Na ir uzsikasiau darbais
, vos beturiu laiko ateiti cia ir pasiziurineti... ka jau kalbeti apie atrasyma...
QUOTE(wicked @ 2007 04 04, 09:03)
as savo Canon XTi pirkau per Ebay, is Sunshine Shop, ne bidinau, bet tiesiog susiradau gera deal'a ir nusipirkau is karto.... kainavo man tas malonumas $1300 su atsiuntimu jau
iejo:
- Canon XTi body
- Canon EF-S 17-85MM f4-5.6 IS USM
- 2GB Compact Flash Memory Card
- Compact Flash USB Memory Card Reader
- 67mm 3 Piece Filter Kit (UF, PL ir FD filtrai)
- Soft Carrying Case
- Heavy Duty Aluminum Hard Case
- Tripod
- Deluxe Lens Optics Cleaning Kit
manau, kad gana neblogai nuskilo....
gal....
Tikrai neblogai isejo. Del didziulio kainu skirtumo ir man kuo toliau tuo labiau kyla mintis pirkti per EBAY. Bet daugelio ten parduodamu produktu yra tik su US garantija
Be to, kai dar nesu nieko pirkes internetu, viskas atrodo rizikinga +visokie neaiskus mokesciai parsisiuntus
Gal kas daugiau susidure galetumete trumpai nusviesti sia tema?
Ir dar,
wicked, turiu klausima... daugelis per EBAY nauju parduodamu fotoaparatu standartiskai +/- turi tokia pacia priedu komplektacija, kokia gavai tu. Jie ten kam nors tinkami ar juos komplektuoja tik del skaiciaus (turiu omeny tripoda, tasiuka, deze, filtrus) ? Aparatas su stiklais ir Afrikoje tas pat, tai per daug nepergyvenu, bet tie visi kiti priedai man daugiau skamba kaip kinietiskas "noname"
QUOTE(bite maja @ 2007 04 05, 11:58)
klausykit, kaip jums mintis, jei konkursą pratęstume visą kitą savaitę?
šiaip ar taip Velykos, daug laisvų dienų, daugelis tikriausiai išvažiuojat.
As irgi buciau uz toki pakeitima
Jei ne, teks kazkaip spaustis, kad speciau paruosti koki darbeli i konkursa...
Isduosiu paslapti
Turiu tokia ideja dabartinei temai... juodas katinas bega per gatve (cia grubiai, galvoj daug pilnesnis vaizdas)
Nesugalvoju kaip reikia toki kadra surasti... tuo labiau kad neprisimenu kada paskutini karta katina maciau (turbut sungaudziai visus isgaude)
Gal kas mestels kokia ideja kaip tai padaryti? Kadangi PS dar tik pradejau mokintis abejoju ar is karto iseitu man sujungti pora atskiru foto (gatve ir katina)