Rytelis,
ogogo, kiek grozhybiu pridejot
Rimulka - tavo ramunele, geltonoji gelele ir piene lblb patiko
Dzheineru - lb grazhios pienes ir debesys
Sillvio - abi gerviu foto nerealios nzn, ar man chia tik taip, ar pirmojoj horizontas shiek tiek pakrypes?
Sveika prisijungus Buriuke! Papasakok, koki fotoaparata isigijai?
C-girl - tavo aukshtasis skamba lb ishdidzhiai tikiuosi, kad greitai galesi pasipasakoti, kaip ten seksis
Labradoriuke, uzh dyka fotkinti, tai ninini nebent saviems...reik paimti pinigeli nors uzh fotiko "amortizacija"
Matau diskusija ishsiplete apie ebay'ju. Patarimas, nelaikyti grynu $ Paypal saskaitoje, nes gali greit ishgaruoti. Bukit budrus.
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 06, 08:34)
Matau diskusija ishsiplete apie ebay'ju. Patarimas, nelaikyti grynu $ Paypal saskaitoje, nes gali greit ishgaruoti. Bukit budrus.
va sito nezinojau
Dzineru - grazu ten, virs Atlanto o dar ir panaudot kaip dangu kitose nuotraukuose galima
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 06, 03:20)
silwio-gerves nerealios!Man,kaip is kokios pasakos.Fantastika.abi labai labai.. toj kruvoj besokanti porele irgi super![a kaip galejo atsibost?mums juk tik viena inmetei..ir ta menulio fone..] Beja,parasyk pirmosios nuotraukos razmierkas...bo nzn,kur ieskot.gal pas man ju nerodo?tiesa neturiu PS.Tiesa,turiu,bet kaip ir Dzineru..turiu vis atsinaujint.
Abieju parametrai vienodi: 300 mm, 1/800, f/8, ISO400, -0.3EV
Sillvio - abi gerviu foto nerealios nzn, ar man chia tik taip, ar pirmojoj horizontas shiek tiek pakrypes?
Ir taip ziuriu, ir kitaip Kai ziuriu i krumus, lyg ir ne.
QUOTE(bite maja @ 2007 04 06, 11:12)
Sillwio, gal dar turi gervių nuotraukų man taip gražu. vis pažiūriu, pažiūriu į tas gerves
Turiu kelis tukstancius ir siu ir praeitu metu, bet jos visos panasios Pabandysiu paieskot ka nors idomesnio.
C-girl - tavo aukshtasis skamba lb ishdidzhiai tikiuosi, kad greitai galesi pasipasakoti, kaip ten seksis
Kad ir pavadinimas Institute of Photography, tai nera aukstoji mokykla Bet mokslu baigimo sertifikata ir fotografo varda duoda
Sillwio, labai grazios gerviu nuotraukos Man pirmoji su dviem skrendanciom labai patiko
Dzineru, turbut labai svarus lektuvo langas buvo, kad tokia svari nuotrauka As bandziusi fotografuoti, bet kazkokia terlione matosi ant nuotrauku po to....
QUOTE(sillwio @ 2007 04 05, 20:40)
Mazink pradziai su image size, paskiau dar gali paspaust per save for web. Ten ir kokybe ir pixeliu skaiciu gali reguliuot. Spaudziasi tikrai smarkiai.
Kas liecia kainas, tai susitarimo reikalas. Jei jauti, kad pateisinsi lukescius, imk zmoniskai Jei ne, tarkis uz simbolini piniga - tik tam, kad dar karta pasipraktikuot ir sekanti jau paimt daugiau. Be to, darydama uz maza kaina gali tartis del keleto jaunavedziu nuotrauku savo portfolio, butinai rastiskai, nes ju tau tikrai prireiks ateityje (jeigu planuosi toliau fotografuot zinoma). Siaip kainos labai smarkiai svyruoja. Kazkada ziurinejau kainas - pilnas internetas.
