Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Bilekas @ 2007 04 10, 10:38)
Tai as taip ir nesupratau... kada balsavimas?  g.gif

Primadieni biggrin.gif
Prasitesem "gyvuno" konkursa savaitelei, nes sventes - visi kiausinius ridens, o ne uz objektyvo gyvunus "gaudys" mirksiukas.gif Be to daug kas isvaziuoja ilgam savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 09, 22:31)
Elnes, man patinka bezdzionele tavoji wub.gif tik spalvos ne ax.gif  Pingvinai nelabai issiskiria is aplinkos ax.gif
nors ir nenusimanau, bet noras komentuoti yra blush2.gif

Va ir man tos spalvos labai nepatinka verysad.gif Jei tik kazka pritrauki, viskas susilieja. Reikia naujo fotoaparato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 10, 11:38)
Rimulka, man tavo nuotraukos labai patiko. Ypac pirma. Cia naturaliai tokios dangaus spalvos gavosi? Siai foto galima dar siek tiek dramos suteikti...

ypač ta pirmoji thumbup.gif nors ir antra ne prasčiau atrodo.
Atsakyti
labai faiinu nuotraukyciu pridejot. man labai graziaii skruzde kazkieno atrodo thumbup.gif:

Savaitgali nufotkinau tai, ka senai labai norejau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 12:23)
labai faiinu nuotraukyciu pridejot. man labai graziaii skruzde kazkieno atrodo thumbup.gif:

Savaitgali nufotkinau tai, ka senai labai norejau blush2.gif
user posted image

Labai idomi nuotrauka thumbup.gif Taip ir norisi isgirsti muzika kokia... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikuciai, kiek daug graziu nuotrauku prideta thumbup.gif Nevardinsiu visu, bet labiausiai patiko Bilekas baltasis meskutis ir grauzikas thumbup.gif Ir Camejos drugelis thumbup.gif (tik remeliai mano nuomone netinkantys)
Taip pat negaliu nepamineti She katino thumbup.gif

Rimulka, patinka tavieji Airijos vaizdai thumbup.gif Ir Stebukles pianinas krito i aki thumbup.gif

As kol kas sios savaites temai nuotraukos neturiu, bet idesiu vaiko portretine nuotrauka kritikai ax.gif

Rezimas- Av(aperture priority), islaikymas 1/160s, F4.5, ISO 800
Fotoshopu pasdumdyti "leveliai", nuimtas kazkoks kleckas nuo vaiko veiduko, uzdeti remeliai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 10, 17:26)

As kol kas sios savaites temai nuotraukos neturiu, bet idesiu vaiko portretine nuotrauka kritikai ax.gif

Rezimas- Av(aperture priority), islaikymas 1/160s, F4.5, ISO 800
Fotoshopu pasdumdyti "leveliai", nuimtas kazkoks kleckas nuo vaiko veiduko,  uzdeti remeliai...
user posted image

viskas ok. isskirtinis tavo bruozas: vel nuemei vaikui pakausi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 13:23)
man labai graziaii skruzde kazkieno atrodo thumbup.gif:

4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciuks.gif... turbūt mano rolleyes.gif , daugiau lyg ir nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 10, 19:05)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif... turbūt mano  rolleyes.gif  , daugiau lyg ir nemačiau  ax.gif

taip taip tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 17:37)
viskas ok. isskirtinis tavo bruozas: vel nuemei vaikui pakausi hihihi.gif

Dekui uz kritika 4u.gif Bet ne as viena pakausius nuimineju mirksiukas.gif hihihi.gif
Man paciai, kazkaip tai nekliuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 10, 19:17)
Dekui uz kritika 4u.gif  Bet ne as viena pakausius nuimineju mirksiukas.gif  hihihi.gif
Man paciai, kazkaip tai nekliuna g.gif

man irgi nekliuna, tik bandau surast prie ko prikibt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 10, 18:19)
man irgi nekliuna, tik bandau surast prie ko prikibt mirksiukas.gif

Aisku biggrin.gif Nors dedama nuotrauka zinojau, kad bent vieno komentaro del pakausio sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti