O kokios problemos su tom techninėm ir praktinėm galimybėm? Voras visai neblogas. Tik aš šiaip vorų labai nemėgstu ir bijau todėl ir foto ne prie širdies. bet sakyčiau visai gerai nufotografuotas
todėl tik nurodą ir dėjau ...na mano , kaip vadina, "muilinė", o dar ir su juo pačiu nekaip susitvarkau dar mano tik pirmieji žingsneliai, nors ir nesiruošiu daug investuot į foto, bet turėt bendrą supratimą ir šiek tiek pramokt norėtūsi
todėl tik nurodą ir dėjau
...na mano , kaip vadina, "muilinė", o dar ir su juo pačiu nekaip susitvarkau dar mano tik pirmieji žingsneliai, nors ir nesiruošiu daug investuot į foto, bet turėt bendrą supratimą ir šiek tiek pramokt norėtūsi
šiaip gražu, tik vidinio rėmelio visai nereikia. O jei kabinėtis - tai pirmasis sparnelis ne fokuse, pasiliejęs, ir gal dar vietos geriau šiek tek daugiau iš kairės palikti nei iš dešinės ( į kurią pusę drugelis eina)
........prieš vėlykinį apsitvarkymą užtikau ir sugalvojau , gerai, kad buvo sustojęs papozuot , lauke bandžiau skruzdę fotografuot - nekaip sekėsi ......jos bėga ir bėga
šiaip gražu, tik vidinio rėmelio visai nereikia. O jei kabinėtis - tai pirmasis sparnelis ne fokuse, pasiliejęs, ir gal dar vietos geriau šiek tek daugiau iš kairės palikti nei iš dešinės ( į kurią pusę drugelis eina)