Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 04 06, 22:31)
O kokios problemos su tom techninėm ir praktinėm galimybėm? Voras visai neblogas. Tik aš šiaip vorų labai nemėgstu ir bijau todėl ir foto ne prie širdies. bet sakyčiau visai gerai nufotografuotas  thumbup.gif

blush2.gif todėl tik nurodą ir dėjau biggrin.gif
...na mano photo.gif , kaip vadina, "muilinė", o dar ir su juo pačiu nekaip susitvarkau hihihi.gif
irnesakyk.gif dar mano tik pirmieji žingsneliai, nors ir nesiruošiu daug investuot į foto, bet turėt bendrą supratimą ir šiek tiek pramokt norėtūsi ax.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Labradoriuke, kaina normali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 06, 23:04)
blush2.gif todėl tik nurodą ir dėjau biggrin.gif
...na mano photo.gif , kaip vadina, "muilinė", o dar ir su juo pačiu nekaip susitvarkau hihihi.gif
irnesakyk.gif dar mano tik pirmieji žingsneliai, nors ir nesiruošiu daug investuot į foto, bet turėt bendrą supratimą ir šiek tiek pramokt norėtūsi ax.gif
aciuks.gif

mano irgi muilinė ir netolimoje ateityje kitoks nenusimato.. taigi kuo turiu tuo fotografuoju wink.gif
Atsakyti
sveikos fotografes... 4u.gif ... bigsmile.gif jeigu nieko pries, ir as prisijungiu prie jusu blush2.gif
lauksiu jusu ivertinimu ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 04 06, 23:54)
sveikos fotografes... 4u.gif ...  bigsmile.gif jeigu nieko pries, ir as prisijungiu prie jusu  blush2.gif
lauksiu  jusu ivertinimu  ax.gif

user posted image

šiaip gražu, tik vidinio rėmelio visai nereikia. O jei kabinėtis - tai pirmasis sparnelis ne fokuse, pasiliejęs, ir gal dar vietos geriau šiek tek daugiau iš kairės palikti nei iš dešinės ( į kurią pusę drugelis eina)
Atsakyti
Dejavu, o kuo tu fotografuoji?

Cameja, sveika prisijungus 4u.gif Patinka man tavo drugelis wub.gif Tik, apkarpyciau kitaip truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 06, 22:06)
Labradoriuke, kaina normali 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 06, 22:55)

VilmKa, gerai tas voriukas nufotografuotas mirksiukas.gif  Tik tiek gal nelabai idomu, kad ant grindu g.gif  Lauke kitaip ziuretusi mirksiukas.gif

4u.gif ........prieš vėlykinį apsitvarkymą užtikau blush2.gif ir sugalvojau photo.gif , gerai, kad buvo sustojęs papozuot biggrin.gif , lauke bandžiau skruzdę fotografuot - nekaip doh.gif sekėsi ......jos bėga ir bėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 04 06, 23:54)
sveikos fotografes... 4u.gif ...  bigsmile.gif jeigu nieko pries, ir as prisijungiu prie jusu  blush2.gif

user posted image

Nu drugelis tai man lblblb patinka wub.gif bet (kaip ir Dejavu) nepatiko ta plona remelio linija. Lauksim daugiau tavo darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 04 06, 22:58)
šiaip gražu, tik vidinio rėmelio visai nereikia. O jei kabinėtis  - tai pirmasis sparnelis ne fokuse, pasiliejęs, ir gal dar vietos geriau šiek tek daugiau iš kairės palikti nei iš dešinės ( į kurią pusę drugelis eina)

dekui 4u.gif del sparnelio,tai tikrai nekoks gavosi rolleyes.gif ... na,o su tais apkarpymais dar reiks pasimokyt ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 07, 09:03)
Nu drugelis tai man lblblb patinka wub.gif bet (kaip ir Dejavu) nepatiko ta plona remelio linija. Lauksim daugiau tavo darbeliu mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif.. bigsmile.gif.. pasistengsiu daugiau savo darbeliu parodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 07 balandžio 2007 - 10:43
Dejavu ,grazio foto thumbup.gif wub.gif Pamirsau vakar parasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 06, 20:37)
Dekui silwio  4u.gif  . O kas yra "jaunavedziu nuotrauku savo portfolio"?
Jei uz 2 val - 150-200Lt ? Normalu?

Tai nuotraukos, kurias galesi parodyti potencialiems klientams smile.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 04 06, 21:31)

cool thumbup.gif

QUOTE(cameja @ 2007 04 06, 22:54)

user posted image

Remelis g.gif O siaip man tinka.
Atsakyti