sauniu fotografiju prideta . Kaip supratau tai ir kitos savaites tema yra gyvunas ?
Reiks ir man sudalyvaut ...
Laukiu kometaru. Su sventem visus
Su sventem
as irgi savo augintini idesiu
Labradoriuke,
man taviskej foto labai krenta gelsvai apsviesta galva
nelabai koks apsvietimas ir to pasekoje dar seselis nuo kasiko ant kuno toks keistai balzganai melsvas krenta
as irgi savo augintini idesiu
Labradoriuke,
man taviskej foto labai krenta gelsvai apsviesta galva
nelabai koks apsvietimas ir to pasekoje dar seselis nuo kasiko ant kuno toks keistai balzganai melsvas krenta
Dekui she, dabar tik pamaciau, kai pasakei
Cia nemano foto, as ja tik koreagvau Vyras bande su vaiku kazka idomesnio sukurpt, tai vos 1 atrinkau is gero 100 nuotrauku
Zinai, man katinas ir gi patinka, tik noretusi siek tiek tiesesnio suoliuko, kazkaip gaunasi, kad tas katinelis gali tuoj nuslysti nuo suolelio.
Cia nemano foto, as ja tik koreagvau Vyras bande su vaiku kazka idomesnio sukurpt, tai vos 1 atrinkau is gero 100 nuotrauku
Zinai, man katinas ir gi patinka, tik noretusi siek tiek tiesesnio suoliuko, kazkaip gaunasi, kad tas katinelis gali tuoj nuslysti nuo suolelio.
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 08, 21:27)
Kazkaip pati skruzde nelabai fokuse... Bet siaip man patinka Ir gal persarpinta siek tiek...
Beja, visus su sventem
Berods spejau i konkurseli?
"Kazkoks grauzikas"
"Ursus maritimus"
"Giraffa camelopardalis"
Is savo puses prioriteta atiduodu meskutei.
Visos nuotraukos darytos vakar Kauno zoologijos sode. Ech, dar karta isitikinau, kaip truksta normalaus, greito aparato su sviesia optika Manojo fokusas prie nors kiek silpnesnio apsvietimo "medzioja", kol nebelieka ka fotografuoti Apie fotografavima vidinese patalpose be blico is viso nekalbu... O kiek geru progu turejau... Pasipiktines
"Kazkoks grauzikas"
"Ursus maritimus"
"Giraffa camelopardalis"
Is savo puses prioriteta atiduodu meskutei.
Visos nuotraukos darytos vakar Kauno zoologijos sode. Ech, dar karta isitikinau, kaip truksta normalaus, greito aparato su sviesia optika Manojo fokusas prie nors kiek silpnesnio apsvietimo "medzioja", kol nebelieka ka fotografuoti Apie fotografavima vidinese patalpose be blico is viso nekalbu... O kiek geru progu turejau... Pasipiktines
Wow kiek graziu foto pridejot
Dedu ir as sios dienos portretus
Stillwater arkliukai
Dedu ir as sios dienos portretus
Stillwater arkliukai
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 08, 22:45)
Kazkaip pati skruzde nelabai fokuse... Bet siaip man patinka Ir gal persarpinta siek tiek...
Beja, visus su sventem
Beja, visus su sventem
su šventėm
už kritiką... , norėjau sužinot , ar teisingai matau klaidas ir trūkumus(perteklius )...bent jau man ją gana sunku, reikės kada pabanyt tas didžiąsias "pagaut"
oj prisimiau zologijos soda!!! Bilekas, tavo deka
ir as toki grauzika esu nusovus
o cia mano baisa pabaisa :
ir as toki grauzika esu nusovus
o cia mano baisa pabaisa :