. Bet sioje kompozicijoje kazkaip drugelis nedekingai tupi, gal del to si foto "nekabina"?
aciu uz pastabas ...dar bandziau sitaip... ..
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 10, 20:47)
Tu ir bite maja is visu cia esanciu, mano nuomone, didziausia pazanga darote. Zemai lenkiuosi. Taip ir toliau laikykit
oba, va čia tai staigmena labai, labai dėkui už tokį įvertinimą
Cameja, man paskutinis foto variantas labiausiai patinka. Drugelis is ties labai grazus, tik tu ji i viduri ipaisai. Kiek ismokau is sio skyrelio,tai reiketu daugiau erdves palikti objektui puseje i kuria jis ziuri ar juda.
Bite maja, pritariu Bilekui
Bite maja, pritariu Bilekui
Laukiu kritikos ir patarimu Cia mano augintine
Laba laba,
jau nebespeju su jumis!
O jau groziu....
laabai patiko skruzdeliukas VilmosK,tas neryskumas man net grazu[na gal skruzdeliuko neryskus uzpakaliukas kliuna],na ir sharpo bisky maziau buciau dejus..
She katino akys...jega[tik traiskanyte pasalinciau]!!O bezdzionka[-as] isvis man favoritas!!
Stebukles avataras super!!O ir "Piano"labai patiko...
Bileko zirafiokas liaabai grazus rauksliukas!
Dzineru arkliukai labai patiko,tik paskutiniojo nukandai nosyte mano akimis.O tavoji grazuola nereali..akiu grozis[paskest galima,kokios gilios]...!![ta zalia uz jos nugaros nunaikinciau,nes bisky kliuna]
Elnes,nuotraukytese truksta kazkokio uzkabinancio aki objekto...kad issiskirtu is aplinkos.
Rimulkos grazus vaizdzialiai..atvirutiniai..
Californiagirl,labai silta nuotraukyte ir nukirptas pakausis man nekliuna.
Camejos drugelis man grazu[net ir neryskus sparneliai savotiskai duoda savo],bet deciau visai plonyti remeli..
nu va..bent trupuciuka perzvelgiau...
o as vis dar laukiu...
jau nebespeju su jumis!
O jau groziu....
laabai patiko skruzdeliukas VilmosK,tas neryskumas man net grazu[na gal skruzdeliuko neryskus uzpakaliukas kliuna],na ir sharpo bisky maziau buciau dejus..
She katino akys...jega[tik traiskanyte pasalinciau]!!O bezdzionka[-as] isvis man favoritas!!
Stebukles avataras super!!O ir "Piano"labai patiko...
Bileko zirafiokas liaabai grazus rauksliukas!
Dzineru arkliukai labai patiko,tik paskutiniojo nukandai nosyte mano akimis.O tavoji grazuola nereali..akiu grozis[paskest galima,kokios gilios]...!![ta zalia uz jos nugaros nunaikinciau,nes bisky kliuna]
Elnes,nuotraukytese truksta kazkokio uzkabinancio aki objekto...kad issiskirtu is aplinkos.
Rimulkos grazus vaizdzialiai..atvirutiniai..
Californiagirl,labai silta nuotraukyte ir nukirptas pakausis man nekliuna.
Camejos drugelis man grazu[net ir neryskus sparneliai savotiskai duoda savo],bet deciau visai plonyti remeli..
nu va..bent trupuciuka perzvelgiau...
o as vis dar laukiu...
o kodel nera she bezdionkos[ir katino fantastiniu akiu]tarp konkursantu,kib todel,kad anas ne sviezias namu darbas?a?
rooly,uzejau pasicekavint pas tau i nuoroda.Dievinu tokius vaizdialius,kokius maciau tam automobiliu muziejuj[..tik visur aki kabino tos skaiscios lempos... [biskiuka patvarkius ysireminciau!!gal turi daugiau ? ]
va man labai sita
rooly,uzejau pasicekavint pas tau i nuoroda.Dievinu tokius vaizdialius,kokius maciau tam automobiliu muziejuj[..tik visur aki kabino tos skaiscios lempos... [biskiuka patvarkius ysireminciau!!gal turi daugiau ? ]
va man labai sita