Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 04 05, 19:48)
Pora gerviu nuotrauku.

user posted image

pasaka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sillwio, man pirmoji labai graži thumbup.gif ... bet jau gervių kiekis blink.gif gyvenime nesu tiek mačius.
Atsakyti
silwio, blink.gif Ogo blink.gif Man pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
labradoriuke, del vestuviu kainu tai nzn, o ar kas parasetau del nuotraukos mazinimo? g.gif

Dzineru - niu labai net fainos tavo pienes bigsmile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 05, 17:09)
Man tas pats... doh.gif  Kuo daugiau valgau, tuo daugiau noriu biggrin.gif  Jauciu, kad vaikams paugejus noriu susieti savo profesine ateiti su fotografija blush2.gif Siaip menui trauka visada buvo... Planuoju pradeti mokytis NY Institute of Photogfaphy...kai jau uzsirasysiu tai pasigirsiu blush2.gif  biggrin.gif

as irgi labai noreciau kur nors fotografijos pasimokyti rolleyes.gif bet cia truputi veliau...

Buriuke, sveika prisijungus 4u.gif

sillwio - thumbup.gif . man tai antroji rolleyes.gif

as vis nerandu laiko gyvuna nufotografuoti - kaimynu katinai issilakste, sunu pas mus cia irgi nera, galvoju savo Sagute fotkint, bet ji visas dienas miega doh.gif nu dar pora dienu liko, gal kaip nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 05, 18:48)
Pora gerviu nuotrauku.

user posted image

user posted image
Papildyta:
Labas prisijungus  drinks_cheers.gif Klausk drasiai.

QUOTE(Bilekas @ 2007 04 05, 19:01)

Buriuke, cia nei vieno nera nepageidaujamo  mirksiukas.gif Kuo musu daugiau, tuo mes populiaresni daromes smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 05, 20:22)

Buriuke, sveika prisijungus 4u.gif

ačiū už šiltą priėmimą smile.gif Klausimų tai manau tikrai turėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 05, 19:41)
Sillwio, man pirmoji labai graži  thumbup.gif ... bet jau gervių kiekis  blink.gif gyvenime nesu tiek mačius.

QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 05, 20:09)
silwio, blink.gif  Ogo blink.gif  Man pirmoji thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 05, 20:22)
sillwiothumbup.gif . man tai antroji rolleyes.gif

Aciu. Maniau, kad nusibodau su savo gervem biggrin.gif
Reginys isties nepakartojamas, kai susirenka apie 10000. Cia kazkuria diena buvo beveik 14000 doh.gif Renkasi zmogai is visos Svedijos paziuret ir pafotkint. Va biski daugiau info http://www.hornborga.com/eng/index.asp
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 05, 14:19)
HELP Man reikia failiuka sumazint iki 6kb. Kaip ta padaryt su PS?
Ir dar klausimelis 4u.gif  nuo kiek iki kiek fotografai ima uz vestuviu fotografavima.  blush2.gif
Kolkas ta nemokamai darydavau, bet drauge sako, kad taip negerai ir liepe sakyt kaina, o as nebezinau ka ir pasakyt. Praso 2 val pafotografuot. O galu gale neesu as cia kazkokia fotografe, tik megeja smile.gif

Mazink pradziai su image size, paskiau dar gali paspaust per save for web. Ten ir kokybe ir pixeliu skaiciu gali reguliuot. Spaudziasi tikrai smarkiai.