Kas liecia kainas, tai susitarimo reikalas. Jei jauti, kad pateisinsi lukescius, imk zmoniskai Jei ne, tarkis uz simbolini piniga - tik tam, kad dar karta pasipraktikuot ir sekanti jau paimt daugiau. Be to, darydama uz maza kaina gali tartis del keleto jaunavedziu nuotrauku savo portfolio, butinai rastiskai, nes ju tau tikrai prireiks ateityje (jeigu planuosi toliau fotografuot zinoma). Siaip kainos labai smarkiai svyruoja. Kazkada ziurinejau kainas - pilnas internetas.
Dekui silwio . O kas yra "jaunavedziu nuotrauku savo portfolio"?
Jei uz 2 val - 150-200Lt ? Normalu?
Labradoriuke, as ne Silwio, bet manau jis kalbejo apie savu darbu albuma, kuri rodysi savo busimiems klientams
Papildyta:
Dzineru - grazu ten, virs Atlanto o dar ir panaudot kaip dangu kitose nuotraukuose galima
Aciu merginos O del lango nepamenu
Papildyta:
Labai aprimo sis skyrelis , o as cia i diena po desimt sykiu ilendu,kad kokiu nauju foto paziuret
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 06, 00:34)
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 06, 00:47)
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 06, 08:55)
:
Dzineru, turbut labai svarus lektuvo langas buvo, kad tokia svari nuotrauka As bandziusi fotografuoti, bet kazkokia terlione matosi ant nuotrauku po to....
Aciu merginos O del lango nepamenu
Papildyta:
Labai aprimo sis skyrelis , o as cia i diena po desimt sykiu ilendu,kad kokiu nauju foto paziuret
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 06, 22:13)
Labas vakaras ir aš čia kasdien įlendu ir žiūriu "pro rakto skylutę" akis išsprogdinus.
Su mano techninėm ir praktinėm galimybėm ir užeit .... kol kas gyvūną tik tokį turiu, norėčiau gaut kokių patarimų...
Pirmą patarimą jau kaip ir nujaučiu: - nerodyk tokių gyvūnų , tai tik nuorodą ir dedu.
voras
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 06, 22:28)
Labas vakaras ir aš čia kasdien įlendu ir žiūriu "pro rakto skylutę" akis išsprogdinus.
Su mano techninėm ir praktinėm galimybėm ir užeit .... kol kas gyvūną tik tokį turiu, norėčiau gaut kokių patarimų...
Pirmą patarimą jau kaip ir nujaučiu: - nerodyk tokių gyvūnų , tai tik nuorodą ir dedu.
voras
voras
O kokios problemos su tom techninėm ir praktinėm galimybėm? Voras visai neblogas. Tik aš šiaip vorų labai nemėgstu ir bijau todėl ir foto ne prie širdies. bet sakyčiau visai gerai nufotografuotas
kad skyrelis neaprimtų dar labiau kelios foto paukščių tema:
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 06, 21:13)
Turbut pries sventes... Ir tema ne is lengvuju Ne visi turim namie suniuka, kaciuka ir t.t. O drugeliams ir vabaliukams dar truputi ankstokas metu laikas, taip kaip augalo tema,manau,galejo buti siek tiek veliau
Dejavu, man pirmoji balandzio nuotrauka labai labai Vyke kadrai
VilmKa, gerai tas voriukas nufotografuotas Tik tiek gal nelabai idomu, kad ant grindu Lauke kitaip ziuretusi
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 06, 22:55)
Turbut pries sventes... Ir tema ne is lengvuju Ne visi turim namie suniuka, kaciuka ir t.t. O drugeliams ir vabaliukams dar truputi ankstokas metu laikas, taip kaip augalo tema,manau,galejo buti siek tiek veliau
VilmKa, gerai tas voriukas nufotografuotas Tik tiek gal nelabai idomu, kad ant grindu Lauke kitaip ziuretusi
Ačiū californiagirl, tik tris kartus taisiau, kažkaip vietoj paukščių vis katinas įsidėdavo