silwio-gerves nerealios!Man,kaip is kokios pasakos.Fantastika.abi labai labai..
toj kruvoj besokanti porele irgi super![
a kaip galejo atsibost?mums juk tik viena inmetei..ir ta menulio fone..] Beja,parasyk pirmosios nuotraukos razmierkas...bo nzn,kur ieskot.gal pas man ju nerodo?tiesa neturiu PS.Tiesa,turiu,bet kaip ir Dzineru..turiu vis atsinaujint.tai dab neatsinaujinus,nes vistiek nesgaudau ty..
QUOTE(wicked @ 2007 04 05, 20:55)
mes dazniausiai, kai ateina rinkimasis internetas vs parduotuve, renkames interneta
ypac perkant brangesnius daiktus, nes visada surasi geresni pigesni varianta ir dar galiu pasakyt, kad niekada nebuvo taip, kad neateitu, ar kad butu sugadinta kas....
as labai uz interneta, gal ne pati ebay, bet uz interneta...
aisku, mums cia gyvenant patogiau nei tau.... bet.....
gal tau kas cia gali nupirkti ir atvezti?
kas del brokuotu prekiu..na,net ir pirkdamas parduotuvej nesi tikras del prekes kokybes.Tiesiog y pastaraja daug patogiau nunest,negu siuntinetis tokiais atstumais.Ale buvome gave viena ir ne kokia preke..
taciau nezinau,ar ce jie kalti ar mano kampjuteris...Flasho 2GB tas aparaciukas,gan pigiai kastavo...pagal parduotuvines kainas..bet ykelus y jy foto nuotraukas...ju nenuskaitydavo...
o net ir jeigu ta preke naudota.pvz.vaikiski batukai.Paraso visus trukumus..pvz.'subraizyta desiniam sone'[net foto inmesta]ir t.t.
:, jeigu nusiperki ir randi kazka,kas nebuvo perkant aprasyta,gali iskelti ieskini pardavejui.draugai laimejo..zodziu.drasiau kiski piski!
Buriuke,sveika prisijungus!!Parasyk,koki aparaciuka ysigijai?