Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Dzineru @ 2007 04 09, 06:16)
Dedu ir as sios dienos portretus biggrin.gif
Stillwater arkliukai 4u.gif

Kokia arkliukai wub.gif Bet pirmoj ir trecioj man truksta erdves ir abi foto toookios jau panasios biggrin.gif galvojau, kad ten viena ir ta pati biggrin.gif
Atsakyti
I tema "gyvunas", taciau ne konkursui, tik siaip pafotografuota blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elnes: 09 balandžio 2007 - 14:35
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elnes: 09 balandžio 2007 - 14:48
QUOTE(she @ 2007 04 08, 20:46)
Su sventem  drinks_cheers.gif
as irgi savo augintini idesiu  tongue.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super fotografija. ir aplinka ir pats modelis super atrodo. Turbut sita fotografija patinka ir del to kad megstu kates rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(she @ 2007 04 09, 12:19)
o cia mano baisa pabaisa  cool.gif :
user posted image

Sita irgi faina fotografija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Su gilia mintim , kuo ilgiau ziuri tuo idomesne fotografija darosi mirksiukas.gif
Papildyta:
http://public.fotki.com/roolys/

jei kam idomu paziurinet fotografijas is Stonehenge (Anglija) smile.gif . Taippat truputi idejau fotografiju is automobiliu muziejaus ir siaip vaizdeliai keli is krasto.
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 04 09, 13:19)
oj prisimiau zologijos soda!!! Bilekas, tavo deka  tongue.gif
ir as toki grauzika esu nusovus  ax.gif
o cia mano baisa pabaisa  cool.gif :

thumbup.gif

QUOTE(roolys @ 2007 04 09, 16:50)
http://public.fotki.com/roolys/
jei kam idomu paziurinet fotografijas is Stonehenge (Anglija)  smile.gif . Taippat truputi idejau fotografiju is automobiliu muziejaus ir siaip vaizdeliai keli is krasto.

thumbup.gif mano svajonė buvo kažkada Stonehenge wub.gif

o čia mano "Pikčiurna"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 09, 16:14)
o čia mano "Pikčiurna"
user posted image

thumb_yello.gif cia tai geras vaizdelis. rolleyes.gif iskart matos kad protingas zvilgsnis. labai grazi ir sita ffotografija.

Grazus sutverimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 07, 04:53)
Dejavu, o kuo tu fotografuoji?

Cameja, sveika prisijungus 4u.gif  Patinka man tavo drugelis wub.gif Tik, apkarpyciau kitaip truputi ax.gif

aš fotografuoju su Canon S3
Atsakyti
sveiki

nelabai turejau laiko prisijungti, buvom isvyke keliom dienom, bet ziuriu gyvuneliu prideje, man she ir bites majos kaciukai labai labai wub.gif

Bileko zirafa super, labai prjuokino thumbup.gif thumbup.gif

dar kazka norejau pagirti doh.gif parasysiu, kai prisiminsiu

o cia Airijos vaizdu truputi, jei jus nieko pries, siaip galit ir nekomentuoti, bet turit ka pasakyt, prasom 4u.gif

siaip labai gailejaus, kad nenusiprikau filtriuku, fotografuot saulej, manyciau galejo but zymiai geresne kokybe doh.gif

kalnu ezeras
user posted image

Atlanto vandenynas
user posted image

Kalnai
user posted image

Uolos
user posted image

na, uzteks, nes cia truputi ne i tema ax.gif

Atsakyti
Rimulka, labai labai grazios nuotraukos thumbup.gif wub.gif
Ir antra ir paskutine foto sukele tokius prisiminimus.. ax.gif Svarbiausia, kad jie malonus wub.gif Noriu atgal ax.gif
Atsakyti
Bilekas, man tavo zirafa juoka sukele, labai grazi foto thumbup.gif Ir meskute patinka wub.gif

She, grazi katyte pas tave wub.gif O to grauziko gerai, nuotaika perteikei biggrin.gif

Bite maja, ogo kokios akys tavo augintines bigsmile.gif

Rimulka, labai labai grazio foto wub.gif

Mergina, aciu uz komentarus mano arkliams 4u.gif
Papildyta:
Elnes, man patinka bezdzionele tavoji wub.gif tik spalvos ne ax.gif Pingvinai nelabai issiskiria is aplinkos ax.gif

nors ir nenusimanau, bet noras komentuoti yra blush2.gif
Atsakyti
man labai patiko Dzineru arkliukai wub.gif ,Bilekas-zirafa thumbup.gif ,Labradoriukės suo bigsmile.gif thumbup.gif , bite maja-foto su katinu good.gif,she-katinas ant suoliuko thumbup.gif ,rimulka -vaizdai nuostabus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 10 balandžio 2007 - 10:26
Tai as taip ir nesupratau kada balsavimas? g.gif

Rimulka, man tavo nuotraukos labai patiko. Ypac pirma. Cia naturaliai tokios dangaus spalvos gavosi? Siai foto galima dar siek tiek dramos suteikti...

taip
user posted image

ar net taip
user posted image

Tingejau zaisti, bet panaikinus smilgas palei kranta, atrodytu siek tiek geriau.
Remelio verta foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 10 balandžio 2007 - 11:06