Kas liecia kainas, tai susitarimo reikalas. Jei jauti, kad pateisinsi lukescius, imk zmoniskai biggrin.gif Jei ne, tarkis uz simbolini piniga - tik tam, kad dar karta pasipraktikuot ir sekanti jau paimt daugiau. Be to, darydama uz maza kaina gali tartis del keleto jaunavedziu nuotrauku savo portfolio, butinai rastiskai, nes ju tau tikrai prireiks ateityje (jeigu planuosi toliau fotografuot zinoma). Siaip kainos labai smarkiai svyruoja. Kazkada ziurinejau kainas - pilnas internetas.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 05, 20:40)
Renkasi zmogai is visos Svedijos paziuret ir pafotkint. Va biski daugiau info http://www.hornborga.com/eng/index.asp

oho, kokioj grazioj vietoj gyveni blink.gif rolleyes.gif

beja, kokiu objektyvu fotografavai? ten, kiek suprantu nelabai arti prileidzia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 05 balandžio 2007 - 20:44
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 05, 20:42)
oho, kokioj grazioj vietoj gyveni blink.gif  rolleyes.gif

beja, kokiu objektyvu fotografavai? ten, kiek suprantu nelabai arti prileidzia unsure.gif

nikkor 70-300 VR. Arti tikrai neleidzia, o ir gerves nekvailos, arti prie tvoros neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 05, 12:01)
Dzineru, wicked, zuvialia , didelis aciu uz issamia informacija  aciuks.gif
Kazkaip sugebejote mane itikinti smile.gif

mes dazniausiai, kai ateina rinkimasis internetas vs parduotuve, renkames interneta thumbup.gif ypac perkant brangesnius daiktus, nes visada surasi geresni pigesni varianta ir dar galiu pasakyt, kad niekada nebuvo taip, kad neateitu, ar kad butu sugadinta kas.... schmoll.gif as labai uz interneta, gal ne pati ebay, bet uz interneta... thumbup.gif aisku, mums cia gyvenant patogiau nei tau.... bet.....
gal tau kas cia gali nupirkti ir atvezti? g.gif
Atsakyti
Californiagirl, saunuole, kad galvoji studijuoti thumbup.gif

Sillwio, nuostabios foto wub.gif

Wyshnia ,aciu 4u.gif

Buriuke,sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
silwio-gerves nerealios!Man,kaip is kokios pasakos.Fantastika.abi labai labai.. wub.gif toj kruvoj besokanti porele irgi super![a kaip galejo atsibost?mums juk tik viena inmetei..ir ta menulio fone..] Beja,parasyk pirmosios nuotraukos razmierkas...bo nzn,kur ieskot.gal pas man ju nerodo?tiesa neturiu PS.Tiesa,turiu,bet kaip ir Dzineru..turiu vis atsinaujint.tai dab neatsinaujinus,nes vistiek nesgaudau ty..

QUOTE(wicked @ 2007 04 05, 20:55)
mes dazniausiai, kai ateina rinkimasis internetas vs parduotuve, renkames interneta  thumbup.gif ypac perkant brangesnius daiktus, nes visada surasi geresni pigesni varianta ir dar galiu pasakyt, kad niekada nebuvo taip, kad neateitu, ar kad butu sugadinta kas....  schmoll.gif as labai uz interneta, gal ne pati ebay, bet uz interneta...  thumbup.gif aisku, mums cia gyvenant patogiau nei tau.... bet.....
gal tau kas cia gali nupirkti ir atvezti?  g.gif

kas del brokuotu prekiu..na,net ir pirkdamas parduotuvej nesi tikras del prekes kokybes.Tiesiog y pastaraja daug patogiau nunest,negu siuntinetis tokiais atstumais.Ale buvome gave viena ir ne kokia preke.. g.gif taciau nezinau,ar ce jie kalti ar mano kampjuteris...Flasho 2GB tas aparaciukas,gan pigiai kastavo...pagal parduotuvines kainas..bet ykelus y jy foto nuotraukas...ju nenuskaitydavo...
o net ir jeigu ta preke naudota.pvz.vaikiski batukai.Paraso visus trukumus..pvz.'subraizyta desiniam sone'[net foto inmesta]ir t.t. thumbup.gif:, jeigu nusiperki ir randi kazka,kas nebuvo perkant aprasyta,gali iskelti ieskini pardavejui.draugai laimejo..zodziu.drasiau kiski piski!

Buriuke,sveika prisijungus!!Parasyk,koki aparaciuka ysigijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 balandžio 2007 - 03:45

Virs Atlanto 4u.gif

user posted image
Atsakyti